Evet hassasım
Hayır hassas değilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet benim hassas bir kalbim var çünkü çok duygusal birisiyim ama kinci bir yapım da olduğu için bu dengeleniyor yani biri bana kötülük yaparsa mesela bunu hayata unutmam ve hiç bir şekilde affetmezdim. ama sevdiklerime karşı da her zaman iyi niyetli ve hoş görülü oluyorum. ama zaten artık hiç bir şeye üzülmediğim için de kırılacak bir kalp kalmadı.
Kendim balık burcu olduğum için aynı zamanda hassas bir bünyeye sahibim bazen ne kadar acımasız fesat kıskanç görünsem de karşımda bir kadın ya da birisi ağladığı zaman hiçbir şekilde kendimi tutamam, ben hemen yumuşarım mesela küs olduğum birisi bana hal hatır sorsan normal bir şekilde konuşurum ama yaptığı hatayı ve saygısızlığa göre değişir aileme karşı hata ve saygısızlık yapan vatanıma dinime laf söyleyen insanı asla affetmem
Çok hassas olduğunu söyleyemem.
İyiyi de kötüyü de yaşayacağım sonuçta, bunu biliyorum. Aşırı duygusal ya da hassas olmak kalbimi sadece daha zayıf kılar.
Kalbimi sadece bir kan pompası olarak görüyorum.
Cevap
27Cevap
Yıllar önce hassas bir kalbim vardı ama o kalbi delik deşik ettiler. Şimdi empati yetenekleri zedelenmiş, duygusuz ve benci (En çok kendini önemseyen) soğukkanlı bir insan oldum.
Balık burcu olduğum için aslında bir anda öfkelenen bir yapıya sahip olsam da genel anlamda hassas bir insan olduğum doğrudur
Dünya hassas kalpler için cehennemdir efenim. maalesef en çok kırılan bizim hassas kalplerimiz oluyor :')
Var ama onu da artık görmezden gelmeyi öğrendim. O kadar çok gereksiz insan için kendimi ve kalbimi yıprattım ki artık iyice hissizleşti.
Evet hassas o yüzden tüm arkadaşlarım ile kontrat imzaladım ayrılırsak kötü sözler etmek yok medenice ayrılacaz.
Fazlasıyla hassasım. Buradan bir güzel yürek hatta bu kadar hassas olma diye tavsiye vermişti
Baya hassas biriyim. Buna hep karşı çıktım ama en sonunda kendimi kabullendim.
En sevdiğim hobim ağlamaktır gerisini siz anlayın...
Sorma ya ama bellı etmiyorum ettikçe daha da beter oluyor
Hassas biriyim ama bunun ustesinden gelebiliyorum
Hassasim her seye hassasim var mi kulkedisi sorularin bu kadar mi
Hassasiyet gösteren ama hassas olmayan bir kalbim var galiba
Eskiden çok kırılıyordum ama şu an ne kadar umursuzsun dediğim kişilerden daha umursamaz oldum.
Aşırı hassas minnak bir kalbim var
Yerine göre değişir durumdayım
Orta şekerli diyelim ya.
Evet çok kırıyorlar kalbimi çatara patara kdjdj
Aslında bir zamanlar çok hassasdi
Evet, hele ki sevdiklerime karşı
Maalesef
belli etmesem de hassas bir kalbim var
Evet ama belli etmem.
Eskiden öyleydim artık değilim.
Hayır kalbim hassas değil.
Çelikten tekrar onarılmış bir kalp taşıyorum