Nankör insanlar, sahte insanlar, halden anlamayan insanlar, egolu insanlar, kibirli insanlar, saygısız insanlar, karaktersiz insanlar yani demem o ki bir insanın kalbini taşa çeviren yine bir insandır 😐

Nankör insanlar, sahte insanlar, halden anlamayan insanlar, egolu insanlar, kibirli insanlar, saygısız insanlar, karaktersiz insanlar yani demem o ki bir insanın kalbini taşa çeviren yine bir insandır 😐
Kadınların çok dış görünüş odaklı olmaları birde kadınların cinselliğe çok düşkün olmaları :(( durum da böyle olunca gerçekten aşka inanasım gelmiyor.. :) çünkü günümüzde gerçekten seven karakteri seven kalbi seven kimse yok maalesef. kadınların çoğu genellikle güç para veya dış görünüş gibi şeylerden etkileniyorlar. bu yüzden de beni ben olduğum için sevecek biri olduğuna inanmıyorum.. bu da kalbimi taşa çeviriyor duygusuz birisi yapıyor.
Birde insanların genel olarak kötü olması var diyebiliriz ne kadar iyi niyetli olsam da insanların sürekli kötülük düşünmesi de bir süre sonra insanı duygusuzlaştırıyor. zaten benim gibi hisseden bir çok insan da vardır Bazı insanlar duygusal tepkilerini bastırmaya ve hissetmemeye çalışabilirler, bu da duygusuzluk hissine yol açabilir. Sürekli olarak stres altında olmak ve baskı altında yaşamak, duyguları köreltebilir ve duygusuzluğa neden olabilir. Uzun süreli yorgunluk, duygusal tükenmişliğe yol açabilir ve kişinin duygusal tepkilerini azaltabilir.
Bilmem ben insanlara göre yaşamıyor ve kalbimide onlara göre değişime uğratmıyorum... Detayda saydıkların bir çok insanda mevcut nankörler kendine yapar sadece egolu insanları aksine severim, halden anlamayana hal anlatmayız, kibirli insana yaklaşmaz saygısız insanla da saygı çerçevesinde cevap verilirse olur biter onlar karaktersiz diye bizim kalbimizin taş kesmesine lüzum yok kalbimi kimse için ne taş keserim ne de karartırım her insanın kendi enerjisi vardır ve bu enerji yollarını açık tutmanın yolu pozitif düşünme ve mutluluktur o yüzden birilerine kızıp enerji yollarınını kapatırsanız insanlar daha iyi olmaz yani sizden başka kimseye zararı olmaz bu durumun... O yüzden çok sallamayın
teşekkür ederim
Yaşamış olduğum bazı problemler, bazı zor durumlar ve istem dışı değişime uğramış olmam, kalbimi taşa çevirdi. Elbette insanların etkisi de var, vardır mutlaka.
Sosyal ilişkilerde, duygular temel alınarak hareket edilmemeli bence. Çünkü duygularla atılacak adımlar, bir zaman sonra insanı boşa düşürecektir. Duyguları temel alarak yaşayan bir insan, kaybetmeye mahkumdur.
Her daim mantık ile hareket etmeliyiz. Gerektiğinde çizgiyi net bir şekilde çekmeyi, gerektiğinde acımasız olmayı ve gerektiğinde hayatımızdan uzaklaştırmayı bilmeliyiz. Ben böyle düşünüyorum. 🤷🏻♂️
👏👏
En çok sevdiğimizi mikmeye çalışmakla geçiyor ömrümüz kızım, adı insan bunun aşırı duygusal olmak yerine dünyanın doğasını anlayarak yaşamalısın
İnsanların cinayet işleyip beş yılda serbest bırakıldıkları güzel ülkemde ben aşık olup da terk edildim diye on yıl tek bir insanla oturup beş dakika konuşmamış insanım, bana yapamıyorum deme insan isterse her şeyi yapar iyi ya da kötü...
abi ne zor seyler yasamissin. Allah kolaylik versin
Cevap
37Cevap
Bu kesin kadın kalbi ucunda ağıza benzeyen yarık var 🙄
Kadınlar güldür, kadınlar çiçektir
@maidetta kadınlarla Bi sıkıntın mı var senin hani varsa söyle bilelim hem kadının o yumuşacık merhamet sevgi dolu kalbine kurban olun siz
Iı ıhh İronik cümleye gerçekci bir yaklaşımla atılan, kadın savunucusu hoşbeleş kraliçe hz'leride teşrif ettiler.
Sen komikmisin aman kıyamam espriden yaparmış
Hiç sevmem tatlim
Hep insanlari suclamamak lazım. O kadar kötü insanı seçebilmek de bir beceridir. Biz Türk toplumunun en büyük özelliği başımıza ne gelirse başkasını suclamamizdir. Hiç kimseyi bulamazsak nazar der olmayan bir şeyi suçlarız.
Halbuki bir gün oturup ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünsek sorunu kendimizde arasak kökünden çözeceğiz ama.
2 milyon km yakın tecrübem var ve Hayatımda ilk defa kaza yaptım. Herkes dedi ki nazar, hâlbuki telefonla konuşurken yaptığım dikkatsizlikti. O arabamda Bluetooth yoktu , kaza o yüzden oldu. İlk yaptığım şey bir sonraki arabamı Bluetoothlu almak oldu. Ve sorun da çözüldü.
Kalbin taşa çevrilmesine neden olan birçok faktör olabilir. Örneğin, aşırı stres, kaygı veya depresyon, kalbinizi sertleştirebilir. Ayrıca, uzun süreli yalnızlık veya sosyal izolasyon, kalbinizi koruyucu bir kabukla kaplayabilir. Ancak, kalbinizi yumuşatmak için, kendinize zaman ayırın ve kendinizi sevmenin yollarını bulun. Ayrıca, sevdiklerinizle zaman geçirin ve olumlu bir tutum sergileyin.
Açılmayı o kadar açıklayıcı ve güzel yazmışsın ki üstüne yazacak Kelime kalmadı canım.. maalesef öyle ama ona rağmen bile benimki halen yumuşak gözu kör olsun 😬🤦🤦
Rica ederim canım benim ☺️😘
Ben artık insanların saçmalıklarından yoruldum. O yüzden çok düşünmüyorum. Kalbi taş olanın hayatı olmaz zaten.
Bunu kalbimize kötü izler birakan insanlar için yapmalıyız
Ama iyi insanlar için kalbimiz pamuk kadar yumuşak kalmalı
cunki iyiler iyiliği kötülerde nefreti hak ediyor
Benim olmadığı kesin bende o bile yok artık 😂
Gepetto usta bana kalp yapacak misin asd
Piyokyonun yalanciligini kimden aldığı belli oldu 😂 armut dibine dusermis 😅
göz ile taciz edildim birisi tarafından yıllarca
İnsanlar ne kadar kötü olursa olsun. Bizim doğamızda merhamet her daim vardır
😂 Misal çay hazirlamazsan kalbim taşa döner 😂😂
Napak Sabah sabah çaya ihtiyacım. Var 😂
insanlar eskisi gibi naif değil , çok değiştiler.. Ne kadar iyi konuşup etsen de hep bi kötülük buluyorsun..
Yaşanması gereken yaşayamadıkları
Güvendiği kişi tarafından yanılmak
Vs vs işte sayamam çok 😄
Kısaca açıklamak gerekirse en büyük nedeni uzun süre yanlış insanlarla muhatap olup hayal kırıklığı yaşamaktır
Sadece kendin sebep olabilirsin sen o yönde hazırsan sadece şeytanın fısıldaması yetiyorsa ye yine elmayı
bu taş kalpten bende de var bu arada
ama benim kalbim olmadığı kesin
Benim hala umudum var… Haluk Levent ölene kadar pes etmek yok.
Hayat…. İnsanlar … Dünya
taşa değil altına çevirin … pamuupunnyrtinş tutmaz
sert olur ama kıymetsiz olmaz en azından …
Kibir bence kibiri olan insanlar taşlaşır ve ister istemez her şeyi yapmayı kendine hak görür.
Narsist , kibirli , bencil , saygısız , değersiz hissettiren , sevgi saygı nedir bilmeyen insanlar..
Vicdan ve merhamet yoksunluğu. Bu ikisi yoksa o kalp taştandır.
Sevgiye aşka iyiliğe güzelliğe hoşgörüye kalbini kapattınmı o kalp taşlaşır her şey insanların bakış açısıyla ilgili güvenle ilgili
Bencilide ekleyelim ora
Taş değil daha yutong
Üzülmek kalbi taşa çeviriyor bir yerden sonra
Kadınları taş kalpli yalansız erkeklersiniz. İstisnalar kaideyi bozmuyo bu arada
aldatılmak yanlışa uğramak
Ben soğudum yaşamaktan soğudum
Nankör iki yüzlü insanlar kalbi taşa çevirir
Götüme girenlerin verdiği acı kalbi öldürüyor
Bı kalp kriilmasi yeterli olur
Yanlış dönemden dolayı taş oluyordur
Bencillik, saygısızlık, umursamazlık
nedeni insanlar.
O görsel ne ya öyle😂😂😂😂😂😂
İyi ki dedin. Bilmiyordum
Fenk yu madam.
Oo beni sormuşsun 😬