Selams
sağlam bir şeyler uydurun lütfen artık kanıtlarınızı şoplar mısınız bilemem ama inandırıcı olun :D

#sosyetic
Samimiyetsiniz kardeşim hiç birinizi gram sevmiyorum ffgd
Selams
sağlam bir şeyler uydurun lütfen artık kanıtlarınızı şoplar mısınız bilemem ama inandırıcı olun :D

#sosyetic
Samimiyetsiniz kardeşim hiç birinizi gram sevmiyorum ffgd
Duyduklarıma inanmıyorum o yüzden kanıt aramiyorum. Kişi kendi hakkında ne söylerse ona inanirim kim ne demiş ne görmüş takmıyorum.
Sevdiğim değer verdiğim ne derse ona inanırım. Ortada yalan varsa sonunda ortaya çıkar veya çıkmaz özel hayat beni alakadar etmez.
👏
Ben tanıdığım insanlar hakkında bazı araştırmalar yaparım ve o insanın bana zararı olmadığını bilirsem de onun ile mutlu huzurlu arkadaşlığa devam ederim 😂😊 ve insanlar hakkında bir şey duyarsam kanıt aramam direkt olarak kendine sorarım o doğruyu ve yanlışı bana en şekilde hissettirir
☺️👏
Ben sırf bir şey duydum diye inanmam. kanıt isterim sadece. eğer kanıtı yoksa da uğraşmam zaten. kendim görürsem inanırım ya da deneyimlersem. çünkü saçma sapan konuşan ya da iftira atan çok oluyor.
Bazı insanlara ne kadar kolay dimi çamur atmak
Öyle maalesef.
Şey gibi “bu kötü pis insan” diye ortaya atıyorlar sonra kuyrukları zaten dünden razı inanmaya :D kuyruk olmayalım hiç
Bende yaşadım ya :D mesela sırf sevmediği için atıp tutan oluyor. bazı insanlar da ona inanıyor sonra sana karşı cephe alıyorlar.. yazık sadece
Elin ağzı torba degilki büzesin oyuzden tanımadığım kimse için önünden ya da arkasından konuşmadigim gibi bu tür şeylerde duymuyorum bu tür laf getiren insanı da bir sorgular doğruluk derecesini mutlaka öğrenirim çünkü sana laf getiren insan senden de başkasına getirir bunu unutma
Aynen öyle laf taşıyanlar da ayrı bir bela
Cevap
49Cevap
Birilerine kendimi kanıtlamayı bıraktım çok zor uğraşırım. Genelde aksine benimle ilgili yalan yanlış düşüncesi varsa onu inkar etmem. Başkalarının başkaları hakkındaki düşüncelerini de çok fazla önemsemem kişi kendi tanıdığım şekilde kalır
Seviyorsam kişiyi kanıt ararım inanmak istemem falan dhdgdhd
Hep ara yavrum hep 😃
Yok ya uğraşamam
Kanıtsız inanmamak lazım.
Duyduklarıma inanan veya kanıt arayan birisi değilim pek umursamıyorum ben insanların ne dediğini önemli olan şey insanın kendisini bilmesi örnek olursa bu sitede çamur at izi kalsın çok basit şekilde yapılan bir şey o yüzden çok umursamamak lazım.
Bir umursamazsın belki iki ama sonra artık bir şeyler yapmak lazım
Yok mesela sana biri başka biri hakkında bir şey söylerse o kişinin söyledikleri hakkında kanıt 😅
Sus ordan ya :D
Duyduklarım %100 etkilemez beni. Birebir kendim tanıyıp, bilmek isterim. Başka türlü o kişiyle ilgili çok objektif olmaz düşüncelerim.
İşte bu.
Pek sallamam, kendim tanır ona göre karar veririm
Yaşıyor musun dhdj
Eh sayılırrr
Sayılsın 😃
Sen ne yapıyorsun ((:
Eğleniyorum 😃
Eğlenmeye devam 🥳
Bir insanı tanımadan hiçbir lafa inanmam. O haber yayan getiren kişiler herzaman "Psikoloji bozuk, sorunlu, özgüvensiz ikiyüzlü çıkıyor "aksini iddia eden görmedim bu zamana kadar.
Getiren kişide sorun yok valla kanıtlı :D
👏
Bir bildiği var ki yapmıştır diyorum. Karşı tarafa pek fırsat vermiyorum. Velevki öyle sanane diyorum 😄
Benim çiçeğimi kim üzüyor, söyle KS deki harflerle boğarım o densizi
Ben de he yaptım, az bile yapmışım diyorum sjdj
Sence beni bu çapsızlar üzebilir mi aşk 😃 ben laf sokmayı seviyorum tamamen o sebepten
Hıh 😄 en iyisi
Aynen bebekim 😃
Ben duyduklarıma değil gördüğüme bile kanıt aramam. Herkes her şeyi konuşuyor. Önemli olan muhatabım olan kişinin bana karşı yaklaşımı. Gerisi onun özeli.
Doğru değil bu yaptığın
Seçim senin ama yanlış.
Eğlensin garibanlar
Yahu sen kendini kanıtlamak zorunda değilsin zaten soru aynen şu; biri gelip sana beni kötüledi biz de seninle iyiyiz aslında dedi ki “senin hakkında şunu bunu söyledi” mesela kanıt istemeden inanır mısın?
Kimseye ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama bir insan hakkında %99 aynı şeyi söylüyorsa net artık inanacağım. İlla tanımak gerekmiyor çünkü olaylı durumlara sokuyorlar.
İşte bu durumda da ağız birliği yapılmış olabilir, kanıt lazım
Ya birbirinden bağımsız kişilerse? Ben önlerine kanıt sunsam bile hâlâ karşı tarafa inanılır. Bazen o öyle biri değildir diyoruz ama aslında o öyle biri.
"Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış." Bizim insanımızda böyle, artık kimseye inanası gelmiyor insanın maalesef.
Çok doğru katılıyorum
İnsanlar hakkında duyduğum hiç Birşeye inanmam çünkü insanlar sürekli birbirinin arkasından konuşur iyi ya da kötü hiç birşeye inanmam. o kişiyi tanımadan ön yargılı davranman
Aferin bebişim 😃
😎💛
Benim agzimdan cikan kelimeler senet gibidir. Cok az konusurum. Karsimdada pek insanlar baskasi hakkinda konusmaz.
Konuşturmamak gerekiyor kimseleri kimse hakkında oklar çok çabuk yön değiştirebiliyor
Zaten yüze söyleyemediklerini başkalarına söylerler ya bazı insanlar
Başklarının ne dediğine inanan biri değilim Tanıdığım kişiden duymayı ve ona inanmayı seçerim.
Tanıdığım dediğin birine de yüzde yüz inanmamalısın
burada duyduklarıma inanmam tabi belli başlı kaliteli dostlar hariç.. reelde bu değişir ama burada çoğu safsata..
Hep kaliteli dediklerimiz yanılttı bizi djdjs
Deme deme onlar çakma imiş demek..🎈kalite bundan sonra yanında sosom
Öyle bebeğim sağol 🌺
Kanıttan çok gözlerime ve kulaklarıma inanırım.
YaLan dolan şeyler için kanıt gerekli olabilir.
Bilemiyorum ya, gözlerinle gördüklerin de seni yanıltabilir, kulaklarınla duydukların da
Ne yapacağız kanıt mı arayıcağız?
Ben arıyorum 😃
Belki de gereklidir.
Haklı sandığımız yerde yanılıyor olabiliriz.
Bazıları çoksel rol yapıyor 😃
Doğrudur. Oyuncu çok.
Direk gidip sorabilecek kadar tuhafım 🤦♀️ şöyle böylemisin sen, hayırdır falan 😅 derim yani 🤷♀️
Yes aynen ama şey olmalı ya elde tutulur bir şeyler, belki seni gaza getirdi biri sen de ortalığı altüst ettin 😃
Alt üst edecek kadar kaba mıyım ben 😕 güzelce sorarım 😅
Güzelce sorulmaz djjd
Aslında sorulur ama neyse 🤷♀️
Ben sormam 😃
Kanıt olmayan iddia iftira sayılır. Bunun için iddia sahibinden kesinlikle kanıt isterim.
Ben de
Ben duyumlara söylentilere pek inanamıyorum görmem gerek ne olur sa olsun
Doğru olan budur
Hayir canim neden kanıt arayım banane herkes ne haltı varsa görsün kdiwifhdid
bu kişiyi sen de tanıyormuşsun 😃
Hayatımızdaki insanlar birbirlerini anımsatıyor evet
Kanıta gerek kalmiyor Allah gösteriyor bana öyle oldu
Tabii bekleyip görmek öğrenmek de var
Her duyduğuna inananlar gebersin ölsün kartellerin arasına düşsün
Amin shdj
Kanıt aramam. Çabuk inanırım fakat asla güvenmem
Çelişkili 😃
Kafamız karışık 😂
İnsanlar hakkında en büyük kanıt o kişiyle ilgili 1-2 aylık süreçteki izlenimlerimdir. Başka kanıta ihtiyacım yok. Puzzlenin parçalarını biraraya getirdiğim an resim bana bir şeyler söyler zaten.
Tabiki kendim tanımak isterim, herkes kendi açısından anlatıyor
Aynen. Bunun farkında olmayan inanmaya hazır insanlar mevcut
Öyle olursa çok kafa ağrıtır valla her biri bişey der çünkü
Kanıt aramam insanlara zor guvenirim bu en güzeli
Ben hiç güvenmem sjdj
Güvenme sende zaten ortalık ne dönüyor belli değil len sosi 😂
Aynen lan cendero
😌
İnsanların ne yaptıklarıyla çok ilgilenmiyorum. Çekirdek çitleyip izliyorum bir köşede🙄
Buna izin veremeyiz :D kaosun içine almadan rahat edemiyorlar djdj
Bastonumla döverim onları 👵🏻
Döv kız dhjd
O kazık atan biri desinler ben o kazığı yemeden inanmam sjajsja
Ohaaa eic mısın be
Öylesin 😃
Ricalarımı fırlatıyorum djdj
Ararım tabi, teyide muhtaç bilgilerle asla kimsenin günahını almam.
Güzel devamke
Kesinlikle! Öyle körü körüne birine inanmak doğru değildir. Bu kişi, neden diğeri hakkında bunları söylüyor? Bir garezi var mı? Kafamdaki soru işaretleri gitmeden, inanmam!
Güvenemem, kanıt ararım ister istemez. Yani başka bişey de çıkabilir. 😒😒 Marry My Husband dizisindeki Su-min karakteri aklıma geldi. Bir insanın her sözü mü yalan olur 😡
Kanıtım olmadan kimse hakkında kesin yargı vermem. Eğer beni ilgilendiren konuysa detaylı bir şekilde bilgi toplarım , emin olana kadar sessiz kalırım.
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez. Duyduklarımın ucu bana dokunuyorsa o "insanlar"a sorarım. Alacağım cevap önemli. Net cevap mı veriyor yoksa geçiştiriyor mu?
Şu yorumu yazarken yorulur mu bir insan ya🙄😬
Yorulmaz :D
Birisi gelip bana başka birisi hakkında bişey söylemesin. Dedikodu sevmem. Öyle anlatanlar olursa da söylüyorum zaten anlatmaması için sözünü kesiyorum hemen
Şahit ve kanıt önemli ağzı olan konuşuyor, özellikle burada çok var. Her duyduğumuza inanırsak ooo
Ahshaha burası başka bir alem :D
Aynen lan 😃
Her duyduğuma illa inanmam gerek diye düşünmediğim için hepsine kanıt aramam sadece önemli gördüğüm hususlarda kanıt işi olabilir
Çok kolay manipüle edebilirler böyle düşünenleri :D
İster istemez o insana karşı ön yargılı olursun :D
Kendimi tam olarak ifade edemedim mesela şöyle örnek vereyim bizim ilçede çok uzaktan tanıdığım bir kişinin eşini aldattığını duysam bu bilgiyi aaa doğru mu gerçek mi diye araştırmam banane çok uzak birisi ama abimin biri ile tartıştığını duysam bunun gerçek olup olmadığını tabiki öğrenmek isterim
Sen çünkü zannediyorsun ki, o taa uzaklardaki şey seni ırgalamaz, hiç bir zaman karşılaşmazsınız bile. Ama yarın birgün karşına çıktığında aklında “bu eşini aldatan kadın/erkek” diye kalacak, bilinçaltına öyle yerleşecek.
İşte sen hiç işin olmaz sanırsın ama Allahın işi bir gün işi düşer sana veya tam tersi.
Yav ne gibi bir işim olabilir ki neyse diyelim ki oldu ben sadece o işim için muhatap olurum onun özel hayatı beni ne ilgilendirir ki diyelim bu bir yerde memur benimde ondan evrak almam gerekiyor bilsem ki eşini aldatıyor şunu demem yani yav bu kadın eşini aldatıyor ben bundan asla evrak almam demem ben işimin yürümesine bakarım evrakımı alırım gerisi banane
Aman neyse ya ben anlatamadım yâda sen anlamadın
insanları duyduklarıma değil yaşadıklarımla tanımak isterim
Onlarla yaşayarak mı
Yani ön yargılı yaklaşmam, kendim tecrübe ederim.
Çünkü dünyanın her insanı için söylenen o kadar olumsuz şey var ki… çoğu algı. İnsanlar der herşeyi der
Ağzı olan konuşuyor jdjd
Daha net oldu dnsns
Kısa, net ve öz 😃
Ve direk dmsns
Yani duyduğum şeye ve kişiye göre değişir. Benim için önemli birisi ise ararım. Kolay kolay inanmam hemen söylenene.
Genel de duyduklarımla yönerge alan bir tip değilim
Kanıtı olmayan her duyun şüphedir ve şüphe üzerine yargılama yapmam sadece tedbir alirim
Benim. taniyor olmam zaten. yeterli kim ne. derse desin
İnsanların ne olduğu ya da ne yaptıkları beni ilgilendirmez ki
Ararım aranmalı da. Eğer her duyulana inanılırsa bu hayatta işimiz var demektir.
Sadece duymak istediklerimi duyarım ve gereğini yaparım
Kimsenin getirdiğinin peşine düşmem getireni de silerim yarin benimle ilgili de yazar uğraşamam.
Çok değişken herkes tarafından herkes hakkında duyduklarıma kulak asmam
bencede duyduklarım beni yüzde yüz etkilemez
Duyduklarıma inanmam. İlgilendiğim biriyse kanıt ararım değilse umrumda olmaz.
Tabiki. Her duyduğumuza inanırsak evin yolunu şaşırırım
Şüphelerim varsa kanıt ararım. Harici blr kanıt istemem.
Aramam. Önce kendi penceremden tanımaya çalışırım onu.
Duymamış gibi yaparım :D
Birileri yine beni ortaya atmış :D bari zeka seviyeleri yüksek üye olduklarına inandığım kişilerin önüne atmış. Delil falan isteseler bari djdjs
Yazık ya hiç görmedikleri , reelde karşılaşmadıkları insan hakkında dedikodu bulup konuşuyorlar
psikolojik destek lazım
Bebeğim ben alıştım buradaki mikserlere ama cidden başka birilerine sarsınlar artık. Kafa kaldırmıyor :D
Anonim dolu sitede dönen muhabbete bak 😂
Gördün dimi soruyu :D bunlarda Toto olsa gizliden mi açarlar soruyu cesaretsiz, ezik büzük mutantlaaar
Insanların yaptiklari ile ilgilenmeyiz cinayet büro degiliz ki kanıt arıyalım
Sen kanıt olmadan yorumlama ama ✋🏿
Bazen kanıtı kendi ellerimizle sunarız :D
Bazen pekde önemi yokmuş derler tabi ✋🏿
Kanıt aramam uğraşmam üşenirim
Şaşırmadım 😅
Ararım çoğu yalancı çünkü
Aferin modumsu
Kesin yalandir diye dusunup, kanita ihtiyac duymam :)
Başkalarının söylemleri üzerinden hareket etmem..
Yemin iç
Kendimden şüphe etmeye başlayacağım, yapma.. 😅
Çabuk yemin içç😃
Gelmedi :D 🦁
Bu aralar sen sağa sola ateş ediyorsun, kenara çekiliyorum..
Bilgiyi kimin verdiğine bağlı
Bilgiyi verenin de….
KS ağırlıklı sordum
Helal olsun sana helal olsun 😃
Site eskisi gibi değil herkes saygısız olmuş
Hep böyleymiş burası 😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?