Kimin ölümüne en çok öldünüz ve sizde öldükten sonra ilk hangi ölmüş kişiyle konuşmak istiyorsunuz
Ben en çok dayımın ölümüne üzülmüştüm. Kanserden ölümştü. Mekanı cennet olsun.
Kimin ölümüne en çok öldünüz ve sizde öldükten sonra ilk hangi ölmüş kişiyle konuşmak istiyorsunuz
Ben en çok dayımın ölümüne üzülmüştüm. Kanserden ölümştü. Mekanı cennet olsun.
Kuzenimin intihar etmesi.. beni çocuk yaşta çok etkilemişti etkisi hâlâ bile üzerimde çok üzülmüştüm ramazan ayında iftarı bile açmadan intihar etmişti.
neden ve nasıl intihar etti. Kaç yaşındaydı.
Cevap
4Cevap
Anneannem. O gidince arkamda kocaman bir dağ yıkıldı sanki. Tekrar toparlanmam çok uzun zaman aldı.
Mekanı cennet olsun
Saolun
Yengemi çok erken kaybettik kanserden, çok severdim. En çok ona üzüldüm
Rabbim mekânını cennet etsin
Amcamın. Kanserden ölmüştü. Ölümünü hala kabullenemedim. Haliyle mezarına da hiç gidemedim. Sanki yattığı hastaneye gitsem onu orada bulacakmışım gibi.
Başın sağolsun. Ahirette kavuşursunuz umarım.
İnşaAllah
Mekanları cennet olsun...
Çoğu insanlari içimize defnederiz içimde öldürdüğüm biri için üzülmüştüm
Kimdi o
Zamanında özel şeyler hissettiğim biri
Nenem 2 hafta olmadı öleli tabutunu da taşıdım toprak ta attım boğazım düğümlendi öylece kaldım hele ki annemin feryatları doğru dürüst tek kelime etmeden Erzurum'a kadar gittik 😞
Gençliğim hahdhahdjsjrjakkda şaka lan
Ciddi bir ortamda sessizliği bozan şahıs sensin herhalde 😂😂
Ben ben o ahdjjadbahfhhajf
burada bile belli etmişsin kendini aferin ahhahajkjaksşs
Su dilimi ahjdjajdjfjsjfdjjajdjsjfjajdjajd
Tam duygusala bağlamışken senin yorumunu gördüm ve ne diyo bu manyak ya dedim çok üzgünüm 😂😂😂
Ben duygusala bağlayamiyom ya
Tanımadan yargılamak istemiyorum seni ama belki hayatında hiç acı görmediğin içindir?
Yok yok gördüm ama benim düşünce tarzım çok değişik ondan hayatımda yer yok yani üzüntüye her ne olursa olsun iyiye gideceğine inanırım ben
Bazen ne kadar herşeyin iyi olacağına inansan da hayat bir şekilde bir yerden patlak vermeye devam ediyor, sonunda diyorsun ki me zaman bitecek artık bu? Dayanamıyorsun, gücün yetmiyor
Yeter yeter icim enerji dolu 🤓
Bilmeden seni de sürüklemişim üzüntüye😂😂 sen devam et eğlencene adamım
Necmettin Erbakan
Babam...
Başın sağolsun
Sağolun komutanım
kaç yaşında ve neden ölmüştü
Trafik kazası ben 6 yasindayken olmuş olay
Çok üzüldüm ya baban kaç yaşındaydı genç miydi
mekanı cennet olsun babanın
Daha fazla konusmayalim abla dayanamıyom icim sizliyo kusura bakma hayirli aksamlar dilerim..
Özür dilerim seni üzmek istememiştim
Babanın ruhuna fatiha okuyacağım
babanemdi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?