Yıllardır depresyon hastasıyım, nasıl toparlanırım?

depresyon sayesinde ne kadar hayallerim olsa da artık vazgeçtim hiçbir şeye karşı umudum kalmadı hep iyileşmeye çalıştım içimde bi umut vardı inançsız biri de olduğum için artık yaşamanın bi mantığını kuramıyorum. ve insanlara ne kadar iyi davransam düşünsem de bana çok kötü davranıyorlar. çok empati yapan biriyim kimseye bi yanlışım olmadı ama bana çok kötü davranıldı. üç hafta önce internette psikolojik baskıya maruz kaldım. bi insana söylenmeyecek çok fazla şey söylendi ve en sevdiğim kişiler buna sessiz kaldı. sürekli panik atak geçiriyorum bu hem tetikleyen bir şeyle oluyor hemde kendiliğinden de oluyor. bu baskı beni çok tetikledi ve kriz geçirdim beni annem durdurdu. hiçbir şekilde yaşama isteğim yok sadece annem için yaşıyorum buna da yaşamak denirse. tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım telefonumu kapattım üç gündür odamdan dışarı çıkmıyorum. herkesle iletişimimi kestim. hiçbir şey hissetmiyorum. 13 yaşından beri intihara meyilliyim. psikoloğuma aileme bunları açıklamasını söylesem ve artık beni özgür bıraksalar ölüp gidebilsem olmaz mı? annem buna dayanamaz biliyorum ama artık bende dayanamıyorum gittikçe daha çok kaygı atağı panik atak geçirmeye başlıyorum her geçen ay daha da kötü şeyler oluyor krizlerim şiddetleniyor ne yapmam gerek?

Yıllardır depresyon hastasıyım, nasıl toparlanırım?