Fake hesap sizce kimin?

6 7 aydır bir fake hesap bana yazıyor eski ve sevgilimden ayrıldıktan sonra ortaya çıktı bana hiç bir şekilde adını oturduğu yeri vs söylemiyor buluşalım diyince geçiştiriyor ve sürekli aşağılar gibi konuşuyor hakaret ediyor buluşalım diyince konuyu geçiştiriyor ve bana bir kaç aydır Meryem diye bir kızın instagram profilini atıp bacakları çok güzel şöyle böyle diye iltifat ediyodu beni kıskandırmak için herhalde her neyse benim şüphelendiğim bi eski sevgilim var o fake hesabın ettiği hakaretlerin aynısını ediyor bana ve hiç bir şekilde beni istemiyor o fake hesapta aynı kelimeleri kullanıyor ve şüphelendiğim eski sevgilimi arkadaşımla beraber işlettik telefonda çocuk altın telefonu kızı tersledi kapattı bir saat sonra da geri aradı seni ben tanıyor muyum acaba ya Meryem sen misin dedi kıza sizce bu tesadüf mü Meryem ismini fake hesapta kullandı eski sevgilimde ama çocuk beni hiç bir şekilde istemediğini söylüyor tesadüf olma ihtimali var mı yoksa o çocuğun bir tanıdığı falan mı beni işletiyor ama dediğim gibi 6 7 aydır beni işletiyor ve hiç bir şekilde kim olduğunu söylemiyor.

Fake hesap sizce kimin?