BİLDİĞİNİZ İNANÇLI BİR HOCA VARMI?

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Bu soruma herkes garip bakabilir ama toplumumuzda bu tarz şeyler hemen hemen herkesin başına geldiği için ben saçma bakmıyorum. Eşimle severek evlendik evlenmeden önce istikrarlı bir şekilde birbirimiz hakkında güzel planlarımız ve isteklerimiz vardı. Hem cinsel hemde manevi anlamda. Manevi anlamda sıkıntı yok fakat cinsel anlamda bende aşırı bir isteksizlik oluyor. Eşimle yakınlaşmak istesemde uyku basıyor ya da garip hisler. Eşimi çok seviyorum ama anlam veremiyorum. Bu arada maneviyat anlamında bazı sıkıntılar yaşamıştık bir süre eşimle evde kavgalar vs acaba nazaramı geldik biz böyle değildik eşimde diyor bunda bir iş var biz sevgili iken bile böyle değildik cinsel anlamda neden böyle oluyor diyor. Eşimi çok seviyorum kaybetmek istemiyorum millet evliler hafta da 3 kez yakınlaşır iken biz haftayı bile göremiyoruz. Nolur yardım edin bildiğiniz bir hoca var mı. Acaba birileri bişiler mi yaptı, çekemeyen yakınımız var Doktora gittim bişiyin yok dedi bu arada?
BİLDİĞİNİZ İNANÇLI BİR HOCA VARMI?