Kişilik & Karakter Şu surekli kendini paylaşan kime neyi kanıtlamaya ya da anlatmaya çalışıyor bilen varsa yazsın,? elizaArjin Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşırı itici ve Ergence Cidden amaç ne abi kafasız kendini pazarlayan ergenler Güncellemeler+1 yıl Sürekli kendini paylaşan kızlar kime neyi kanıtlamaya çalışyo erkeklerin yapanı daha itici o ap ayrı Şu surekli kendini paylaşan kime neyi kanıtlamaya ya da anlatmaya çalışıyor bilen varsa yazsın,? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Beni ilgilendirmiyor bana bir zararı yok sonuçta kendi hayatı görmek istemiyorsam bakmam 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kim ne paylaşmak istiyorsa onu paylaşır. Kimseyi alakadar etmez. 0 2 Yorumla elizaArjin +1 yıl Sen de mi onalridansinn DorothyBabe +1 yıl Aksine kendimi nerdeyse hiç paylaşmam ama paylaşandan banane. Rahatsız olsam çıkarırdım.
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Canı istiyorsa paylaşır normal bir fotoğraf. Herkesin amacı bir değil. 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oradan duyacağı 2-3 yalandan iltifat ile kendini tatmin ediyor işte. 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Havalı olmaya çalışıyoruz karışma bizeeeee 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum vardır bir sebebi 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beni ilgilendirmiyor bana bir zararı yok sonuçta kendi hayatı görmek istemiyorsam bakmam
Kim ne paylaşmak istiyorsa onu paylaşır. Kimseyi alakadar etmez.
Sen de mi onalridansinn
Aksine kendimi nerdeyse hiç paylaşmam ama paylaşandan banane. Rahatsız olsam çıkarırdım.
Canı istiyorsa paylaşır normal bir fotoğraf. Herkesin amacı bir değil.
Oradan duyacağı 2-3 yalandan iltifat ile kendini tatmin ediyor işte.
Havalı olmaya çalışıyoruz karışma bizeeeee
Hiç bilmiyorum vardır bir sebebi 😂
nerede
boş ver