Kişilik & Karakter Zaman zaman acaba diğer kutusuna mesaj gelmidir diye bakanlar buradamı? Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Bazen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Zaman zaman acaba diğer kutusuna mesaj gelmidir diye bakanlar buradamı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben bakmıyorum atanım yok 0 0 Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl orada yazar zaten bir mesaj var diye 1 5 Yorumla Maritimo +1 yıl Diğer mesajlar yazmıyor Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Yazıyor Yorumla Maritimo +1 yıl Posta kutusuna girince yazıyor, Neden ısrarcısınız bilemedim ya da bende o şekilde olduğu için bu soruyu yönelttim Yorumla Maritimo +1 yıl Spam mesajlar gibi düşünün Takipçileşmediğiniz kişilerde durum bu şekilde Yorumla ЮгеЯВ +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bakmıyorum atanım yok
orada yazar zaten bir mesaj var diye
Diğer mesajlar yazmıyor
Yazıyor
Posta kutusuna girince yazıyor, Neden ısrarcısınız bilemedim ya da bende o şekilde olduğu için bu soruyu yönelttim
Spam mesajlar gibi düşünün Takipçileşmediğiniz kişilerde durum bu şekilde
Anladım