Kişilik & Karakter Ölüm listenizdeki ilk kişi kimdir? OnurhanYiğit Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle bir liste hazırlayacak olsanız ilk kimi öldürürdünüz? Ölüm listenizdeki ilk kişi kimdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Kimse değil. 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,1b cevap paylaştı. Kuzen kaşınıyor çünkü tabiki yapamam ama yapabilsem annem diyor ki onları ordan kovamazlar seneye inşallah kovarlar yoksa yine risk yine risk 0 1 Yorumla OnurhanYiğit +1 yıl Ne güzel uzun uzun yazmışsın. Hiç anlamadım. Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kimseyi öldürmek istemiyorum. 1 3 Yorumla OnurhanYiğit +1 yıl Hiç mi kin yok birine karşı? Yorumla primadonna_girl +1 yıl Kin tutmam. Yorumla OnurhanYiğit +1 yıl Tebrik edildi Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sensin Onurcum 1 2 Yorumla OnurhanYiğit +1 yıl Yaşayan bir ölü sayılırım zaten. Yorumla Oluştur +1 yıl Üzdün be Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. sevmediğim birini öldürürdüm 0 1 Yorumla OnurhanYiğit +1 yıl Örneklesek? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tüm ülke tarafından tanınan uzun bir adamı 0 1 Yorumla OnurhanYiğit +1 yıl Semizkumlar, Çanta Cd, 34570 Silivri/İstanbul Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimse değil.
Kuzen kaşınıyor çünkü tabiki yapamam ama yapabilsem annem diyor ki onları ordan kovamazlar seneye inşallah kovarlar yoksa yine risk yine risk
Ne güzel uzun uzun yazmışsın. Hiç anlamadım.
Kimseyi öldürmek istemiyorum.
Hiç mi kin yok birine karşı?
Kin tutmam.
Tebrik edildi
Sensin Onurcum
Yaşayan bir ölü sayılırım zaten.
Üzdün be
sevmediğim birini öldürürdüm
Örneklesek?
Tüm ülke tarafından tanınan uzun bir adamı
Semizkumlar, Çanta Cd, 34570 Silivri/İstanbul
Kimse