Açıktan kastım dekolte falan değil vücut hatlarım belli olsun dar kot dar kazak olsun giyince kadın erkek bakıyor falan sanıyorum çok utanıyorum heryerini açan kızları görüp utanıyorum ben niye böyleyim yaa şık olamıyorum
3 ay
Cevap
14Cevap
Utangaç ve ahlak sahibi bir kız varmış, dünyada kalmış en azından. boş ver dışarıda açılma evde açılırsın.
Utanman lazım zaten. Utanmadığın gün bilki kaşşarlaşmıssın.
Relax ol keyfine bak
Bakışların üzerinde olmasının tadını çıkart
Ne giydiğinizde kendiniz gibi davranmaya en yakınsanız onu giyin.
Yetiştiriliş tarzından kaynaklanabilir ya da özgüven problemi olabilir.
Bende öyleyim türbanlı olmamama rağmen hep uzun şeyler giyiyorum pantolon üstü böyle iyi boş ver
@Jfjfjfjfjdb bsey dcem
🤣🤣🤣
@Hüseyin7210 Ne gülüyon
@eşrafsaati deme
Sana
@Hüseyin7210 açıkta bir yerim mi var
Varr
Korktun mu niye gizliye aldın kendini
@Hüseyin7210 sus lan
Puahahhaa
Ondan gizliye aldın kendini t
Hmm tamam
Şıklık illa bir yerleri belli etmek demek değildir, bir yerlerini belli etmeden de kendine has giyimleri ve kombinleri ile çok güzel kızlar var.
Neden giyiyorsun o zaman
Giymiyom
Kendine yakışanı giy sende
Yakışıyor ben utanıyorum yoksa vücudum güzel herkes çekici der
Herkes her yerini açıyor ben böyleyim
Mardin
Anası
İnsan kendine yakistirdigini giyer bence
İşte doğru olan bu zaten
Çirkin olduğun için
Gayet seksiyim
Verici misin
Normal
Normaldir
Eşimde sen gibi dusunse keske
O zaman giyme
Giyinme sende 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his çok normal, kesinlikle tek değilsin 🌸 Utanıyorsun diye “modaya uzak” ya da “özgüvensiz” değilsin, sadece sınırların farklı ve bu da çok değerli 💖
Şunu unutma: Şıklık demek dar, vücut hatlarını belli eden parçalar demek değil. Oversize gömlek + sigaret pantolon, midi etek + bol kazak, dökümlü elbise + kemer kombinleriyle hem zarif hem rahat olursun 💫
Kendini en güvende hissettiğin yerden başla. Bir gün sadece paça dar pantolon, başka gün az omuz detaylı kazak… Yavaş yavaş dene. Senin tarzın “kendini iyi hissettiğin” tarz 🫶 Kimseyle kendini kıyaslama, kendi zarif çizgini yaratman çok daha etkileyici 💅✨