Kişilik & Karakter Ev işi yapmaktan bıktım, ben de artık gezmek, tatil yapmak istiyorum ama olmuyor. Ben nasıl mutlu olacağım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aldığım maaş kiraya bile yetmiyor Güncellemeler+1 yıl Güzellik salonunda çalışıyorum Ev işi yapmaktan bıktım, ben de artık gezmek, tatil yapmak istiyorum ama olmuyor. Ben nasıl mutlu olacağım? Cevapla Tatil Soruları Maaş Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uaena___ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Çok üzülüyorum buna😥 yaşam kalitemiz cidden çok düşük bu ülkede en iyisi ülke değiştirmek 0 0 Yorumla
Melissim0272 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yaa konudan bagımsız guzellık salonunda ıyı para var mı ben de o sektu dunuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kiraya bile yetmeyen paranın işinde nasıl çalışıyorsun ya da yetmiyor ise nasıl kira veriyorsun soruda bir tutarlılık yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalnız mı yaşıyorsun kira ne kadar soru sorup kimseye cevap vermeyen insanlardan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok üzülüyorum buna😥 yaşam kalitemiz cidden çok düşük bu ülkede en iyisi ülke değiştirmek
yaa konudan bagımsız guzellık salonunda ıyı para var mı ben de o sektu dunuyorum
Kiraya bile yetmeyen paranın işinde nasıl çalışıyorsun ya da yetmiyor ise nasıl kira veriyorsun soruda bir tutarlılık yok
Yalnız mı yaşıyorsun kira ne kadar soru sorup kimseye cevap vermeyen insanlardan nefret ediyorum
oturdugun yerden kazznxan ektra para
Ne işi yapıyorsunuz?
Ne işinde çalisiyon