Senin için daha çok hangisini derler?))
Bu zamanda pozitif insan görmek mucize

Senin için daha çok hangisini derler?))
Bu zamanda pozitif insan görmek mucize

Ben genel olarak her zaman için pozitif kalmayı deniyorum ama maalesef bazı durumlar da da pozitif kalamıyorum aslında pozitif veya negatif demektense ben daha çok gerçekçi olmayı deniyorum hayatımda her zaman için. yani mesela olaylara iyi yönünden ya da kötü yönünden bakmam sadece olduğu gibi değerlendiririm. ama bazen de maalesef aşırı duygusal olduğum için hiç bir şekilde pozitif kalamıyorum hayatımda çünkü bazen hayat çok zorluyor istediklerim olmadığı için ya da yaşamaktan çok bunaldığım için ama tabi ki de yine de olumlu düşünmeyi deniyorum bu konuda sorunları çok düşünmektense daha çok zaman bırakırım
Yaz dostum 😀
Yazdım abla :D bu arada yaşın 37 mi ? :)
Ahaha evet 😀 ama hiç yaşımı göstermem maşallah deee))
Maşallah abla :D zaten bende ondan sormuştum çok genç görünüyorsun. yaşını bilmesem 27 derim :))
Aa herkes 27 der zaten 😀 tü tü bana
Maşallah diyim abla tekrar :D ☺️
Cevap
18Cevap
Genellikle pozitifim ama hayata toz pembe baktığım anlamına gelmiyor bu. Hayatın gerçeklerinin farkındayım.
Çoğunlukla pozitif biriyim. Negatif olmak başta insanın kendisini tüketiyor, kimse kendine bu kötülüğü yapmamalı.
Etraf suratsızlarla dolu ben gülmeyi seviyorum her zaman.
Hiç gülesim yoktu 😀
Negatifim daha çok. Hayatta pozitif olunacak bir şey göremiyorum. Olabilenler değerini bilsin.
Pozitifim lakin bazen etrafıma negatif enerji yayarak istenmeyen kişileri uzaklastiririm
Eskiden pozitif biriydim şimdi negatiflik dha baskın
Pozitif insanın hayat enerjisini çeker alırım. Negatif bir insanım. 😃
Kendime negatifim ama karşıdaki insana ölürüm de yansıtmam. Her halükarda derdini sorar, iltifat eder, moral veririm. 1 günlük kankaya 40 yıllık gibi davranırım. Ama kendime gelince de içine kapanık biriyim. Şey ben manyağım sanırım 😄
Pozitif olmaya gayret ediyorum
İçimde negatif dışarıya karşı pozitif :D
Oo nazarlık bir çift görüyorum... hadi maşallah inş diyelim 😀
Negatif insanlardan uzağım
Pozitifim 😃
Pozitifim
Pozitif olmaya çalışıyorum
Tam bir polyannayim
Ben pozitif insanim
Her ikisi mevcut
Pozitif olmaya daha yatkınım..
Pozitif