Gözünü kapatınca ne görüyorsun?

Selaaam🫶🏻 size biraz tuhaf bir sorum var. Ben küçükken yatağa yatıp uyumak için gözümü kapatınca değişik , karakterler’ mi deniliyor bilmiyorum bir şeyler çıkıyordu bazen sadece ürpertici bir insan yüzü ya da böyle çizgi film karakterine benzer bir şey görüyordum ve onları normal gördükten sonra korkutucu şekle giriyorlardı sanki mesela tweetinin bir de katil versiyonu var ya onun işte böyle dabbe versiyonu gibi falan ve ben hiç öyle şeyler izlemiyorum. Ama senelerdir olmuyordu şimdi uyumak için yatağa yattım ve gözümü kapatınca mesela siyah arkaplan bordo bir haç işareti vardı sonra böyle çizgi film karakterine benzeyen sonradan yüzü kargaya ve iğrenç şekillere dönüştü yani saçma sapan şeyler görüyorum. Benzer bir durum yaşayan var mı? Tabi ki küçük çocukken ağlardım annem nas Suresini okuturdu falan ama bunun onunla bir ilgisi yok yani psikolojim çok harika bir durumda da değil ama şey değil işte çok korku filmi izledin ya da şizofrensin gibi saçma sapan yorumlara hiç gerek yok bence 🫶🏻
Gözünü kapatınca ne görüyorsun?