Kişilik & Karakter Hangi duygu daha güçlü hissedilir? Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevmek Nefret Keder Mutluluk Heyecan Korku Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kadınlar ağırlıklı olarak nefreti seçerken erkekler korkuyu seçmiş. Bu kadar mı kindarsınız kadınlar veya bu kadar mı korkaksınız erkekler 😂 Hangi duygu daha güçlü hissedilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yalnızlık duygusu tabi ki de 0 0 Yorumla
KartallJK Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Fizyolojik olarak en büyük değişikliği Korku yaratır. Dolayısıyla korku en güçlü duygu olmalı. 1 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bence sevgi nefretten potansiyel olarak daha güçlü 1 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sevmek dedim ama bence hepsi olabilir yerine göre 0 0 Yorumla
beautifulcheat Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Selamün Aleyküm şıklarda yok ama bence kararsızlık insan kararsız olunca ipliğine kadar yaşyor 0 1 Yorumla Celebrindir +1 yıl Aleyküm selam Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. En güçlü duygu sevgi ve nefrettir bence. 0 4 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Kadınların kendisine yaşatılanları unutmama gibi bir özellikleri var. Erkeklerse çok unutkan varlıklar. Sebebi bu olsa gerek Yorumla Celebrindir +1 yıl Aldatıldım ve hiç hoş değildi. Yaşadığım duygusal ve fiziksel acıyı unutacağımı sanmıyorum. Bir referans noktası oldu benim için. Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Evet böyle şeyler unutulmuyor tabi haklısın. Kastettiğim şey aslında kadınlar küçük şeyleri bile kendilerine dert edinip kafalarına takarlar ve unutmazlar. Erkekler için öyle değil. Kastettiğim buydu. Yorumla Celebrindir +1 yıl Evet doğru söylüyorsun Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Musluk ve öfke 0 4 Yorumla Celebrindir +1 yıl Bence duşakabin daha yoğun hissedilir knk. Musluk az kalır onun yanında 😄 Yorumla cemo17 +1 yıl Yanlış yazdım Yorumla cemo17 +1 yıl Mutluluk ve öfke Yorumla Celebrindir +1 yıl Biliyorum latife ettim ben de 😊 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Nefret 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yalnızlık duygusu tabi ki de
Fizyolojik olarak en büyük değişikliği Korku yaratır. Dolayısıyla korku en güçlü duygu olmalı.
Bence sevgi nefretten potansiyel olarak daha güçlü
Sevmek dedim ama bence hepsi olabilir yerine göre
Selamün Aleyküm şıklarda yok ama bence kararsızlık insan kararsız olunca ipliğine kadar yaşyor
Aleyküm selam
En güçlü duygu sevgi ve nefrettir bence.
Kadınların kendisine yaşatılanları unutmama gibi bir özellikleri var. Erkeklerse çok unutkan varlıklar. Sebebi bu olsa gerek
Aldatıldım ve hiç hoş değildi. Yaşadığım duygusal ve fiziksel acıyı unutacağımı sanmıyorum. Bir referans noktası oldu benim için.
Evet böyle şeyler unutulmuyor tabi haklısın. Kastettiğim şey aslında kadınlar küçük şeyleri bile kendilerine dert edinip kafalarına takarlar ve unutmazlar. Erkekler için öyle değil. Kastettiğim buydu.
Evet doğru söylüyorsun
aşk nefret ve kıskançlık
sevgi en güçlüsü
Musluk ve öfke
Bence duşakabin daha yoğun hissedilir knk. Musluk az kalır onun yanında 😄
Yanlış yazdım
Mutluluk ve öfke
Biliyorum latife ettim ben de 😊
Nefret
nefret
Korku
Mutluluk