Selam ♾️ Çoğu kişi sizi eleştirse veya yaptığınız bir şeyi yapmamanızı söylese, yine de doğru bildiğiniz yolunuza devam eder misiniz. Yoksa sizi eleştiren insanlar arttıkça düşünceleriniz değişir mi. yani ne kadar inatçısınız ve kararlısınız kısaca.

Selam ♾️ Çoğu kişi sizi eleştirse veya yaptığınız bir şeyi yapmamanızı söylese, yine de doğru bildiğiniz yolunuza devam eder misiniz. Yoksa sizi eleştiren insanlar arttıkça düşünceleriniz değişir mi. yani ne kadar inatçısınız ve kararlısınız kısaca.

Dik kafalı olmaya gerek yok. Başkalarının da düşüncelerini dinlerim ve uygun gördüğüm neyse onu yaparım. Yaptıklarımız her zaman doğru diye bir şey yok, yanılıyor olabiliriz. Doğru kişilerden de fikir aldıktan sonra kararı yine kendimiz veririz zaten.
Zaten ne geliyorsa başıma bu dik başlığımdan geliyor.. davami sonuna kadar götürüyorum sonunda istediğim gibi olmasada tecrübe etmiş oldum diye avutuyorum kendimi
Tamamen tam inat ve kararlı bir yapım var birşeyleri ben tespit edip yaşamadan nasihatler veya eleştiriler beni bildiğim yoldan ayrı düşüremezler.
Görüşlerine önem verdiğim insanları dinlerim. Hiç yolumdan şaşmam, dediğimi yaparım gibi bir düşünce mutlaka hata yaptırır.
Teşekkür ederim Barış 🧚
Rica ederim 🧚♀️🦋
Cevap
10Cevap
Bildiğim yoldan değil ama doğru yoldan şaşmam. Belki de bildiklerim yanlışda olabilir diye düşünürüm.
Yani aslında doğru yol olarak sormuştum size göre bir şey doğruysa gibi.
Objektif bakınca hâlâ doğruluğuna olan inancım değişmemişse şaşmam..
Evet, ben inatçı biriyim 😄 eğer yaptığım şeyin doğru olduğunu düşünüyorsam yapmaya devam ederim. Diğer insanlar beni eleştirerek düşüncelerimi değiştiremezler, kendi yolumu takip ederim..✨
Bugünkü yolumda yalnızlığımı bildiğimden ve hayallerimden şaşmam demeye borçluyum. Bilhassa dünya görüşü olarak.
Fikir alirm muhakkak çünkü akıl akıldan üstündür derler gözlerimi kapamam dinlerim.. ama. sonumda hâlâ aklimda. ise yaparım
Evet en azından onların dediklerini dinlerim ve gerekirse yoluma katarım ama genel olarak yolumdan pek dönmem
Söylenenleri değerlendirmek iyi olabilir fakat gene de o işi istiyorsak onu yapmalıyız. Bazı yapılmamışlıklar içinde kalabiliyor insanın.
Aynen öyle kardeşim ben verdiğim kararlardan şaşmam kimseyi ilgilendirmez sonucda
O kadar da dik kafalılık yapmam, yaptığım oldu sonradan pişman oldum tabii.
Ben maymun iştahlıyım, eğer eleştiriler artarsa yolumdan dönerim ne yazık ki.
bazen bildigim yol yanlis olabilir yanlis yoldan gidersem kendime yazik etmis olurum
Ben kimsenin eleştirileriyle kararımı değiştirmem ben her zaman kendi yolunda giderim.
Belli bir yaştan sonra takmıyor insan etrafında olup biteni, ben böyleyim en azından.
Evet bildiğim yoldan şaşmam ben
Doğru neyse ona yönelmeye çalışırım
Diyorum
Derim
Eweeeeetttt
Derim.
Demem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?