Allah'tandır" cümlesini çok tekrar
ediniz. Çünkü o doksan dokuz
çeşit zaranı defeder.
Hz. Muhammed (s. a. v)

Çaresizlik nedir bilir misiniz sizce?
Çaresizlik Allah tan gelen en güzel işarettir, kime başvuraçağımızı hatırlar insan
Evet. Hayatta tutmak için doktor doktor koşuşmuştum ama en sonunda çaresi yok, ölecek denildi. İlk başta kabul etmedim. Devam çabaladım. En sonunda ama çaresizce ölümünü bekledim. Tek arkadaşımdı ama ellerimde öldü. Çare bulayım derken, ne uyku girdi gözüme ne boğazıma bir lokma yemek. O gün anladım ki, ölümü beklemek zorunda olmak, vücudun hiçbir tedaviye cevap vermemesi, en büyük çaresizlikmiş. Hem ölecek olana hem elinden bir şey gelmeyen yakınlara. Elin kolun bağlı bekliyorsun işte ölmeyi…
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama beni yanlış anlama arkadaşın adına sevin ve dua ey çünkü Allah sevdigi kuluna dert veririr belki o hastalık cennetine müjde oldu en ufak acı bilene günahımıza kefaret
Bu video izlermisiniz
Allah hem bu dünyada hemde ahirette sıkıntılarımızı hayra çevirip En güzelleri nasip olsun
Cevap
1Cevap
Evet bilirim
Kardeşimi kaybettim ve çaresi yok, sadece dua edip ağlayabiliyorum.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağolsun dua et abla ağlama ölüm sonsuz hayata bir anahtar belki kapri cennet bahçesi olmuştur bol dua et tekrardan Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah razi olsun. Amin
Cümlemizden Allah razı olsun bilmukabele
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın her insanin da sınavi kolay olsun inşallah her çeşidi zor
Amin Allah kazananlardan eylesin
Allah hem bu dünyada hemde ahirette sıkıntılarımızı hayra çevirip En güzelleri nasip olsun
Kaldım. Bugünde böyleydi.. Ama teslimiyetin beni dindirdi.
Amin bilmukabele
Evet oldu çaresi kaldim zamnlar Allaha sığınırım
Amin bilmukabele
Amin ecmain
Edilecek bir duaya, bir duacıya muhtaç kalmıştım
Çoookkk
Dua vakti gelmiş ozaman Allah hem bu dünyada hemde ahirette sıkıntılarımızı hayra çevirip En güzelleri nasip olsun
Cümlemizden Allah razı olsun bilmukabele
Bana da dua et
Amin bilmukabele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?