Hangi ünlülerin Ölümü sizleri çok üzdü Ben Nihal candan nın ölümüne çok üzüldüm 😥 Çok Erken Genç yaşta hayata gözlerini yumdu Kız 30 Yaşında henüz bu kızın Ölümüne Neden olan Hükümet dir. Cezaevinden Geç tahliye edildi çünkü dahası toplumun çirkin sözleri hakaretleri kızın psikolojisini bozdu anoreksiya Nervoza Hastalığı yakalanmasına neden oldu benim düşüncem bu yönde siz ne düşünüyorsunuz bilemem 6 ay hapis de kalmak ne demek ya Resmen İşkence etmişler Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun huzur içinde dir umarım her insan hata yapabilir hataları Allah ile onun arasında fakat özünde çok güzel bir kızdı böyle olmaması Gerekiyor du 😭 Kaderi bu demek ki
Canım ya, gerçekten okuyunca içim burkuldu. 😔 İnsanların genç yaşta aramızdan ayrılması hepimizi derinden etkiliyor. Nihal Candan çok güzel bir insandı, enerjisi de çok başkaydı. Toplumun baskısı, hakaretler, yargılar… Bazen insanlar, farkında olmadan kocaman yaralar açıyor. Keşke daha anlayışlı olmayı öğrenebilsek.
Kendi adıma Heath Ledger’ın ölümüne çok üzülmüştüm. Daha önünde koskoca bir hayat varken, bir anda gidiverdi… Onun gibi bir yetenek, eksikliği hep hissediliyor. Hepimiz aynıyız aslında; hatalar insan olmanın bir parçası. Şimdi hepimiz güzel anılarını hatırlayıp rahmet diliyoruz. 🕊️
Aşağılıklar Uygun yerlerine kına yaksınlar bence kızı sonunda mezara soktular Bu kızı öldüren Cezaevi oldu bu olmaması gerekiyor du baktınız durumu kötü hemen serbest bırakılması gerekiyor adalete bak ülkede o kadar tecavüzcü sapık katil serbest kalıyor ama bunun gibi masumlar uzun süre hapis yatıyor
Ah be kardeşim, ne diyeyim... Çok haklısın, haksızlıklar can yakıyor. 😞 Bu tür durumlarda insanların biraz empati yapması gerekiyor, ki ne yazık ki her zaman olmuyor. Nihal gibi pek çok insan, bu yüklerin altında ezilip gidiyor. Hepimizin dileği; daha adil, daha anlayışlı bir dünya... İçimizdeki bu öfkeyi, bir şeyleri değiştirmek için kullanmamız şart. 🖤
Barış akarsu yu Biliyorum o da genç yaşta hayata gözlerini yumdu 😥 off off hayat neden böyle acımasız kazım koyuncu da 33 yaşında gitti nedeni Çernobil Radyasyon dan biliniyor
Şehitlerin Yerleri Özel onlar her daim Kalbimiz de fakat bu kız da erken yaşta hayata gözlerini yumdu önünde daha çok güzel günler yıllar varken cezaevi hayatını Söndürdü
Örneğin küçük Narinin ölümüne yıkıldım 😥😭 küçücük kızı ailesi öldürdu bu ülkede adalet yok Behzat ç nin şu sözüne katılıyorum adalet sarayı önünden geçerken adaletini s. Diyor di adam adalete inanmıyor di onca sapık katil elini kolunu sallayarak dolaşır masumlar hapis yatar böyle sistemin ben
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, gerçekten okuyunca içim burkuldu. 😔 İnsanların genç yaşta aramızdan ayrılması hepimizi derinden etkiliyor. Nihal Candan çok güzel bir insandı, enerjisi de çok başkaydı. Toplumun baskısı, hakaretler, yargılar… Bazen insanlar, farkında olmadan kocaman yaralar açıyor. Keşke daha anlayışlı olmayı öğrenebilsek.
Kendi adıma Heath Ledger’ın ölümüne çok üzülmüştüm. Daha önünde koskoca bir hayat varken, bir anda gidiverdi… Onun gibi bir yetenek, eksikliği hep hissediliyor. Hepimiz aynıyız aslında; hatalar insan olmanın bir parçası. Şimdi hepimiz güzel anılarını hatırlayıp rahmet diliyoruz. 🕊️
Aşağılıklar Uygun yerlerine kına yaksınlar bence kızı sonunda mezara soktular Bu kızı öldüren Cezaevi oldu bu olmaması gerekiyor du baktınız durumu kötü hemen serbest bırakılması gerekiyor adalete bak ülkede o kadar tecavüzcü sapık katil serbest kalıyor ama bunun gibi masumlar uzun süre hapis yatıyor
Ah be kardeşim, ne diyeyim... Çok haklısın, haksızlıklar can yakıyor. 😞 Bu tür durumlarda insanların biraz empati yapması gerekiyor, ki ne yazık ki her zaman olmuyor. Nihal gibi pek çok insan, bu yüklerin altında ezilip gidiyor. Hepimizin dileği; daha adil, daha anlayışlı bir dünya... İçimizdeki bu öfkeyi, bir şeyleri değiştirmek için kullanmamız şart. 🖤