Sınırlarını bilmeyen, haddini aşmayı meziyet zanneden insanlardan olduğunuzu bir an olsun hiç düşündünüz mü yoksa sınırlarınızı ne olursa olsun bilir misiniz?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sınırlarını bilmeyen, haddini aşmayı meziyet zanneden insanlardan olduğunuzu bir an olsun hiç düşündünüz mü yoksa sınırlarınızı ne olursa olsun bilir misiniz?

sınır mı? herkes kendini dünyanın en üstün akıllı uyanık vs mükemmel insanı sanıyor yetmiyor karşısındakini en canım mal boş sanıyor halbuki çoğu insanın aklı zekası yaklaşık aynı ve günümüzde kimsenin dünyadan haberi yok elinde tel netten yarım yamalak birşeyler okuyup kendini bişi sanıyorlar
Evet ben her zaman için sınırlarımı bilen birisiyim tabi ki de. yani kiminle ne kadar samimi olmam gerektiğini ya da mesafemi iyi biliyorum. zaten bu önemlidir bir insan için. insanın sınırlarını bilmek ve bunları doğru bir şekilde yönetmek son derece önemlidir. Sınırlar, kişinin kendini ve başkalarını korumasına, sağlıklı ilişkiler kurmasına ve stresle başa çıkmasına yardımcı olur. İnsanlar fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak belirli sınırlara sahiptir ve bu sınırları bilmek, aşırı yüklenmeden kaçınmak ve kendi ihtiyaçlarını gözetmek için gereklidir. Sınırlar, insanların kişisel alanlarını korumasına ve başkalarının da kişisel alanlarına saygı göstermesini sağlar. Ayrıca, başkalarının sınırlarını da anlamak ve saygı göstermek önemlidir. Sağlıklı ilişkiler kurabilmek için insanların karşılıklı olarak sınırlarıyla uyum içinde hareket etmesi gereklidir.
Cevap
7Cevap
Evet hem haddime hem de sınırlarımı bilen bir insanım
Ne olursa olsun sınır olmaması lazım. Farklı şeyler olursa, sınır kalkar.
İnsanların sınırlarını bilir, ona göre yaklaşımım olur.
Evet. Ama bana karşı sınırlar aşıldıysa hududu geçerim.
Sınırlarımı esnetirim ama haddimi her zaman bilirim
İkisi farklı şeyler
Başkalarının sınırları olduğu gibi benim sınırlarım olduğu doğrudur
Kavga anında bile haddimi bilirim
Çok şükür her daim
Elbette, nerede ne zaman duracağını bilmek önemlidir zira taş yerinde ağırdır
Evet
kesinlikle.
Neyseki evet
Tabiki, her zaman.
Bilen biriyim
evet.