geçen yıl üniversiteye bizim sınıfa yeni bir kiz geldi ilk başlarda çok iyi samimi davranıyordu sonrasında benim arkadaşlarımla aramın bozulmasına sebep oldu sorun şu kendisinin sürekli övülmesi ve insanların onu takdir etmesi arkadaşlarla oturuyoruz bize okuduğu kitaptan bahsediyor kitap fuarına gidelim mi diyor bizene senin okudugun kitaptan anlatma istemiyoruz hiç crop giymez sırf ortamda ezik düşsün diye crop giymeyen kiz mi olur sen niye ofise gelir gibi giyiniyorsun dedim bana dediki sen benim kıyafetim hakkında yorum yapma hakkını kim verdi sana dedi arkadaşlarım sadece izledi savunmadi bile hiç sevgilisi olmamış kezban birde gelmiş bize ders veriyor diyorki kariyer yapacağım üniversiteye sevgili bulmak için gelmedim diyor kezbansin işte kezban kezban o kahkullerini çekip yolasim geliyor bu kızın arkadaşlarımda şaşırıyor senin gibi bir kızın nasıl sevgilisi olmaz diyor övüyorlar aşırı egolu kim çıkma teklifi etse hepsini reddediyor oje bile görmedim tirnaklarinda hiç 55 kilo birsey ama herkes onu övüyor guzelligiyle derslerinin iyi olmasıyla benim bu kızı bir şekilde yollamam gerek bu sınıfta kalsin ya da dersleri kötü olsun onun yüzünden 3 aydır arkadaşlarım benle konuşmuyor arkadaşlarıma siz gidin konusun benim yuzumden aranız açmayın diyor iyilik meleği gibi davranıyor oyuncu zaten bu yıl yeni sosyal medya hesabı açmış mağaradan yeni çıkmış okulun kapanmasina yakin son aylarda tek başına takiliyordu kütuphaneye tek gidip kitap okuyordu kimseyle konuşmuyordu sanırım tek kalmış yazikkkk bunu öğrenip plan yapacağım öneriniz neler bıktım artik
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle bir akrabam vardı ,8 senedir konuşmuyorum , aynı ortamda bulunmuyorum. Görgüsüz , iğrenc insanlar ya, kendini begenmiş.
Bu bahsettigin kızın tipi nasıl , tanıyor gibi hissettim
Aynen aynen birde gelmiş oje surmemeyi övüyor neymiş yemek yapıyormuş seviyormuş yemek yapmayı oje kullanmıyormuş yaw bizene bizene sürekli gömlek blazer ceket giyiyor zenginligini gösteriyor
Sacları gözleri ne renk
Kahverengi gözleride öyle burnu estetikmis burnun estetik dedim herkesin içinde param vardı bende yaptım darısı senin başına dedi
Kezban
Perçem kahkül gibi birseyi var saçının yanlarında
Ayyy tanıdıgımda heryerine estetik yaptırdı , millete gizli söyleyip sonra söylediginş unutup yaptırmadm diyor , kara para aklayıp ev araba almış mslsldls 5 sn kendini övmeden durmuyor , bense bişi basarsam bile anlatmam , agzının ici yalan dolu , böyle insanlar türkü söyler gibi yalan söyler , dini bile yalan kızın o kadar düşün yani. Herkese 40 yalan atıyor , iyi ki uzaklastm , uzaklasmama ragmen insanlardan yalanlarını duyuyorm bazen , insanlar dalga geciyor arkasndan. Emin ol senin bahsettigin kişiyide kimse icten ice sevmiyordr
Ya bende öyle düşünüyorum bazen son aylarda kütüphanede felan tek takılıyordu tek başına yemek yiyordu ama notları yüksek hâlâ anlamadım gitti herkes çıkma teklifi ediyor bu reddediyor herkes övüyor bidi bidi konuşuyorlar arkadaşlarım da hâlâ benimle konuşmuyor bu kızla konuşmaya çalışıyorlar
Evet kimseyle cıkmazlar , cünkü sadece erkekler popon koşsun oda kendini tatmin etsin , simdi sevgilisi olursa kısıtlanır ve herkesten ilgi alamaz hale gelir , böyle bunlar , benim tanıdıgımda bilerek kimseyle cıkmazdı. Arkadaslarnda ne bok oldugunu biliyordur onun yoksa tek kalmazdı , kızlar tarafndan sevilmez böylesi , ilgiyi erkekten bekler ondan alır. Benim tanıdıgım kişide böyle.
Benim bu anlattığım kiz erkeklerle hep sizli bizli konuşuyor çok resmî anlamadım gitti inanki öyle erkeklerle şaka yaptığınida görmedim duymadım cokta samimi değildi niyeyse bunlar bu kızın peşinden koşuyor ama kızda yüz vermiyor
Aşko tam bir seytan işte , agırdan alıyor , gvsek davranmıyor bilerek işte , erkekler gevsek kız sevmez cünkü. Bu işin ustası bu tarz kızlar , ilgiyi nerden ve uzun süreli alacagını bilir.
Sorun şu birde benim hoşlandığım çocuk onunla konuşmuş ayak üstü sohbet etmişler ama sevgili değiller ortak arkadaşlardan aldım lafları kiz sevgili olmaz ama hele bi çıksınlar ben napacagim onları benim hoşlandığım çocuk benden hoşlanmıyor onunla bende arkadaşız ama bu kızla sohbet etmişler of
Aşko bu kız kimseye okey demez zaten , seninki anca popon koşar durur yani , o kıza istedigi hazzı verir ama cıkmazlar merak etme.
Assdf
Filmlerdeki şirret kızı oynuyorsun herhalde gerçek hayatta 😄😄😄😄
Öyle birisi değilim bu kezbana gıcık oldum
Kimle konuşsa ona çok tatlısın güler yüzlüsün sicakkanlisin agirbaslisin diyor ben istemiyorum ovulmesini
Kıskançlık nedir sorunun cevabısın 😄
Burcun yengeç veya akrep mi?
Kıskanç değilim bayan
Sizin başınıza gelse görürdüm sizi
Ayrıca üniversite 2 olmuş birisinin nasıl hiç konuştuğu bile olmaz ya dkdkkd
Herkes birde owww oo felan şaka yapıyorsun diyor bizim arkadaşlarda abartmayi seviyorlar
Kezban olduğu belli şehirli kezbanlardan bu
Al senin için üşenmedim kopyaladım 😄
kıskanmak
–İ•–DEN
1.
sevgide ya da kendisiyle ilişkili şeylerde bir başkasının ortaklığına ya da kendisinden üstün durumda görünmesine katlanamamak.
"Bisikletini kardeşinden kıskanıyor"
2.
herhangi bir yönden kendisinden üstün gördüğü kimsenin bu üstünlüğünden acı duymak.
"Sınıfta kıskandığı tek arkadaşı yoktu"
Yalniz o benden üstün değil ben kızdan gıcık alıyorum konuşmasını bile istemem
Merak etme son aylarda hep yalnızdı yalnız kantinde yemek yiyordu dkdkddkdksk full kütüphanede kitap okudu yazık
Artıları olduğunun farkındasın ve baya baya katlanamıyorsun kızın artılarına 😄 burcunu yazmamışsın 😄
Bende kafelerde gezdim kiskansin
Artisi tam olarak ne normal bir tipi var abartılacak birseyi yok ders desen ben çalışsam bende düzeltirim notları
Ayrıca bak diğer yorumda birisi bana hak vermiş sorun sende
Burcunu sordun iki kez cevap vermedin hala doğru tahmin demek 😄
Yengeç burcuyum zoruna mı gitti
Ahahhaha tam 12 den vurmuşum niye zoruma gitsin 😄
Klasik yengeçsin işte kıskanç, kuduruk 😄
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!