Fake hesaptan yazan kişinin gerçekte kim olduğunu merak eder misiniz? Fikir yürütür müsünüz?

Çabuk çözüyorum kim olduğunu merak duygusu herkeste vardır bende gizemi çözmeyi seviyordum mesela eskiden ama artık pek cezbediciliği kalmadı. O nedenle merak etsemde pek üzerinde durmuyorum.
Biri işletti diye dusunuyotum goruntulu de aradim yuzunu de gordum ama hala o kisinin eski sevgilim oldugunu dusunuyorum görüsten begenilerden tut da tike kadar bir insan tipatip ayni olmaz supelenince teli baskasina verdi diye dusunuyorum
bi kaç ay önce şüphelenmiştim instagramda takipçisi yok takip ettiği yok methiyeler düzüyo bana instadan aynı zamanda bi kaç profil hem de bi bit yeniği aramadım değil
Merak ederim tabi ki.
Ama çoğu zaman az çok belli oluyor yani kim olabileceğini tahmin edebiliyorsun.
Cevap
33Cevap
fakeden yazan olmadı hiç olsa merak ederim tabi shhs
Merak etmeme gerek kalmaz ki😂
Bilirim kim olduğunu , sonuçta görüştüğüm şahıs sayısı sınırlı ya da yoktur🤭
Görseldeki kimsiniz diye soran kişinin sorusu şüpheli ☺️
Ya birden fazla tahmini vardır , ya da kim olduğunu biliyor ama emin olmak istiyordur
🤭 kesin öyledir
Kim olduklarını biliyorum :) Bu yüzden merak etmiyorum dostum.
Çok meraklı biriyimdir, kesinlikle merak ederim. Ama çok fazla üstelemem, merakım da içimde kalır ya da bir saat sonra buhar olup, uçup gider.
İster istemez bi merak oluşur ama 10 dakika falan. Cesareti olan açık yazar gizliden yazacak kadar cesaretsiz insanlarla işim olmaz. Keyifli geceler.
Merak etmiyorum açıkçası, mesajları okumam bile. Öyle özgüvensiz bir insanın hayatımı geç düşüncelerimde yeri olamaz.
İster istemez merak ederim ama üstüne düşmem herhangi biri de olabilir
Etmem, çünkü kim olduğunu yazı biçiminden hemencecik anlarım.😀
İster istemez içime bi merak düşer. Fakat kim olduğunu öğrenmek için çabalamam. O kendini açık eder bir şekilde.
büyük ihtimal kim olduğunu zaten bilirim yazma şeklinden konuşma biçiminden nelere nasıl tepki verdiğinden
Sosyal medya kullanmıyorum. Birkeresinde tanımadığım numaradan gelmişti mesaj. Evet acayip merak etmiştim.
Off of of. Bunu yapan çok kişi oldu. Tanıyıp çaktırmadığım ve hiç tanımadıklarım da oldu. Ama merakla biri değilim bu konuda.
Hayır merak etmem, uğraşmam özgüveni olmayan insanlarla
Etmem, hayır. Kendi kimliği ile karşıma çıkmamayı tercih eden biri bende merak uyandıramaz.
Yazan olsaydı engellerdim eski sevgililerimden birisidir jxjxhx
Bilirim konuşmasından anlarım.
Ama kız isi zaten direk küfürle başlar
Gizliden yazmayacak kadar cesaretli olamayan hiçkimseyi merak etmem.
ergenlikte ederdim artık merak etmemeye başladım, özgüvensiz kişilikler merak uyandırmıyor
Cks, zaten bu dikkat çekip gizem yaratmak için yapıldığından oralı olmam.
Hayır, merak etmem. Üstüne düşünmem de. Dikkatimi çekebilmesi için daha farklı şeyler gerekir.
Fazla meraksız biriyim, ama zaten tahmin ederim. Hatta neyi nasıl yazdığından bile kim olduğunu anlayabilirim.
Sosyal medyalardan gelen mesajları ciddiye alıp merak etmem ancak telefonuma gelirse merak ederim çünkü numaram olduğuna göre tanıdık birisidir.
Valla 2019 da biri yazdı hala kim olduğunu düşünüyorum biliyor musun 😂😂
Bana gelen fakeler böyle değil resmen ayrımcılık bu... Bana gelenler küfür ediyor ama ya biri de aşık ve yakışıklı olsa keskim.
Sırf bu fakr hesap muhabbeti yüzünden sosyal medya kullanmıyorum sonra aklım kaliyor, cam açıyorum karşımda 40 üstü amca ve hayaller darmadağın 😂
O kişinin kullanıcı adını yazıp şifremi unuttum diye mesaj atın
Sansürlü bir e posta gelecek belki oradan kim olduğunu çıkarırsınız
Yazısından VE verdiği imalardan çözmeye çalışırim baktım olmuyor konuşmam sinir yaparım ama yinede merak ederim😂😂
Yazamaz
Hesap açtığım heryerde mesaj alımı kapalıdır
Ne muhatap olacağım tanımadığım insanlarla.
Eğer birini engellediğinde hemen diğer fake hesaplardan da mesaj alıyorsan muhtemelen aynı kişidir. Tecrübeyle sabittir
Hayranın çok be Reiss çok 🤣😂
Etmem, instagram hesabımı bilen sayılı insan var zaten. Az çok tahmin yürütürüm.
Evet edilir. Muhtemelen bizi seven, değer veren veya bizi tanıyan ama bize açılamayan biridir. İyi davranalım üzmeyelim. Tatlı tatlı dinleyelim
Şaka galiba😃 merak ederim tabi ama bu mesaji direkt engellerdim.
1. Başkasıyla haber yollayan 2. de böyle cesaretsiz olanlar. İkisi de umrumda olmaz
Evet çok merak ederim geçen biri yazmıştı köpeğin olabilir miyim 😂😄ama fake olduğu belliydi
Faketen yazanlarin kim oldugunu tahmin edebiliyorum ama pesine dusmuyorum
Sabaha kadar öpüp koklamak mı aşırı ergenlik ve şımarıklık var ne merak edicem
Yazan bi kaç fake hesapları takip ettiği kişilerden kim olduğunu çözmüştüm. Ufak bir ipucu
Kavgalı olduğum birkaç kişi var onlardan biri sürekli en yakın arkadaşımın soyadiyla benim adımı birleştirip fake hesap açıyor kim olduğunu tam olarak çözemedik ama fazla merakta etmiyoruz açıkçası 🤔
Anlayamam çünkü olmadı hiç
Oldu ama merak etmedim eğer bana fake hesptan yazacak kadar çekiniyorsa gereksiz birisidir düşünmeye gerek bile yoktur😎
Ön sevişme olayına giriyor gibi bu ne böyle :D o değil de fake hesaptan yazan olmadı yazacak bir hesabım yok ki fake hesap açsınlar yazsınlar ;)
Görüldü atardım bana ulaşmayı çok istiyorsa kendi hesabından yazsın.
instada o yuzden mesaj istegim kapali takarim
Tabii ki ederim. 😀 Tahminimde olur haliyle.
Bunedir ya jajdhhfhf
Ne yazdığına bağlı diyim.
Sinir olurum. Supriz sevmiyorum.
Etmem eski sevgilimden başkası değildir😏
Şükür fake hesaptan yazan insanlar yok 😄
Gerçek mi fake mi ayırt etmem zor.
Merak ettim ve buldum.😀
yoo hiç merak etmiyorum çünkü kim olduklarını iyi biliyorum 😂
Etmemek mümkünmüdür gamsız olur o zaman merak etmeyen
Etmem, sabah kadar seks konuşurum, illa belli eder hahaha
valla merak ediyorum..
Benlm başıma çok gelir bu artık merak etmiyorum