Kendimi bildim bileli böyleyim. Bu aralar sık gördüğümden bıktım artık sorayım dedim. Özellikle uykumun arttığı an uyuyamıyorum bu leş manzaralarından. Değişik insan tiplemeleri saniye saniye yaklaşıp uzaklaşıyor böyle cesetler, korkunç yaşanacaklar vb.. Mesela biri öldü diyelim tüm ceset aşamaları gözümde oturuyor böceklenmiş hali vb.. İğrenç bir skill gibi. Yaşayanınız var mı ya da nedenini bilen? Etrafta görmüyorum ama gözümü kapatınca..
Gözünü kapattığında korkunç şeyler gören var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu durum, uykusuzluk, stres, kaygı ve depresyon gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Ayrıca, geçmişte yaşanmış travmatik olaylar da kişilerin korkunç şeyler görmesine sebep olabilir. Bu durumda, bir uzmana danışmanızı öneririm.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hepsi var, herkeste de vardır bence en basit yaşadığımız ülkeden geliyordur.. Haber izlemeyi gazete okumayı seven bir çocuktum onlar mı kaldı gözümde acaba diyorum. Kaddafi manzalarına kadar gördüm zamanında
Bilinçaltın dolu. Bu tarz oyunlar mı oynuyorsun acaba
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Korku şeylerini severdim çocukluğumdan beri ama görmediğim manzaları oluşturması bana saçma geliyor. Dediğim gibi görmediğim, söylenilenin her iğrenç aşaması anında gözümün önüne..
Ne için mesela tedavi olacağım ki? 10 kere falan gitmişimdir ayrı dönemlerde tek depresyona, isteksizliğe odaklanıp ilaç ve hayata karışma tedavisi uyguluyorlar. Ben bunu kafamda oluşturdukça neye karışabilirim, hayat midemi bulandırıyor kendimi kandırıp gün gün hayata karışıyorum.
Travmalardan oluşuyorum ama gözümle görmediğim şeyleri beynim görmüş gibi gözümün önüne koyduğundan, sanki ben yaşamışım her sıkıntıyı gibi bitiğim 23 yaşımda.
Çocukken fazla haber gördüğümüzdenmiş bro birikimlerdenmiş. Çocukların kötü şeyleri görmesinin kısıtlanması lazım cidden çocuk kanalından başkasına geçmemeliler.