20 yaşında Tekirdağlıyım. Üniversite okuyorum. Modern seküler bir ailede büyüdüm. Çok açık dekolte seviyorum. Sevgilimle beraber aynı evde yaşıyoruz. Ailem biliyor. Dün dışarı bralet südyen tarzı altıma da süper mini şort giydim havalar Zaten çok sıcak. Çevredeki insanlar hep bakıyor. Bir kadın yanımdan geçip tüh dedi. Elimde bira şişesi vardı sevgilimle sarılıp yürüyorduk. 60 yaşındaki dayılar bile heryerime bakıp sulanıyor resmen Millet neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHikayenin tek bir kelimesine bile inanasim gelmedi ama haklısın yani.. kapalı giyinenler bile tepki çekiyor. Ben de bugün otobusteyim, göğüs dekoltesi bile olmayan normal uzunlukta bir elbise vardı üzerimde. Karşımdaki dayı ikidebir bakıp duruyor. Ne bakıyorsun dayı diyecektim 😅 rahatsız oldum başka yere geçtim. Türkiye'de kadın olmak tepki çekiyor direk olarak..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle çünkü eğitim şart. Böyle çünkü baskılanmış ve kıskanç. Bir kadından şöyle bile duydum: açık giyinenler benim kocamın kafasını bulandırır, yuvamı dağıtmaya kimsenin hakkı yok. 🙄
Dağıtma kızım sen de teyzelerin yuvasını 😄😄00 Yorumla
+1 yılBakanlar kendi sapkınlıklarını bastırmak için açık giyinmeni bahane ediyorlar hep. Kendi içinde etik-ahlaki değerleri olan insan bakmaz. Bir insanın açık giyinmesi, ona bakılmasını meşru kılmaz. Demem o ki her şey yobazlıktan ve cahillikten dostum.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Çok açık giyinene de laf ederler tesettürlü giyinene de. İnsanlar her türlü laf ediyorlar. Bakma konusunda ise kadınlar erkeklerden daha fazla bakıyor sanırım. Böyle tartışmalar asla bitmeyecektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
62Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu hikâye uyduranlar hep yazım şeklinden belli ediyor kendini.
Bu arada yorumlar daki "Burası Türkiye." yazmalarını anlamıyorum. Ne oluyormuş Türkiye olunca? Hadi yaşlılar geri kafalı büyümüş. Kaç yaşına gelmiş genç insanlarsınız ve "Burası Türkiye." diyerek kişi'nin giyinme ve özgürlük hakkını kısıtlamaya çalışıyorsunuz. Ayrıca ab'de böyle giyinen yok dediğiniz de yalan. Gayet giyiyorlar.
Buradaki insanlara göre kadın kendini kısıtlamalıymış. Erkekleri eğitelim demiyorlar hep bir kadını kısıtlayalım kafası. Kadın daha kapalı giysinsin. Açıksa bakarlar, taciz ederler. Ucuz kadındır. Her erkekle seks yapar. Kafalara bak.
38 Yorumla- +1 yıl
@Marchion seni hatırladım Türk kızları konusu ile ilgili linç edilmiştin. Konunun görünüş ile ilgisi yok. Kıyafet ile ilgili. İnsanların davranışları beni rahatsız ediyor.
- +1 yıl
@Marchion Türk kızlarına çirkin demiştin.
- +1 yıl
@Marchion gerçek sanmıştım.
- +1 yıl
@Marchion bu ne sala kça laf ya kafan mı iyi Türkiyeden ayrılınca kız güzellesiyor mu Türkiyede yasayanla türk kızı farklıymış jajahab
+1 yılSen sokakta boxer veya kulotla gezen üstsüz bir erkek görsen hemen polisi ararsin teshirci sapık diye. Ne farkiniz var? Teshircisiniz. Ben kocamla cocugumla sokaga rahat çıkamıyorum sizin gibiler sebebiyle. 18 yasina gelene kadar cinselliğe kapalı olmalıdır cocuk dedigin. Sizin memenizi poponuzu görmek zorunda kalmasi bizim çocuklarımıza yapilan istismardir. Biraz hayâ biraz edep. Açıklığın da bir sınırı var. Erkekler niye açmıyor? Rağbet görmüyor çünkü. Erkek vücudu tahrik edici degil, Bayanlarin da zihni ve cinsel duyguları erkekler gibi çalışmıyor. Erkekler görselden etkilenir. Kadin sözlerden. Bu ülkenin erkeklerinin kadinlarinin günahına girmeyin. Hic degilse biraz kültürünüze saygınız olsun. Kızıni ve karısını acik gezdirip diger erkeklere baktiran erkek cehennemden kendine yer begensin. Insanlari zinaya cagiriyorsunuz tahrik ediyorsunuz. Ben kadinim sizden tahrik olmam ama beni dahi gunaha sokuyorsunuz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Aşırı açık giyinen her kadının uğradığı birşeydir bu. Geçen günlerde amerikada viral olan bir videolar serisi ile karşılaştım aşırı açık giyinen amerikalı kadınlar varıcakları yere gidene kadar bol hırka vs giymek zorunda olduklarını söylüyorlardı. Yani yaşadığınız yerin neresi olduğu önemli değil aşırı açık giyim varsa bakanlar olucaktır tasvip etmeyenlerde olucaktır bunun coğrafya ile alakası yok cehalet ile de alakası yok hepimiz insanız ve hepimizin farklı konularda olur verip vermediği durumlar vardır. Size bakmaları haklarıdır diye birşeyde demiyorum ama insanın sahip olduğu dürtüleri vardır doğuştan sahip olduğumuz bu değişmez maalesef.
10 Yorumla
+1 yılYurt disinda böyle giyinen yokdur 23 senedir fransadayim daha öyle bi kizi görmedim ve avrupanin tüm ülkelerini gezdim..
ben kadin oldum halde açiklara bakiyorum gayet normal maruz kalmaz istemiyorsan daha kapali giyinirsin
Ama yok ben acik giyinmek istiyorum dersen bu tür seylere Türkiyede maruz kalirsin bu kadar basit60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen evindeki mücevheri nereye koyuyorsun. Gizli saklı kilitli bir yerlere değil mi öyleyse kendini niye niyeti kötü olan bozuk olan insanlardan saklamıyorsun yoksa yeterince değerli görmüyor musun kendini. Bir sorgula bakalım neden öyle giyindigini akıl sahibi bir varlık doğru yolu bulur. Aklının süzgecinden geçirdikten sonra inanmanı öneririm sağlıkla kal.
90 Yorumla
+1 yılİster kapan ister açıl saçıl. Kimse seni gözleri ile veya herhangi bir eylem ile rahatsız edemez. İsterseniz buna çıplaklık deyin, ''taciz'' sınırlandırabilen bir şey değil. Ve bu hayatı da siz yaşamıyorsunuz o yaşıyor. Dünyanın derdi size mi kaldı? istediği her şeyi giyebilir kendini kısıtlamak zorunda değil. Siz düzgün erkekler yetiştirmek zorundasınız. Aykırı olan budur.
23 Yorumla- +1 yıl
Git gözlerini aldır o zaman sen kimsin de milleti kısıtlayacaksın?
+1 yılboş ver takma gül geç 😄 benim karşı apartmanımdaki teyzede yazın şort giyiyorum diye cehennemde yanacaksın diye bağırdı mesela. Hoş bir seda, hoş bir esinti oldu saolsun varolsun. Tabi beraber yanicaz bana böyle yaklaştığı için farkında değil ama olsun 😄 Eğitimsiz bir toplum olduğumuz için bunlar düzelmeyecek.
00 YorumlaAdamların bakması ve kadının püh demesini asla savunmuyorum ama Milleti yargılayacağına önce bir aynaya bak ve çıplak gezmenin normal bir davranış olmadığını kabullen.
61 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Türkiye’de yaşıyorsun şekerim. Avrupa’da değil.
21 Yorumla- +1 yıl
Almanyanın göbeğinde aynısını yap emin ol aynı şekilde bakılıyor :) Ha tüh falan denmez ama bakılıyor yiyecek gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'nin neresinde giyinirsen giyin bakarlar. Braley dedgn iç çamaşırı değil mi kışın bn iç çamaşırı niyetine giyiyorm onu ve sn dışarda giydgni söylüyorsun milletin hayvan gbi bakmasıni normal bulmuyorum ama anormal olan o giyimin Türkiye bura yani abd değil ya da Avrupa ülkesi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTekirdagli olmani bilmemiz onemliydi, o zaman isler degisir tabi. Ya sen yari ciplak dolasiyon sonra neden bakiyorlar diyon, senin gibi ciplak dolasan kac kisi var bi bak etrafina tabi garipserler bakarlar…
Afrikaya beyazin biri gittiginde bile tek beyaz oldugun icin zenciler nasil da bakiyorlar gozlerini alamiyor ayni olay bu da skskdkdkd10 Yorumla
+1 yıl60 yaşındaki ahlaksız gözleriyle taciz ederken bu ayıp değil ama bu şekilde giyinen bir kadın için her şey ayıp oluyor nedense. Kocalarına güvenmeyip kadınlara salça olan özgüvensiz yaratıklar hepsi.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcik giyenmek modernlik oluyorsa "Çıplaklar kampindakiler modern'likte ârşa ermisler oluyor demek ki.
Seninkisi aciklik degil ciplaklik oluyor.
20 Yorumla
+1 yılSende nerde ne giyeceğini bil sokakta bakarlar. Burası modern seküler bir ülke değil insanımız alışık degıl. Acaba yurt dışında bakmayan oluyor mu merak ettim şimdi
23 Yorumla- +1 yıl
Çıplak olmak modern olmak değildir
- +1 yıl
@eniştegtnteşte Bu öyle biliyor napcaksın😂
- +1 yıl
Öğretiyorum 😄
Dün ben de shortla çıktım ve kimse bakmadı. Çünkü kadınlarda testosteron gibi bir zehir yok.
Ama var diye taciz derecesinde bakmalarını da uygun görmüyorum.
Neyse dua et başına bir iş gelmemiş
Ben bunlara çok acıyorum ya.00 YorumlaBizim halkımız kültürsüz demi , Türkiye müslüman bir toplum garipsemeleri normal bence medeniyet medeniyet diye diye kendi kültürümüzü bile unutturdular savaşmaya gerek yok medeni Türkiye elinde alkol heryeri çıplak cesur kizlar
00 YorumlaAçma bakmasınlar. Bak erkeklere, açık giyinseler kimsenin bir şey demez ama yine de heryerleri açık gezmiyorlar.
30 Yorumla
+1 yılHayır modern seküler bir aile de büyüdügümüzü anlamak için illa açık mı gezmeliyiz? Bu nasıl bir mantıktır?
Benim validem kapalı demek ki modern değilmiş tüh ya. Allah akıl fikir versin10 Yorumlaboş ver s. et bu hayata bir kere geliceksin hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa. Allaha inanıyorsan da günah senin günahın kimseyi ilgilendirmez
229 Yorumla- +1 yıl
Yanlış mantik..
- +1 yıl
Z kuşağıla tartışılmaz
- +1 yıl
Hayat benim o zaman bende çırıl çıplak gezeyim , tepkisiz kalan olur mu?
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 üstünde kıyafet varken nasıl çıplak oluyormuş? Ne zaman açık kadınlara da saygı duymaya başlayacaksınız? Bu dünya'da sadece kapalıların mı yaşamaya hakkı var?
- +1 yıl
@DedektifMinnie ben dışarıda elimde bira cinsel organımın hatları belli olacak şekilde dolaşmıyorsam sende dolaşamazsın , açık kapalı diye bir şey yok , senin özgürlüğün bi yere kadardır
- +1 yıl
@Dördüncümyrat4 güzel yorumdu👍👍👍👍
- +1 yıl
@esmerimbiciiim eyvallah 🙃
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 erkeklerin cinsel organı giydiği pantolondan belli. O zaman pantolon değil etek giyeceksin beyefendi. Şort giydiğin zaman cinsel hatların belli olmuyor. Crop top giydiğin zaman yine belli olmuyor. Açık açık açık giyinmenize karşıyım desenize. Hiç kimse çıplak gezmiyor. Herkes kıyafeti ile geziyor. Özgürlük haklarımızı elimizden almaya çalışarak Türkiye'nin İran gibi olması için uğraşıyorsunuz.
@esmerimbiciiim z kuşağı ile tartışılmaz diyip z kuşağı ile tartışmak için yorum yazıp, sonra işine gelmeyince susup, açık kadınların hakları kısıtlanması için destek veren korkunç bir kadınsın. - +1 yıl
@DedektifMinnie bi şey için uğraştığımız yok Türkiye’nin İran gibi olmasını istemediğim kadar Türkiye’nin Avrupa gibi olmasını da istemiyorum, pantolon içinde belli olan bi şey yok ama sım sıkı giydiğiniz taytlarda vajina dudaklarınız belli oluyor …. Giyinmenize karşı olmam için önce giyinmeniz lazım 🙃 ne diyordu Mehmet Akif medeniyet açmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni … hayvanlardan bi farkımız olsun istiyorum , kendi adıma enazından 🙃
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 tayt giymiyorum ama tayt giyen kadınları da yargılamıyorum. Vajinası'nın belli olması seni neden rahatsız ediyor? Yoksa ulaşamadığın için mi? İnsanların istediği gibi giyinmesinin ab ile ilgisi yok. İnsanlar insan gibi yaşamak istiyor. İnsanlar istediği gibi giyinmek istiyor. Mehmet Akif'in sözünden başka bir şey paylaşamıyorlar zaten açık kadınların açık giyinmesine karşı olanlar. Medeniyet insanların kıyafetine karışmamaktır. Hem açığa hem kapalı'ya ama görüyorum ki siz yerinizde sayıyorsunuz.
- +1 yıl
@DedektifMinnie ulaşamadaydım sizin böyle dolaşmanızı desteklerdim , ne kadar kötü bir tabir ulaşmak? Öylelerine ulaşmam için alçalmam lazım … açığa da kapalıya da saygım var ama çıplak dolaşana hayır ben penisim belli şekilde dolaşamam di mi? ya da göğüs ucum belli olacak şekilde sapık damgası vurursunuz hemen.. vajinası belli birisini görünce rahatsız oluyorum bu seni neden rahatsız ediyorsa aynı sebepten rahatsız oluyorum
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 ulaşmak kötü bir tabir değil ve ya bir küfür değil. Örnek, sevdiğin insana ulaşamazsın mesela. Böyle bir cümle içinde ki ulaşmak kelimesine de kötü der misiniz? Hayır. Yani ulaşmak kelimesine bahane aramayın. Kıyafet üstünden külot giydiği hâlde vajinasının belli olması kişinin suçu değildir. Aynı zaman da erkeklerinde penisinin belli olmasının suçu değildir. Pek çok insan sütyen taktığınız zaman meme ucunun belli olmayacağını düşünür ama bazılarınki belirgindir. Sütyen ortaya çıkış tarihi de çok eski değil. Yani o çok övündüğünüz eski dönemde sütyen yoktu ve meme ucu belli ediyordu. Bir organ belli oluyor diye rahatsız olmak normal bir kafa değil.
- +1 yıl
@DedektifMinnie bende altına külot giymeyip daracık tayt giyip o taytı o araya sıkıştıran kadınların normal kafada olduğunu düşünmüyorum, normallik öyle ise ben normal değilim , siz öyle giyinince biz bakınca sapık demeyin o zaman
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 külot yerine tanga giymiştir belki.
- +1 yıl
@DedektifMinnie ne giydiğini bilemem ama vajina hatları belli oluyorsa bi sıkıntı var demektir , karşı cinsi tahtik etme amacı görürüm ben
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 vajinası belli oluyorsa etli olduğu içindir. Her kadın erkeği tahrik etmek için giyinmiyor. Şu kirli zihniyetini değiştir biraz. İnsanlara insan olarak bak. Kıyafeti ile yargılama. Sırf açık giyiniyor diye her kötü muameleyi hakettiğini düşünerek iyi insan olmuyorsunuz. Tecavüzcü zihniyetinden farksız.
- +1 yıl
@DedektifMinnie tamam ozaman söylermisin neden kadinlar erkekleri başdan çıkarmak için açık saçık giyiniyor ben cok kadinin ağzından duydum bunu , kadın açık giyiniyorsa erkek baksın diye nokta sne daha belli ki çoçuksun sen biraz büyü sonra anlarsın ne dmeek istedimi
- +1 yıl
@esmerimbiciiim 26 yaşındayım, senden 3 yaş büyüğüm. İnsanların açık giyinmesine saygı duyacaksınız. Aşağı da ab'de insanlar böyle giyinmiyor diye uydurma bir şey yazdığın gibi, bir çok insanın ağzından duydum sözüne de inanmıyorum. Senin gibileri çok iyi bilirim ben. Yurtdışında tarikatlar da nasıl beyninizin yıkandığını ve onlar üniversitelerine girdiğinizi.
- +1 yıl
Sana yemin olsun ki hic bi tahrikat hic bi hocala alakam yok ailem karşı böyle seylere ve ablacim ben cok kadinjn ağzından duydum bak kkadinlar acik giyiniyorsa erkek baksın diye birbirimizi kandirmayalim bunnu kime sorarsan sor benim gibi dicek
- +1 yıl
Normal yurt disinda türküm okula gidip geliyorum tahrikatlarla isim olmazz ailemde karşı böyle şeylere normal müslümanim.. ama sen cok yanlış biliyon bazi seyleri umarim fikrin değişir
- +1 yıl
@DedektifMinnie vajinası dolgunsa giymesin o taytı ben vajinasını görmek zorundamıyım? Sen penisimi görmek zorunda mısın? Neyi savunuyorsun sen
- +1 yıl
@DedektifMinnie açık kapalı diye bi şey demedim tahrik ve çıplaklığı eleştiriyorum, çarpıtma
- +1 yıl
@esmerimbiciiim hiçbir düzgün bir karaktere sahip olup açık olan bir kadın erkeklerin bakmasını istiyorum, erkekleri tahrik etmek istiyorum diye bir şey demez. Özellikle damgalanmak istemez. Sana böyle bir şey diyen varsa sosyal medya da dikkat çekmeye çalışan bir kesimdir, ki o kesim beni temsil etmiyor. Açık giyinmek kapalı giyinmek kadar normal bir şey. Açık giyindiğin zaman kötü ve ahlaksız birisi olmuyorsun.
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 pantolon ve ya eşofman giydiğin zaman penisin belli oluyor. O zaman giyme mi diyelim? Bakma mesela.
- +1 yıl
@DedektifMinnie ne alaka ya nereye belli oluyor? Ben bi kadın neden pantolon giyiyor demiyorum , neden göğüslerinin % 90 ı açık neden vajina şekli gözüküyor diyorum..
- +1 yıl
@Dördüncümurat4 ne kadar çok anlatsam da ısrarla aynı şeyleri yazmaya devam ediyorsun. Hiç tartışmaya devam etmeyeceğim. Mağara'nda yaşayamaya devam edebilirsin. Umarım bu çirkin zihniyetin birilerinin canını yakmaz.
- +1 yıl
@DedektifMinnie bilmukabele
Ortalama refah seviyesi düşük olan ve ruh sağlığının çöküşte olduğu bir toplulukta ister genç olsun ister yaşlısı olsun ben artık böyle durumlara pek şaşırmıyorum
00 Yorumla
+1 yılOnca sözlerden sonra başka bir söz söylemiyorum. Gerçekten de insan tanımamışsınız bej daha ne diyeyim oyi geçerler hepinize bu siteye daha girmem bir dahada rahatsız etmem kızınız
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıltrolll sorular
kanmayın paralı hesaplar bunlar
31 Yorumla- +1 yıl
Ayni dusuncedeyim yine de yorum yazdim ama.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkta olan ete sinekler üşüşür. Bu konuda yapacak bir şey yok. Ya sineklerin olduğu yerde eti örtecen ya da sinekleri öldürücen. Başka yolu yok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBaya sekuler ama senin ki Tekirdag bahsediyoruz sevgilum yasamak aile bilmesi baya genis aile sahipsin.
10 Yorumla
+1 yıl"bralet südyen tarzı altıma da süper mini şort giydim" ve insanlar sana bakmasından rahatsız oluyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki bazı şehirlerde böyle daha çok cehalet olduğu için ister istemez topluma uyum sağlamak gerekir
01 Yorumla- +1 yıl
Cıplaklık modern olmak değildir
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen anlatırken bile kalktı ajjsjsnsns. Çıplak kadın cinselliği çağrıştırır ve çıplak gezersen sana millet bakar. İstersen en modern ülkeye git orada da bakarlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. onları umursama ve burada bir kadın açık giyinmese bile bakan oluyor maalesef
10 Yorumla
+1 yılBu seküler kelimeside moda oldu. Aşırı itici bir kelime bu yüzden.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslında herkese bakıyorlar sapık hep sapıktır kapalı giyineni de gözleriyle yiyen var sen bide çok açık giyiniyorsan dikkatli ol. Farklı kadın gözüyle bakarlar işte
10 YorumlaTürkiyede yaşadığını hatırlarsanız bütün sorulara cevap bulursunuz
10 Yorumla
+1 yılAçma sende. Bende bakıyorum zevkli diye değil çıplaklık yayılmış ve iğrençlik olduğu için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurası Ortadoğu ülkesi. Burada hoş karşılanmaz. Toplumsal ön kabuller rahatlığı engeller. Ya takılmamayı öğreneceksin ya da topluma uyum sağlayacaksın. Ben toplumla savaşanlardanım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver onları güzelliğini sergile etraf güzel görsün. Hangimiz istemeyiz ki tanımızda senin gibi manita görmek? Millet sahip olamadığı şeye b*k atar ancak
00 YorumlaAvrupa'da yok gerçekten sizin gibiler.
Bence de yanlış.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılmilletin libidosunu yukseklmissin bir yerden bir yere giderken 😀
00 Yorumla
+1 yılSen o kadar açık giyinirsen bakarlar tabii. Sonra neden bakıyorlar demeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılŞort giyince bana bile bakıyorlar, çok bir şey bekleme bu ülkeden.
00 YorumlaBu fotoğraftaki sensen açık değil daha açıkları var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıleskiden açık giyinenlere kısa giyinenlere fakir diyorlardı şimdi herkes giyinir olmuş kıyafet alıcak paran yoksa sipariş verebilirim destek olurum
00 YorumlaAsosyal şizofren çılgın bakire hayalini sanalda yaşarken
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Burası Türkiye kanka avrupada gibi davrabilirsin Ama öyle muamele görmeyi bekleme
00 Yorumlaaçıkta olan şeye herkes bakar bunun bilincinde değilsen diyecek bişey olmaz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılDaha kimsenin hayatina müdahale edilmeyecegink anlamadilar la adamlar Antalya'da ciplak geziyor kapali yerden gelenler haric bakan yok öğrenecekler ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyunmanın adı moderenlik olmjs. Sizin yüzünüzden eşim yolda tukure tukure geziyor ailesi uokmu bunlarn ahlakszlar diyor
028 Yorumla- +1 yıl
Eşin yetiştirme yurdunda mı çalışıyor? Aksi halde bu cümleyi kurmak tüküre tüküre gezmek eşinize düşmez. Kafasını eğsin geçsin. Eşinizi bir sorgulayın isterseniz.
Cevap sahibi+1 yıl@bensardunyaaa Eşimi değil karsisinda ki seytanları sorguluyorum. Ar, edep namus kalmamş çıplak geziyorlar resmen sözde medeniler
- +1 yıl
İyi de bu sizi ilgilendirmez. Sıraat köprüsünden onların yerine siz geçmiycekseniz tantana yapmayın
Cevap sahibi+1 yıl@bensardunyaaa Siz kıçınızı açacaksınız biz başımız onumuZde yürüyeceğiz. Cok medenice aynen rahatsz olan biz sorun olan gene biz
- +1 yıl
Alakası yok. Rahatsız olan sizsiniz rahatsız olduğunuz birine neden bakasınız ki? Hoşunuza gittiyse yanına gidip çok hoş olmuşsunuz diyebilirsiniz:) ama rahatsız oluyorsanız çemkirmek yerine ortamla muhattap olmazsınız. Kimsenin edebine laf etmek sizd düşmez çok bilmiş kadın.
- +1 yıl
Ha kocanız başı önünde gezmek çok istemezse bundan rahatsızlık duymuyorsanız bakabilir tabi:)
- +1 yıl
Bu kocanızla sizin aranızda olsn bir şey ne de olsa😂😂
- +1 yıl
@bensardunyaaa Sırat köprüsünden gecerken yanlis yapan gunaha giren kisileri neden doğru yola yönlendirmedin diye de sorulacak ama.
Dinimiz de her koyun kendi bacagindan asilir kuralı gecerli degil.
Herkes üzerine duseni yapacak. Ben gözümü senden sakınacagım nefsimi tutacagim. Sende benim gözümün sana kaymamasi icin nefsime yenilmem icin bana yardimci olacaksin. Gayet esitlikci bir kural degilmi.
Bu boyle sürüp gidecek iste. Iste o zaman sen ben sirat koprusunden gönül rahatligi ile gecebilecegiz.
- +1 yıl
Ahahaha doğru yola sokmak denilince aklınıza ayyyy edepsiz diyip tüküren insanlar geliyorsa haklısınız.
- +1 yıl
@bensardunyaaa Tükürmek renci de etmekte dogru bir davranis degil tabiki.
Cevap sahibi+1 yıl@halilim123 bunlar anlamaz ilerde çıplak gezerlwr özgürüz diye yemedikleri nane kalmadı laik ler iste
- +1 yıl
Özgürlükle alakası yok abla. Kendin de günlük yaşantımda çok açık giyinen biri değilim. Ama benim de abim babam var dışarıya çıktığımızda açık giyinen insanlar görünce terbiyesiz ahlaksız nasıl giyinmiş falan yapıp tükürmüyorlar yani. Bu konuya özellikle kocan üzerinden değerlendirmene sinirlendim ben. Hala da haklı olduğumu düşünüyorum. Senin düşüncelerin amenna ama bu anlattıklarının hepsini kocamanın yaptığı hareketi paklamak için yaptığını hepimiz biliyoruz. Kocan için biraz daha düşün. Ya da istersen biraz daha fazla zaman ayır. Eminim senin için daha iyi olur😂😂☺️ hadi kal sağlıcakla.
- +1 yıl
Açık giyiniyoruz diye onunla bununla yatmıyoruz hanımefendi. Ahlaksız gibi laflar. Hayırdır?
Cevap sahibi+1 yıl@DedektifMinnie Çıplak gezmek ahlaksızlıktır
Cevap sahibi+1 yıl@bensardunyaaa Boş konuşma
Cevap sahibi+1 yıl@bensardunyaaa Kes lan çıplak gezen ahlaksz bu kadar
- +1 yıl
Cehalet döneminden zıplayarak gelmişsin SLXŞFŞCŞFŞCŞFŞ resmen aptallığına ben dayanamıyorum sen nasıl dayandın bunca zaman kocan nasıl dayandı ÖDCŞŞFŞCŞFŞCŞGŞVŞGŞCLFLVŞFL
- +1 yıl
SÖCLFLCLLFLVLGLCLTL seni bu açık giyinenler çok üzmüş kıyamam sana ben ya. Az köşede zırla 😙
- +1 yıl
Yani anladığım kadarıyla şunu demek istiyorsunuz, bu zamana kadar tecavüze uğrayan bütün kadınlar bunu isteyerek yaptı. Bu durumda erkeklerin hiçbir sıkıntısı yok bütün sorun tecavüzd uğrayanlarda öyle mi? Yani elektrik direğine tecavüz ederlerken yüksek ihtimal elektrik direğinin suçudur. Köpeklere tecavüz ederlerken köpeğin suçudur ve evet 5 yaşındaki kız çocuklarının da elbetteki suçu vardır erkekler yapar çünkü dimi. Asıl sizin beyninize yazık. Kocanızın başına böyle bir şey gelirse eminim ki kocanızı değil kadını suçlarsınız. Aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum. Daha fazla konuşmayın bir kadın olarak daha fazla konuşmayın. En iyisi siz kocanıza akşam ne yemek yapsam diye düşünün bu tür konulara 250gram beyninizi yormayın.
- +1 yıl
Tamam çıkıyorum şimdi ama söyle kocana çıkmasın😂😂😂
- +1 yıl
Açık giyinmeyin tecavüze uğrarsınız ayıp günah. Ya da saçınız yerine beyninizi kapatmayın :D
- +1 yıl
Açık giyinmek ahlaksızlıktır değildir. İslam dinine inandığını düşünüyorum. Tanımadığın ve yaşantısını bilmediğin insanlara sırf açık giyiniyor diye ahlaksız diyerek iftira atmış olmuyor musun? Aynı zaman da hakkına girmiş olmuyor musun? O kadar inançlısın ya hani, günah işlemekten geri durmuyorsun.
- +1 yıl
İnançlı olsa böyle olmazdı bence😂 kıskanç haset başkalarının hayatına karışan, yanındaki erkeği hep elinde tutmaya çalışan biri😂 inançlı olsa dinin sadece giysiden ibaret olmadığını bilirdi
- +1 yıl
@bensardunyaaa bence de kıskançlığından saldırıyor. Eşinin gözü dışarıda olabilir diye. Erkek gerçekten seviyorsa başkasına bakmaz zaten. Bunu algılayamıyor ve kadınlar da suç buluyor. Çok doğru bir yorum.
Cevap sahibi+1 yıl@bensardunyaaa Benim erkeğim çıplak giyinen Çıplak giyindigi için kendini modern sananlara ka.. şar gözüyle bakıyor. Ailesi yok bunun sahipsiz heralde der yoksa bir en.. ik gibi anadan doğma gezmezdi der hep. Biz değerliyiz değeri mücevherlerini nasıl ksada saklıyorsun bizde saklıyoruz. Ama size değerli değil ki açıp cıbıl geziyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@DedektifMinnie Ölüyorum kskancliktan ne demezsin 😃acıyorum ailesi hiç değer vermiyor verse etraf bu kadar sapık doluyken nasl salıyor bu garibimi diyorum yazık
- +1 yıl
Ailemizden değer gördüğümüz için fikirlerimize saygı duyuluyor hayatım. Ailem ben ne yapsam haklısın gözüyle bakıyor. Sen hiç değer görmemişsin. Kısıtlanmayı sevgi sanmışsın. Köpek olmaya devam😂👍🏽👍🏽
- +1 yıl
Kapalı kadınlara da taciz ve tecavüz ediliyor. Açık giyinen kadınlara ilk kez ailesi yok bunun sahipsiz derler dediğini duyuyorum. Nasıl bozuk bir çevre de yaşıyorsan artık. Tarikat için de yetişkin herhalde yoksa bir beyin bu kadar yitik olamaz.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsulanmasınmı? sulanıp yavşamadıktan sonra gözle şeetmenin bi zararı yok, üstelik bu olur🤷♂️ama sözlü ya da fiziksel taciz kabullenemez. o ayrı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık giyinirsen bakar adam gözünü kapatacak hali yok ya yaşlı laf anlatamazsın sapık belki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHem bakar ic geçirirler hemde ayıplarlar bisver sen ailen karismiyorsa kime ne takıl kafama göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver niye umursuyorsun sevgilinle mutluysan onun sevgisine sadakatine inaniyosan
00 YorumlaSen milleti azdırmak için çıkmışsın.
Biraz edebi muaşere uyman lazım.
00 Yorumla
+1 yılBiz atletle balkona çıkmıyoruz ayıp diye nedir bu açık gezme merakınız illa biyerleriniz görünecek müslüman ülke burası farkındamısın
10 Yorumla
+1 yılkomple dayısıyla, amcasıyla abaza bu millet 😄
00 YorumlaYapcak bi şey yok açarsan bakılır
30 Yorumla
+1 yılDemek ki senin mezhebin geniş
10 Yorumla
+1 yılÇıplak gezersen bakarlar tabi
10 Yorumla
+1 yılEtki tepki meselesi, açarsan bakarlar
00 Yorumla
+1 yılbence güzel giyim tarzın var
00 Yorumla
+1 yılAilen çok modern Avrupai bir aileymiş xd
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu milletten poh olmas
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tekirdağlıyım ve tekirdağda yaşıyorum seni anlayabiliyorum takma boş ver
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Çok açık giyindiğim için tepki aldım. Millet neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler