Siz tehdit altındayken kaçar mısınız, savaşır mısınız?
Erkekliğin %90'ı kaçmak, %10'uysa daha hızlı kaçmaktır derler ama bakalım sjsjsjsjs
Savaşırım.
Kaçarım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz tehdit altındayken kaçar mısınız, savaşır mısınız?
Erkekliğin %90'ı kaçmak, %10'uysa daha hızlı kaçmaktır derler ama bakalım sjsjsjsjs
stresle baş etmeyi seviyorum. gün içinde küçük çaplı stresler yaşamak bence beni daha canlı tutuyor. hayattan aldığım keyfi artırıyor. mesela çoğu işimi sabah uyanınca yaparım. gece yatmadan önce de yapabilirim o işleri ama işe geç kalma stresi yaşayarak başlamak istiyorum güne.
Yani konunun ciddiyetine bağlı. Hayatımı ya da sağlığımı tehdit eden bir durumsa sonuna kadar savaşırım, nefsi müdafaa çok önemli. Basit olaylarda takılmam geçerim.
Duruma bağlı olarak değişir. Sonucu değişmeyecek bir durum için savaşmak boşa çabalamak olur, bunu yapmam. Ama o stresi ortadan kaldırabileceğimi düşünüyorsam savaşırım.
Cevap
25Cevap
Gereksiz bir konuysa savaşıp kendimi boşa yormam. Önemliyse sonuna kadar direnirim.
Bu ayrım önemli benim için.
Uzaklaşınca bitecekse kurtulacaksam boş yere neden enerjimi harcayayim?
Ama hiç öyle basit stres olduğum şeyler olmadı ve hepsiyle de yüzleştim hepsiylede uğraştım
Zaten üzerine gitmedigimiz her şey bizim uzerimize geliyor
Konu benim dışımda gelişip gereksizleşiyorsa orada bırakırım. Şahsi olarak direkt olarak etkileyici ise savaşmayı severim. Kendimin psikoloğu olmayı seviyorum.
Elinde bıçak olan saldırgandan kurtulma şansı %5 olduğu için eğer korunması gereken kadın, çocuk vs yoksa kaçmak en iyisi. canım cesareti birbirine karıştırmamalı. Stres yok istetistik var.
Kaçmak korkaklık.
Hayatım boyunca hiçbir konuda korkak olmadım.
Hayatın üstüne gidenlerdenim altında kalanlardan değil.
Nereye gidersen yanında gelir otur
Karşımdaki güçlüyse kaçarım, dengimse savaşırım. Benden güçsüz olan da benim için herhangi bir tehdit unsuru değil zaten.
Savaşmak zorundayım kaçarsam nefes almak bile zor gelir
Kaçmak hiçbir zaman çözüm olmamıştır. Stresle başa çıkmak gerekiyor.
Savaşmak böyle bir zamanda imkansız çünkü anlayış görmek çok zor.
Ne?
Neyi anlamadın
Savaşır kazanırım.
Stres anında doğru karar veririm
hayatım boyunca hiç kaçmadım
Hiç kaçamiyorum lânet olasi
Kaçarım..
Stres yönetiminde başarılıyımdır.
yüzleşmek daha mantıklı
Savaşırım kaçmak bana göre değil
Saniye düşünmem kaçarım.
tehdit ile stres farklı şeyler
Savaşıyorum mesleğim gereği.
Stres yönetimim sıfır ve üstüne üstüne giderim..
Savasmayi severim kaçmak bana gore degil
Gereksiz stress beni yorar
S. çarııııımm!..🤪
savaşıyorum mecbur
Kaçarım.
kaçarım uğraşamam
Savaşmayı öğrendim.
Savaşırım
Savasirim
Yüzde 60 kaçıyorum.
kacamam… istesem de
Kaçarım