Aşk, alışkanlık, Sevgi.
Aşk
Alışkanlık
Sevgi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşk, alışkanlık, Sevgi.
Bana göre alışkanlık bir duygu değildir ona bir şey hissedemezsin sadece rutindir, sevgi güçlüdür ama hafiften bir alışkanlığa dönüşür ama aşk öyle mi? Duygularını en derinden yaşarsın en içten enler çoğalır gider. Duygu birikintisidir, fazladır, yoğundur ve güçlüdür
Değerli yorumlarınız için teşekkürler ederim 😎
Aşk ve nefret iki en güçlü duygudur. 40 seans terapi alsan zar zor değiştirebileceğin şeyleri aşk ve nefretle 1 ayda değiştirebilirsin. İnsanı tek bir cümleyle aynı güçle gökyüzüne çıkarabilirken aynı güçle de yerin dibine yollayacak kadar güçlüdür. İnsan için en zor olan şey değişmektir. Aşk ve nefret işte bunu başarır. Üstelik tek bir cevap, tek bir cümle, tek bir gülüş ya da tek bir göz yaşıyla yapar bunu.
Alışkanlıksa güç gerektirmeyen bir duygudur. Karakter zayıflığına bağlı olarak konfor alanından çıkma korkusuyla kendini gösterir. Özünde korku ve üşengeçlik yatar. Başka bir insanı tanıma konusunda hissettiği korku ya da üşengeçlik gibi. Bir alışkanlığa teslim olup pek çok şeyi göz ardı eder insan ve hep aynı yöne bakmayı seçer. O yönden şaşmamak için çok fedakarlıklar yapılır, fedakarlık güç ister doğrudur. Ama bu değişime olan korkunun ortaya çıkardığı bir güçtür. Dolayısıyla aslında zayıflıktır.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler ederim 😎
Ne demek efenim değerli sorunuz için asıl ben teşekkürler ederim 😎
Rica ederim 😊
Duygular geçicidir güçlü ve kalıcı olan şey fikirler ve dürtülerdir.
Alışkanlık değil mi peki?
Şair niye demiş Alışmak sevmekten daha zor diye?
Yalnız duygusu en güçlü duygudur çünkü yalnız biri insan kaybedecek bir şeyi kalmayan insandır dünyanın en güzel duygusundan uzak kalmış bir kişinin en güçlü duygusu artık yalnızlık öfke veya intikam olabilir. bu kişi de her şeyi yapabilir hayatında. bu yüzden de bu daha yoğun ve güçlü bir duygu olduğunu düşünüyorum ben. kendisini anlayan kimse olmadığında insan daha iyi anlıyor bunu
Cevap
25Cevap
Alışkanlık ve sevgi aşktan daha güçlü. Aşk balon gibi bazen sönebilir ama sevgi ve alışkanlık daha güçlü. Alışkanlıklar geç de olsa değişebilir ama bir şeyi seviyorsan genelde hep seversin
Bence alışkanlık çünkü diğerleri bitiyor ama alışmak çok tehlikeli bir şey zarar versee bile bırakamıyorsun sigara gibi bir şey
Alışkanlık bence çok güçlü bir duygu ama o kadar da zarar veren bir duygu çünkü hem sevip, hem alışınca sevdiğin kişiden zarar gördüğün zaman gerçekten toparlaması çok uzun sürüyor ve kolay olmuyor.
Öfke değil çünkü bı sure sonra öfken sakinleşiyo güçsüzleşiyo bi insana her an öfke duyamazsın hayatın devam ediyor çünkü nefret de aynı şekilde
Bana kalırsa hiç bir duygu güçlü değil bazen mutlu oluruz üzülürüz şaşkın oluruz hayat sürekli bize devamlı farklı duygular sunuyo her duygu çok güzel ama hıc biri güçlü değil bi insan her dk aynı duyguyu yaşamazki güçlü olsun
Aşk bir gün biter. Er ya da geç biter. Bir kez sevgi bağı kurduğunuz insan için ise bir gün uyanıp "onu artık sevmiyorum" demezsiniz, bir insanı sevmeyi biliyorsanız. Alışkanlıklar da değişebilir zamanla.
Duygular, kalıcı değildir bence. Dolayısıyla hiçbiri 'en güçlü' degildir.
Sevdiginiz birinden nefret etmediniz mi hiç ya da hoşlanmadığınız biri sempatik gelmeye başlamadı mı?
aşk kadar güçlü bir duygu yok bence. hem de sadece sevgiliye duyulan değil. insan bir şeye aşık olduğunda onun için her zorluğa göğüs gerebiliyor her şeyin üstesinden gelebiliyor müthiş olay
Bana kalırsa nefret..
neden?
Evet bu konuda haklısın
Bu duygular aslında birbirini doğuruyor aşk sevgiye sevgi saygıya tüm bu durumlar olurken alışkanlığa dönüşüyor
Gerçek aşkı bilenler kesinlikle aşk diyecektir. Bilmeyenler ise maalesef diğerlerini..
Aşk, soyumuzu oluşturan şeydir. Konu kilit üye ban
Benim için sevgi. sevdiklerim için yapabileceklerimin bir sınırı yok.
Aşk en güçlü duygudur hayatta ki, sonra Alışkanlık sonra da Sevgi geliyor.
Alışmak sevmekten daha zor geliyor diye şarkısı bile var
Kesinlikle alışkanlık hepsi bitiyo ama o alışkanlık bağlılık bitmiyo.
Alışkanlık. Hepsini terketmek kolay ama alışkanlık zor.
Aşkkkkk
Aşka karşı koyamıyor insan
Ne demişler aşk bir su dur onu içen kuduru.
Benim için en güçlü duygu sevgi.. aşk bile onun kadar etkili değil..
Aşkın üstüne güç tanımam neler yaptırır ama aşırı mı aşırı tehlikelidir insanı olmadığı kılığa büründürür hiç yapmadığı şeyleri yaptırıp bittiği zaman ise insanı kahreden bir ölüm başlar yaşarken ölmek diye bir şey vardır ya tamda öyle işte
Aliskanlik zor herkese hissedeblirsin bunu ask tek kisiye sevgide herkese ama ne demisler alismak sevmekten ddaha zor geliyor :)
Hepsinden en güçlüsü sevgidir bütün duyguların başı. Nefret, öfke, üzüntü, kin hepsi sevgiden oluşur kalbi taş gibi olan bi insanın içinde bile sevgi vardır.
Alışkanlık ve sevgi bu melet insanın ömrünü yiyip bitiriyor..
Aşk zaten alışkanlık bir şeydir bağlanırsın kopamazsın
Nefret. Çünkü nefretin sahtesi olmaz
Sevgi duygumun güçlü olduğuna inanıyorum
Aşk nelere kadirsen şöyle seni yaratana kurban olurum diyerek öpücük manyagi yapacagimiz birisi cikmadi be karsimiza 😮🤫😔
Sevgi insanın elinde olan bir şey değildir. bu yüzden çok güçlü bir duygudur ve biz sevdiğimiz insanlara yeniliriz çünkü sevgimiz ağır basar
Güven, başka bir şey söylemek düşmez bana, güven olursa kıskançlık da olmaz, dürüst olunur ve dahası.
Saygı deyip kaçıyorum :)
Eyvallah teşekkür ederim
Hiç biri sonsuz değil hepsi bir gün bitiyor
Sen neden bu kadar mantıklı yorumlar yapıyorsun :)
Hayat tecrübesi 🙂
Tebrik ederim
☺️
Bence en güçlü duygu sevgi ben sevgiden başka güçlü duygu yoktur bundan başka duygu tanımam
Bağımlılık
Guru
Saplantılık
Gurur*
Sevgi olduğunu düşünüyorum
Alışkanlık bence
Sevgi ve aliskanlik bence
Peki neydi sevgi? Sevgi emekti.🙂
en güçlü duygu sevgi bence.
Aşkla birlikte sevgi.
Nedfretten daha güçlü bir duygu yoktur
Aşk tabi. En kör eden duygudur çünkü
nefret aşk ve kıskançlık
Nefret
neden peki?
Çünkü nefret duygusu insanı yer bitirir. Bi insan nefret ile dolu olduğunda bu nefreti boşaltmadığı sürece içindeki nefret duygusuyla istemsizce günden güne kendisini kaybetmeye ve içten içe yok etmeye başlar. Ve nefret o kadar güçlü bir duygudur ki hem herkese karşı beslenmez çok çok az kişiye karşı beslenebilir hem de bir insanın içerisine bir kez girdimi o bedenden çıkması çok ama çok zor olur
Yorumunuz için teşekkür ederim
Sevgi
Neden peki?
Aşk alışkanlıklar geçici şeyler ama sevgi kalıcıdır
Rica ederim
Nick name de güzel ayrıca Allah c. c. herkesin kalbine inşirah nasip eylesin
Teşekkürler amin cümle Rabbimin yolunda gidenlere eylesin
Amin ecmain 😇
🤲🏻
😇😇
Sevgi
neden sevgi peki?
Sevgi
neden sevgi?
Aşk hormonal
Alışkanlık da heves o yüzden…
Sevgi
neden sevgi peki?
Sevgi her şeye duyulabilir. Aşk ilk akla gelir ama aileye, çocuğa, kitaba, hayvana, kıyafete, doğaya duyulan sevgi vardır ve geniş kapsamlı olduğu için en güçlü duygu sevgidir.
Alışkanlık
neden bu seçenek?
Aşk bi zaman sonra sevgiye dönüşüyor zaten sevgi de alışkanlığa dönüşüyor xjdncbc insan alıştığı şeyi bırakamaz ama sevdiği şeyi bırakabilir
güzel cevap teşekkür ederim
alışkanlık
neden bu seçenek?
“Nefret” daha güçlü
maalesef alıskanlık bitmek bilmiyor🥲
Alışkanlık değişmesi çok zor çünkü
nefret, hırs
Sevgi tabi
Sevgi güçlü bencr
alışkanlık
Alışkanlık
Sevgi tabii.🔥