Kişilik & Karakter Uçmayı öğrenmek istiyorum nerden başlayabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Herkes yürüyor, koşuyor, yüzüyor çok klasik ve sıradan..Ben uçmak istiyorum nerden başlayabilirim acaba? Uçmayı öğrenmek istiyorum nerden başlayabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Bence ilk olarak bunun eğitimini almayı deneyebilirsin. sdjsdj ya da süper güçler kazanılabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Marveldan mı alayım eğitimi dcden mi u Barış_LonelyForever +1 yıl Dc de Supergirl var Dc olsun
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl onun yerine bir ejderha sahiplenebilirsin aslındaa. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakıyormuş ya Yorumla erkansardagi +1 yıl yaksın bee dokunmaz sana yalnız yaz günü sıkıntı olur hararet yapar baya Yorumla
Furkankoper Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok basit gözlerini kapa ve onun seni seviyorum dediğini düşün. Zaten mutluluktan havalara uçarsın:) 0 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Bence yataktan başlayabilirsin işte o zaman bulutların üstünde uçarsın 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pilot bir enişte yap o öğretir aşko 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Pilotlar dmye bekliyorum Yorumla _Petunya_ +1 yıl Ahaha 😄 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Redbull? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Uykum geliyo Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Gel bi tokat atayım sana başlarsın uçmaya 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kaba bi davranış🙄 Yorumla Alessapl +1 yıl Tekme de atabilirim o daha kibar 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat et ben seni duvara yapıştırmayayım😒 Yorumla Alessapl +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl Yaaaa kalırsın öyle Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Öncelikle uçma ehliyeti alman gerekiyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yine mi ehliyet🥹 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Evet kurtuluş yok Yorumla
gilimsin9954 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Duygularını rahat bırak bir bakmışsın ucu vermişsin😂😂 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kanat bulman lazım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bimde satılıyormuş🙄 Yorumla Culdesac +1 yıl Dondurma alırım bimden onun yerine daha iyi Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. O keddy sana öğretir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence ilk olarak bunun eğitimini almayı deneyebilirsin. sdjsdj ya da süper güçler kazanılabilir
Marveldan mı alayım eğitimi dcden mi
Dc de Supergirl var Dc olsun
onun yerine bir ejderha sahiplenebilirsin aslındaa.
Çok yakıyormuş ya
yaksın bee dokunmaz sana yalnız yaz günü sıkıntı olur hararet yapar baya
Çok basit gözlerini kapa ve onun seni seviyorum dediğini düşün.
Zaten mutluluktan havalara uçarsın:)
Bence yataktan başlayabilirsin işte o zaman bulutların üstünde uçarsın
Pilot bir enişte yap o öğretir aşko
Pilotlar dmye bekliyorum
Ahaha 😄
Redbull?
Uykum geliyo
Gel bi tokat atayım sana başlarsın uçmaya
Ne kadar kaba bi davranış🙄
Tekme de atabilirim o daha kibar 🥺
Dikkat et ben seni duvara yapıştırmayayım😒
Yaaaa kalırsın öyle