Hayat en yakınımızın ölümü ile sonlandığını düşündürür
Ama maalesef hayat devam eder Ve bir şekilde alışır insan 🎈🎈
Hayatın gerçeği olan ölüm hiç olmadık bir zamanda bizleri bulabilir Bir zamandan sonra insanlar alışır ve unutur 🥀
unutulmayan sevdiklerimiz vardır ❤️🩹

Yakın arkadaşımın ölümü beni oldukça yıprattı.
Ben onunla yurtta kalırken tanışmıştım. Karakter olarak birbirimize çok benziyorduk. Fakat düşünce yapımız birbirinden oldukça farklıydı. Bu yüzden sıklıkla kavga ediyorduk. Birbirimizi oldukça yorduk.
Biz biliyorduk ki, bizim kardeşliğimizi hiçbir bozamazdı. Öyle de oldu aslında. Onun hastaneye yatışından ölümüne kadar yanında bulundum.
Bizim yollarımız böyle ayrıldı. Umarım bir gün tekrardan kavga edebiliriz, birbirimizi güzelce dövdükten sonra, bir sigara yakıp birbirimize sitem edebiliriz. Umarım tekrar karşılaşabiliriz. 😊
Basınız sağolsun ölüm en büyük gerçeğimiz 🥀
Teşekkür ederim, maalesef öyle... 🌠
Rica ederim 👌🏻
Dedemin ölümü geçen sene kaybettik yokluğu öyle belli ki 😔 çiçeğim diye seviyordu beni başımı göğsüne alıp türküler söylerdi uzun uzun öğütler verir hayatı anlatırdı onun öyle güzel değerleri vardı ki bazen ona öyle ihtiyacım oluyor ki.😌bir hafta önceydi sanırım rüyam da gördüm onu o tatlı yüzüyle bana bakıyor ve gülümsüyor du eğer halan seni eve çağırırsa gitme sakın diye uyardı beni 😔 dedemin gözleri görmüyor du ve biliyormusun bana dediki buradaki yemeklerim tadı çok güzel burası çok güzel derken uyandım işte öyle kızdım ki kendime niye uyandınki diye. rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin inşallah.
Başınız sağ olsun🥀
Yakın zamanda kuzenim vefat etti ve çok normal bir ölüm olmadığı için fazlaca etkiledi ve yıprattı beni. Yeni yeni kendime geliyorum ama aklıma geldiği zaman yine takılı kalıyorum galiba, biraz daha zaman geçmeli...
Başın saolsun🥀
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun.❤️
Rica ederim canım saol sendende inşallah ❤️🌸🥰
🫰💫
Cevap
40Cevap
22 sene oldu amcamın öleli ama hala özlüyorum.
Alışamıyorum, unutamıyorum.
Her aklıma geldiğinde içim acıyor.
Canım amcam benim..
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 🌷
Rica ederim
Dedem.. yıktı geçti, özledim çok özledim, videolarda falan sesini duyunca, gözlerimin çeşmesi açılıyor
Başın saolsun 🥀
Amin 🌺
Kimseye üzülmedim
Benden gamsızsınız 😅
Evet :D sadece kendime üzülüyorum
Hahsh oda iyimiş
Teşekkürler.
Abim gibi sevdiğim, yüreği güzel, delidolu, fırlama bir konuşumuz. Ölmeden öleceğini anlamış, birlikte tövbe ettik üç defa. Sonra vefat etti. Rüyalarıma da girer sürekli.
Yine annemin kuzenin oğlu vardı. O da rüyasında görmüş öleceğini. Rahmetli dedesini ve babasını görmüş rüyasında. Sonra herkesle helalleşmiş. “ ben öleceğim hakkınızı helal edin “ diye. Beslediği kedisiyle bile vedalaşmış. Sonra okulda kalp krizi geçirip rahmetli oldu.
İkinci ölüm üzücü olsa da güzel bir ölüm. İlk ölüm olayı beni daha çok üzdü. Günahları da vardı ama tövbe ettik birlikte. Ve öteki tarafta yaşadıklarını rüyamda gösterdiler. Bür gün kitap yazarsam bunlara değineceğim inşallah.
Babamın ölümünden sonra bir türlü toparlanamamıştım. İlk defa bu kadar yakın birini kaybettim. İnsan zamanla her şeye, her duruma alışıyor tabii. Ama çok zor bir durum gerçekten.
Çocukluk arkadaşımın ölümü, kız kardeş gibi büyümüştük. Kazadan bir gün önce bende kalmıştı bu onu son görüşümmüş meğer. atlatmam baya zor oldu. İlk üç gün mezarında uyumuştum. 3 yıl kabir azabi gibi geçti hayat bana. Yeniden ayağa kalkabilecegimi hiç sanmıyordum ama bir şekilde geçti bu acı şimdi sadece şiddetli bir özlem yaşıyorum. Anılar uzaklaştıkça acı diniyor ama özlem şiddetleniyor. Yakınını, özellikle genç yaşta kaybetmiş herkese Allah sabır versin çok zor bir sınav
Annemin ölümü o an ki çaresizliği anlatamam morg kapısında bekledigin an ve gördügün an acı gercekler yüzüne yüzüne çarpıyor ve hala inanamıyorum 1 yıl olmuş cıkıp gelecekmis gibi
😥 basınız sağolsun
Geçen sene büyükbabamın ölümü beni derinden etkilemişti. Hâlâ da evin içinde var hissi yaşıyorum. Sanki ruhu hep bizimle gibi. Pusulamdı o benim.
Başın sağolsun 🥀
Allah razı olsun
Âmin sizden de sağolun 🌷
Giden erkenden gittiği için aslında onun için kurtuluş oldu. Zamanında keşke ben onun yerine gitseydim diye sitem de bulunsamda bu bencillik olurdu.
Zamanla bu durumu fark ettikçe düşüncem daha da hafifleşti. Asıl önemli olan benim için, ölümden sonra görebilecek miyim? Cenneti hak etmeyen bir ruh sonsuz bir ızdırap içinde olur. Dünyanın saçma sapan şeyleri yüzünden kendimizi yoruyoruz.
Dedeciğimin ölümü 10 yıl oldu ama aklıma geldikçe ilk günkü gibi burnumun direği sızlar... Tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun. 🤲
Basın sağolsun kuzum
Benim de dedem öldü 10 sene önce 🥀
Amin inşallah 🌹
Amin senin de başın sağ olsun çiçeğim ❤️
Saol kuzum ❤️
rahmetli eniştem (rahmetli teyzemin eşi) ve rahmetli teyzem. karı koca peş peşe vefat ettiler, bu acı anlatılmaz
Başın saolsun kuzum 🥀
Saol kuzum ❤️
Çok yakın arkadaşımı kaybettim seneler önce ilk defa çok yakından tatmıştım ölüm acısını.. en çok o yıprattı.
Başın sağolsun 🥀
Kimsenin... duygusuz olduğumu düşünebilirsiniz ama ben anneannemi ve dedemi küçük yaşta kaybettim o yüzden onlari pek tanima şansim olmadi üstelok dedem ben çocukken felçliydi ve çok hastaydi ayrica mezarliğa gitmeyi sevmem
Anneannem çok iyi kalpliydi, güzel yemekler yapardı falan o gidince bile dolapta onun yaptığı yemekler kaldı, tüm torunlarını severdi 😢canım kısa boylu idi iş görürdü hep.. Mekanı cennet olsun 🍂⭐
96 da büyükbabam,2014te babaannem,2015te arkadaşım, ,2017 de dedem,2019da amcam rahmetli oldular hepsinin ölümü beni çok üzdü hala bi yerden geleceklermiş gibi geliyor Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah geride kalanlara ömür versin
Babannem onu çok özlüyorum o bana hep ne yapmam gerektiğini söylerdi kabri nur dolsun canım babannem
Onu ellerimle koydum mezarına canım benim
Basınız sağolsun 🥀
Sağolun Allah razı olsun
15 yaşında arkadaşım şişlendi gözümün önünde. Sanırım o çok yıprattı
Kötü olmuş knka 😳 basın saolsun 🥀
Sağol kanka 🙏
En yakın olarak AnneAnnemi kaybettim, en üzüldüğü oydu. Onun ölümsüz olmasını isterdim.
Başın sağolsun 🥀 kuzum
Doğrudur unutmak kolay olmaz canım
💖
Babaannem, düşkündüm kendisine elbette ölüm herkese var ama unutmadım unutmam.
Benim babaannem yaşıyor ama pek bir sevgisini göremedik ne kadar şanslısınki Güzel sevmiş sizleri🥀 Basın sağ olsun
Çok sağolun, evet sevgisi bambaşkaydı. 🙏 🥀
Rica ederim ne güzel 🌷🌷
Teyzemin oğlunun ölümü cok aglamistim 21 yasinda gencecik ölmüştü bi is kazasinda bir de kuzenimin annesinin ölümü i da 35 lu yaslardaydi bu iki olum beni cok üzmüştü
Bu hayattaki en sevdiğim kadın olan, ilk öğretmenim, ilk arkadaşım, ilk sırdaşım olan anneannemin ben 12 yaşımdayken yanı başımda son uykusuna yatmasını hiçbir zaman unutamıyorum ve onu çok özlüyorum.
18 yaşindayken gene aynı yaşta bir arkadaşımın aptal bir kız davası yüzünde bıçaklanarak öldürülmesi kaç sene geçti , aklıma geldikçe kahroluyorum.
Yakınımdan kimseyi kaybetmedim, acısını zorluğunu bilmiyorum. Allah herkese sabır, dayanma gücü versin.
Öyle birisi olmadı olmasın da (herkes için böyle olur umarım)
Umarım 👌🏻
Köpeğimin ölümü🥺
Hala mezarının başına gidip onunla dertleşiyorum.
Yıpratmadı, yıktı. Abim kadar çok sevdiğim biriydi. 🥺
Son zamanlarda Kobe Bryant. Yıpratmadı ama şaşırtmıştı, üzmüştü, hala ara ara aklıma gelir.
Gormesem de GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK u tür beni üzen
İnsanları sevmediğim için öyle bir şey yaşamadım.
Kedim ölürse çok üzülürüm.
Kedimin ölümü. Gözümün önünde öldü evladım.
Çok ölüm gördüm şimdiye kadar, yıpratma kısmını çoktan geçtik
Elim bir trafik kazasında kaybettiğim abim kuzenim
Dedemin ölümünden sonra dağıldım kafam artık hiç bir şey almıyor

O vefat ettiğinde ben yoktum fakat her 10 Kasım da duygulanıp ağlarım. Ah ATAM keşke daha fazla yaşasaydın.
Ah kalbimi bıraktım burada
2006 yılında babamın 2016 da sevdiğim insanı kaybettim ikisinide unutamadım 😔
Basın saolsun 🥀
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ✨
Babam..
Başınız saolsun 🥀
Teşekkür ederim.. 😊🥀🙏
Rica ederim 😇🌹
Anneannem ve ilk sevgilim. İkiside aynı tarihte vefat etti. Bunu nasıl tarifedeceğimi bilmiyorum ama hala hatırladıkça göz yaşlarım kendiliğinden akar, özlerim onları şu an olduğu gibi...
Yıprattırma olmadı ama unutmadım da tabii ki
Annem zaten yok tanımadım ama beni etkileyen BABAM oldu daha 2020 aralıkta kaybettik dün gibi hala
Çok yakınım diyeceğim sadece halam var onunla da çok yakın değildik. Onun harici çok şükür üzüleceğim insanlar hayatta benmle
Tabiikide Annemin Vefat Edişi Beni Yıktı
Başınız sağ olsun
Düşünmesi bile acı veriyor.
Düşündürüp üzmek istemedim
kusura bakma 😌🥀
hepimizin vefat edenlerinin mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin kalanların başı sağolsun ve Allah sabır versin inşallah amin
En yakın arkadaşımın ve abimin
başı sağolsun🌷
Allaha şükür kimsemi kaybetmedim umarimda bu acıyı yaşamam yaşayanlara da allahim sabır versin
daha büyük bi kayıp yaşamadım,
Babam...🥀
Unutamadığım bir ölüm olmadı.
Hiç etkilenmem
Babam
Allah'a şükür sevdiklerim yaşıyor
Küçük yaşta kaybettiğim dostum.
Hiç çok yakınımdan biri ölmedi
Amcamın o kanatsız melekti bu dünyada.
Babamın ölümü çok yıprattı hala da yıpratiyor
Cüneyt Arkın Tarık Akan fatma girik
Dedem ve dayım