Annemle babam boşandı. Sonra annemin babamın aldattığını öğrendim ve annem bizi terk etti beş aydır yok yani. Daha sonra kendi evimizden ayrılıp babanneme taşındık. Bayadir depresyondaydim vs
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
psikoloğa git bence
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Durup dururken, ortada bisi yokken öylesine kendime zarar veriyorum neden olabilir. Mesela kolumda 4 tane yara var cam parçasıyla?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence psikolojik.
Kırık kalbinin acısını bedeninden çıkartıyorsun.
...😶
🥺💔
;)
Lan o emoji ne alaka ben atnadim skskj
Ben seviyorum 🥺☺
Gerçekten bir psikoloğa görünmelisin. Kendine zarar vermenin boyutu daha çok büyümeden bir destek almanı öneririm
Daha önceden neler neler yaptım engel olamiyorum bu duruma
Ne yaptın başka
Ve kaç yaşındasın
Bileklerimi bir kaç defa soda şişesinin kapağıyla kestim iltahap falan olmustu bi ara sinirlenip bacaklarımı cizdim vs
Stresli bir hayatın mı var veya ailevi sorunlar
Ailevi sorunlar
Detaylı anlatmak ister misin
Annemle babam boşandı. Sonra annemin babamın aldattığını öğrendim ve annem bizi terk etti beş aydır yok yani. Daha sonra kendi evimizden ayrılıp babanneme taşındık. Bayadir depresyondaydim vs
Anlıyorum çok ağır zamanlar geçirmişsin
Dertleşmek istersen buradayım. Böyle şeyler anlatmadan konuşmadan çözülmesi zor oluyor
Anlayışın için çok Teşekkür ederim:)
Yapma böyle şeyler sonradan üzülürsün, merak ettiğinden muhtemelen tabi gereksiz
Bir psikoloğa görün bence 👀
Belki giderim🤷👍🏻
Belkiye kalmamalı bence
😁
Hasta olabilirsin psikologa git en kisa zamanda
Olabilir
Mazot mu içtin oha
Mazot ne alaka?
Mazo yazınca pardon jsjsjs
Sjsjs
Psikopatlık var
Bilemiyorum..
Yapma öyle şeyler sonra çok pişman olursun
Engel olamiyorum ki yapmama
Bunu yapmana sebeb nedir
Gerçekten bilmiyorum ama bu son bes ay icerisinde cok büyük dertlerim oldu ondan dolayida olabilir
Geçmiş olsun Allah can sağlığı versin
Saol
psikoloğa git bence