Hayattan silinmek istiyorum, artık her şey anlamsız ve sahte geliyor. Bu düşünceyi nasıl silebilirim?

Hayat artık çok anlamsız gelmeye başladı. Üniversite son sınıftayım. Ama geleceği göremiyorum gibi oluyorum bazen. En yakın arkadaşımla hala görüşüyoruz buluşuyoruz ama eski samimiyetimiz yok gibi artık uzak hissediyorum. Diğer arkadaşlarımla buluştuğumda da ne kadar eğlensem de hiçbir grupa kişiye ait hissedemiyorum kendimi. Herkes değişiyor sanki. Buluştuğumuzda grupta en yakın arkadaşım dediğim kişi bazen bana iyi misiin diye soruyor. Ben de iyiyim diyorum ara sıra bana bakarken yakalıyorum onu. Sanki iyi olmadığımı anlıyor gülsem de etsem de sanki yapay olduğunu anlarcasına beni kontrol amaçlı gözlüyor. Halbuki hep sahte gülüşlerim. Eskiden enerjik komik neşeli biriydim şimdiyse bi palyaçoya döndüm o da yersen. Eskiden sigara içmezdim bazen alkolün yanında alırdım şimdiyse buluştuğumda arkadaşlarımla 1 pakete yakın içiyorum. Arkadaşlarım da şaşırıyor. Belki bu benim strese verdiğim bi tepki. Bazen makyaj yapıp saçımı düzleştirip kendimi iyi hissetmeye enerjik mutlu hissetemeye çalışıyorum eskiden olduğu gibi. Ama olamıyorum bi türlü. Her şey yük oluyor bana arkadaşlarımla buluşmak eskiden bi kaçış bi eğlenceyken şimdiyse kendimi zorlamak gibi oluyor. Eski samimiyetimizi yakalamak için buluşuyorum ama her buluşmadan sonra daha da uzak hissediyorum herkese. Hayat amaçsız ben sahte. Elimi şıklatsam ve bu dünyadan silinsem diyorum ve beni tanıyan herkesin kafasından da silinsem keşke. Bu düşünce hiç gitmiyor şu sıralar aklımdan.

Hayattan silinmek istiyorum, artık her şey anlamsız ve sahte geliyor. Bu düşünceyi nasıl silebilirim?