Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanlara emek vermek genellikle pişmanlık değil, güzel duygular ve deneyimler getiren bir davranıştır. Emek vermek, insanlar arasında bağ kurmayı, ilişkileri güçlendirmeyi ve karşılıklı anlayışı artırmayı sağlar. Bu şekilde çaba harcamak, insanların birbirlerine değer verdiklerini ve önemsediklerini hissetmelerine yardımcı olabilir. bazen emek verdiğimiz insanlar bizi hayal kırıklığına uğratabilir veya karşılığında beklentilerimizi karşılamayabilirler. Bu gibi durumlarda pişmanlık yaşamak doğal olabilir. Ancak pişmanlık duygusu, verilen emeğin yanlış olduğu veya değerli olmadığı anlamına gelmez. Önemli olan, insanlara olan iyi niyet ve emek verme isteğimizi korumak ve bu süreçte kendi değerimizi ve sınırlarımızı unutmamaktır. Emek verirken, karşılığında bir beklenti içine girmek yerine, duygusal zenginlik ve bağ kurmanın verdiği tatmin ve mutluluğu önemseyerek yaklaşmak önemlidir. İnsanlar arasında empati ve anlayışı artıran bu tür davranışlar, genellikle olumlu sonuçlar getirir ve insanların arasındaki ilişkileri güçlendirir.
İnsan yapısı gereği bencil ve nankör bir canlı lakin ben değer verdiğim insanlara emek veriyorum genel de hep sırtımdan bıçaklanan oluyorum. Bu konuda üzülmüyorum çünkü onlar kaybediyor ben değil , sevmek istediğiniz insanlara değer ve emek verin kim bilir belki karşılığını alacağınız bir insan çıkar karşınıza? :)
Çok ilginç sonuçlar. Kızların çoğu bunun pişmanlık olduğunu belirtirken erkekler tersini dile getirmiş. Buradan çıkarmamız gereken sonuç kızların ilk ilişkilerinde çok emek verip daha çok hüsrana uğradıkları ama erkeklerin pişmanlık konusunda daha şanslı oldukları mı acaba?
% 99'u pişman ediyor
En nefret ettiğim şey nankörlük
Nankörlüğün kökeni egoya dayanıyor bence
Bencil ve egosu yüksek insanlar yüzünden bu haldeyiz
Bizim gibiler öyle davranamaz
En iyi görüş için teşekkürler
Cevap
27Cevap
Kesinlikle, üzerine hiç beklemediğin yerden darbeyi de yersin.
Klasik olacak ama karşındaki kişinin deyip değmeyeceği ile alakalı
Gördüm diyemem ama şu an sorun karşı tarafta mı yoksa bende mi onu düşünmeye başladım
Hep karşı taraf hatalı olmaz değil mi
Sen ne düşünüyorsun bu konu da
Terazi burcu musun
Bende oğlak
Karar vermekte ve sonuca bağlamakta çok başarılıyımdır
Sana bir oğlak erkeği lazım 😜
Çok iddialı benim performansım yormaz o zaman seni ;)
Sen öyle san 😃
İnsanoğlu nankördür. Kişiye göre değeri de belirlemek lazım.
Yetimler hariç genelde öyle... Yetişkinlere emek vermeye gerek yok. Sadece yolu gösterirsin. İster gider ister gitmez. Orası onun sorunu.
Boşa gittiyse maalesef çok büyük pişmanlık hemde. Değdiyse onun verdiği haz gurur çok başkadır. Hayırlı insanlarla karşılaşmak dileğiyle
doğru insana doğru zamanda doğru bir amaçla emek vermek pişmanlık olmaz
Karşındaki insanın ya da insanların davranışına/davranışlarına bağlıdır.
Bunu bilmeme rağmen yinede bir şeyleri değiştirebileceğimi sanmam
Emek vermeden yemek de olmaz.. sonuçta bilmiyor o vermesin bu vermesin kim verecek diye düşünüyorum.. biz veririz alamayan kendi bilir
İstisnalar hariç evet. Bu sebeple tarta tarta denedikçe gördükçe vereceksin emeği. denemeden verirsen sonra pişman ederler.
Bu devirde canım annem bile bazen emek görmediği evladına bakabilir belli olmaz
Güvenme emek dozunda ver ağırlık kendini sev
Bu zamane insanları için emek vermek, verdiğin emeği boşa harcamaktır.
iyilikten geri durmamak lazım ama fazla acımak ta mantıklı değil bu zamanda
Ucu açık bir soru eğer onlar için verilen emekleri gözardı ediyorlarsa, evet pişmanlıktır.
Kesinlikle pişmanlık emek vereceksen anne babadan başkasına verme
eğer çok fazla değer verirsen karşındaki senin için vazgeçilmez biri olur..
Herkes değmez diyor herkes de ben iyiyim diyor peki kötü olan marslılar mı 😀
Pısmanlık degılde fazlası ıyı degıl
İyi insanlara nhayir
Yanlış insana emek vermek büyük pişmanlık getirir
Verdiğin kişiye göre değişir
Hak etmeyene. evet
İnsanına göre değişir
Hak etmeyen insana emek vermek pişmanlıktır
İnsanına göre değişir emek
Şu ana kadar emek verdiğim insanlara bakarsak evet
Kişiye göre değişir sonuçta (insan).
Evet kendine bakacaksın kimseye acımayacaksın