Onca emeğime rağmen notlarım düşük geliyor. Yığıldım. Yerdeyim (şu an gerçekten yerde yatıyorum). Kalkamıyorum.
Beni motive eder misin? Bir kelime. Bir söz. Şarkı. Bir fotoğraf veya şiir. Ne olursa olsun.

Onca emeğime rağmen notlarım düşük geliyor. Yığıldım. Yerdeyim (şu an gerçekten yerde yatıyorum). Kalkamıyorum.
Beni motive eder misin? Bir kelime. Bir söz. Şarkı. Bir fotoğraf veya şiir. Ne olursa olsun.

Bence ne istersen başarırsın vaz geçme Tabii ki, sana motive olman ve tekrar ayağa kalkman için yardımcı olmak için buradayım! Unutma, zor zamanlar geçirmek herkesin başına gelebilir, ama önemli olan pes etmemek ve kendine güvenmek Başarıyı Küçük Adımlarla Değerlendir Eğitim hayatında notlar önemli olsa da, başarı sadece notlardan ibaret değildir. Başarıyı küçük adımlarla değerlendir ve her başarını kutlamayı unutma. Unutma, başarı basit bir adımla başlar! Neden Motive Olmak İstiyorsun? Neden motive olmak istediğini hatırla. Amacına ulaşmak için çaba göstermenin ve emek harcamanın değerini unutma. Hedefine odaklanmak ve bu hedefe ulaşmanın seni nasıl mutlu edeceğini düşün. Hataların Normaldir Düşük notlar ve zorluklar normaldir. Hatalar yapmak, gelişmek ve öğrenmek için fırsattır. Kendine kızma ve hataların seni daha güçlü yapacağını unutma. Destek Al Etrafında sana destek olacak insanları bul. Ailen, arkadaşların veya öğretmenlerinle konuşarak, duygularını paylaşabilir ve motivasyonunu artırabilirsin. Hedeflerini Gözden Geçir Hedeflerini ve çalışma planını gözden geçir. Belki hedeflerini daha küçük ve ulaşılabilir parçalara bölmek sana motive olmanı sağlayabilir. Kendine İyi Bak Düzenli uyku, sağlıklı beslenme ve egzersiz, motivasyonunu artırmaya yardımcı olabilir. Kendine iyi bakmak, enerjinin artmasına ve zihnin açılmasına yardımcı olur. Olumsuz Düşüncelerden Kurtul Olumsuz düşüncelerin seni sadece motive olmaktan alıkoyar. Bunun yerine, olumlu düşüncelere odaklan ve kendine güven duymaya çalış. Unutma, herkesin zor zamanları olur ve seninle aynı duyguları yaşayan pek çok insan vardır. Önemli olan, motivasyonunu kaybetmeden yoluna devam etmen ve hedefine doğru adım atmaktır. Sen güçlüsün ve bunun üstesinden gelebilirsin! Şimdi ayağa kalk ve hedeflerine doğru ilerlemeye başla. Başarılar dilerim!
Çok teşekkür ederim♥️! Aşırı iyi geldi🫶🏻🌸♥️
Rica ederim <3 :)
La Tahzen... Üzülme!
Dert etme can!
Görebiliyorsan, Dokunabiliyorsan,
Nefes alabiliyorsan, Yürüyebiliyorsan, Ne mutlu sana!
Elinde olmayanları söyleme bana
Elinde olanlardan bahset can! Üzülme!
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?
Gidenler dönmeyecek mi?
Yitirdiğin her ne ise; Bir bakarsın yağmurlu bir gecede,
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış.
Bil ki Güzellikler de var bu hayatta.
Gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?
“Hüzün olgunlaştırır.”
“Kaybetmek sabrı öğretir.”
Şimdilerde bol bol dua ek.
Hasat yakındır can!
Kaderini sev!
Varsa kederini de sev!
Üzülme hastalıklarına,
Gör, hangi günahlarına kefaret olacak.
Terk edildin diye de üzülme,
Demek ki sevebilecek bir yüreğin var.
Geçmişi unut, hiç yaşanmamış gibi davran.
Buluttan nem kapma!
Döküver kirpiklerinden sonbaharı,
Bir gün ama bir gün mutlu tebessümlerle kol kola gireceksin.
Koklayacaksın yağmur sonrası toprakları,
Yükleyeceksin ruhunu kelebek kanadına.
Uçacaksın semalara sevdiklerinle can!
Kim demiş ebemkuşağı yedi renk?
Bakmakla görmek arasındaki farkı çözdüğünde,
Anlayacaksın ne demek istediğimi can!
Sana tanınan süre üzülmeye değecek kadar uzun değil.
Herkes gibi sende sonsuzluğa gün gelip kanat çırpacaksın,
Hayatın telaşından insan pek farkında olmuyor ama.
Kum saati alta doğru hızla akıp gidiyor.
Henüz aşılmamış çok yolların var.
Hiç mi güzellik yaşamadın?
Ufacık bir hatırımda mı yok yanında?
Hayatın ellerini bırakma! Küsme!
Hadi mavilerini giyin çık dışarı!
Denizle cilveleşen martılar gibi hayata kur yap!
Yitirdiğin güneş için sevda türküleri söylemeye devam et!
Ölümlüde olsa hayat, ölümsüz bakışlarla bak!
Kaçmakla kurtulamazsın ki;
Yalnızlıktan, hüzünlerden, hayattan
Ayakta kalman gerek, yaşaman gereken can!
Hayat senide içinde görmek istiyor.
Hadi yaklaş!
Unutma ki;
“Yapmadıklarının kazası yok!”
Ve yine unutma ki;
“Aydınlık geceye hiçbir zaman yenik düşmedi” can!
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
♥️👍🏻
hayatım öncelikle kendine gel, iyice bir silkelen ve yerden hızlıca kalk. insan bir kere o ümitsizlik kuyusuna düşünce toparlanması gerçekten zor oluyor. önce bir sorunun nereden kaynaklandığını anlamaya çalış. ders çalışıyorsun ama neden o notlar düşük geliyor? kendimden örnek verecek olursam ünvde bi dersim vardı. en çok çalıştığım, dönemin başından sonuna tüm derslerine eksiksiz katıldığım, hocanın dediği en küçük notları bile tutup, dersin a'sından z'sine her şeyini ezberleyip yalayıp yuttuğum bir ders var amaa tüm bunlara rağmen asla istediğim yüksek notu alamıyordum. son güne bıraktığım başka bir dersten tam puan alırken bu anlattığım diğer dersten asla istediğim sonucu göremiyordum. e dedim niyee? problem bende değil hocanın sınav sistemiyle alakalıydı mesela. şu ana kadar gördüğüm en antik kuntik soruları ve hatta bazen derste asla işlenmeyen konulardan da sorduğu oluyordu. e haliyle ben ne kadar emek verirsem vereyim bu adamın dersinden tam puan almam imkansızdı. çünkü cevap anahtarı olarak derste anlattığı ya da ders kitabında yazılan şeyleri değil kendi kafasındaki şeyleri esas alıyordu. belki sen de ki problem de hocalarının sınav sistemini anlayamamış olman olabilir. ya da doğru çalışma yöntemlerin yoktur. benden tavsiye sınıfın en yüksek ortalamasına sahip öğrencisinin yanına git ve ondan fikir al. umarım yakın zamanda notların da modun da yükselir😽💗💘
https://www.youtube.com/embed/ubmPinL0-zIBilgilendirme için teşekkür ederim♥️ Umarım🌸
Cevap
6Cevap
Pes etme. Konsantrasyonunu ver ve anlamak için çalış canım. Çalışmak için çalışınca benim de kötü gelirdi ama anlamak için, mantığını kavramak için çalışınca daha rahat öğrenmeye başlamıştım. Kaldı ki iş hayatı uzun süreç, okul hayatındaki 1 2 senelik kayba şükrediyorsun bazen iş hayatına girince. Tadını çıkar okul hayatının. :*
♥️ Haklısın.. zorlukla birlikte kolaylık vardır🥲
Hayat asla hayallerindeki gibi kolaylaşıp toz pembe olmayacak, hedeflerini ve yapmak istediklerini erteleme, zaman tam olarak şu an ve hataları eksik olarak görmek yerine tecrübe olarak gör, kendine güven, başarılı olacaksın.
Ama böyle gücüm yok sanki. Eskiden daha enerjiktim. Yerimden kalkamıyorum. Hep uyumak istiyorum. Enerjim çekiliyor. Hep çabalıyorum ama sonuç böyle olunca kafamı kuma gömüp öyle kalmak istiyorum.
Bu gibi zamanlarda bir bilemedin iki gün kafanı dağıtıp tekrar odaklan hedeflerine, yollar hep inişli çıkışlı bir durulursun sıkılırsın bir azimlenirsin.
Peki, teşekkürler 🌸
Minik ve tatlı bir şeysin, seni üzenlere ya da üzen şeylere karşı da böyle olmazsan kuvvetli durursan başaracağına eminim, ama bazen gücüm olmuyor biri keşke destekçim olsa diyorsun biliyorum ama o kişiyi bulana dek sen başaracaksın.
🫶🏻♥️
👍🙋
Şeytan
Yansın dünya umurunda olmasın biraz ara
Ne bölümü istiyosun
Hukuk okuyorum ama deneye sınavlarım çok düşük
hukuk okuyorsan güzel işte ama deneme sınavı derken hukuk bölümündeki denemeler nasıl bilmiyorum çok
Son sınava hazırlık işte. Alıştırma sınavları
https://www.youtube.com/watch?v=v4pg9Sb4yII şu videoyu çok severim bi bak derim
Çok etkilendim. “Ölümü yenemezsiniz ama def edersin yaşarken ölmeyi.. hayat senin hayatın, tanı onu ona hâlâ sahipken.” Çok güzel hatırlatmalar. Teşekkürler ♥️!
Öyle 4 yıl kadar wp durumumda sabit kalmıştı
Ben müteşekkirim faydası olduysa ne mutlu
Öleceksin sonunda Çok takma
En kötü asgeri ücretle bimde çalışırsın :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?