Kişilik & Karakter Gözlerini kapatınca neler görüyorsunuz? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Evet alalım cevapları 🥳🥳 Güncellemeler+1 yıl Bu kadar iç karartıcı olmayın be 😂 Gözlerini kapatınca neler görüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yeşil vadi, Tellioğulları ve Seferoğulları 0 1 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Çok güzelmiş 😂 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gerçi kendimi görüyorum kimsenin bilmediği bir ben 1 2 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bu güzeldi Yamaal +1 yıl 😃😂😂😂🤭😌😌😌
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Akşam yemeğinde yemek istediğim yemeklerin listesini görüyorum :)) Acıktım birazcık. 0 0 Yorumla
Quafly Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Gelecekte hayal ettiğim yerde, hedefledigim herseyle ☺ ama işte sonra açasım gelmiyor.. orasi fena.. 1 0 Yorumla
06zehra06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aklımda ne kadar kötü düşünce varsa hepsi yoğunlaşıyor. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ölü insanlar görüyorum ama ölü olduklarını bilmiyorlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kafamda kurduğum senaryolar, imkansız olan güzel hayallerimle o hayatı yaşıyormuş gibi film çekiyorum kendi filmim gözlerimin önünde 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Karanlık 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hiçbir şey görmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yeşil vadi, Tellioğulları ve Seferoğulları
😂😂😂
Çok güzelmiş 😂
Gerçi kendimi görüyorum kimsenin bilmediği bir ben
Bu güzeldi
😃😂😂😂🤭😌😌😌
Akşam yemeğinde yemek istediğim yemeklerin listesini görüyorum :))
Acıktım birazcık.
Gelecekte hayal ettiğim yerde, hedefledigim herseyle ☺ ama işte sonra açasım gelmiyor.. orasi fena..
Aklımda ne kadar kötü düşünce varsa hepsi yoğunlaşıyor.
Ölü insanlar görüyorum ama ölü olduklarını bilmiyorlar.
Kafamda kurduğum senaryolar, imkansız olan güzel hayallerimle o hayatı yaşıyormuş gibi film çekiyorum kendi filmim gözlerimin önünde
Çok değişik şeyler gördüm
Karanlık
Kendimi..
Hiçbir şey görmem
Hiç bir şey
Hiçbirsey