''derim kalın mıdır, incecik mi? çelikten üstüm başım paslı kirli bildiklerim, bilmediklerim gelsin bütün silahlarıyla tek bildiğim var, kurşun geçirmem.'' Her zaman pozitif olamıyorum, gerçeklere odaklıyım. Bir şey kötü gidiyorsa kendimi kandıramam fakat olabildiğince sağlam kalmaya çalışıyorum olaylara karşı...
Günaydın 🙂 Yerine göre pozitif yerine göre negatif.. çünkü insanız bir anımız birini tutmuyor ki.. bazen neşeli olup etrafa gülücükler saçarken bazende duygusallasıp negatif olabiliyoruz.. gönül isterki hep pozitif ve neşeli olalım ama hayatın gerçekleride var ve maalesef karşı gelmiyoruz bunlara 😓 Mutlu keyifli vakitler dilerim dostum 🙂
Ben hep pozitifim. Sadece bazen sinir olup öfkelendiğim zamanlar oluyor. Öfkemi besleyen kötülük tohumlarımı pozitife dönüştürüyorum. Bilinçaltımdaki yabani otları temizleyip yerine iyilik tohumları ekip onları besliyorum. En sonunda bütün olumsuz duygularımdan arınacağım.:-)
o kadar negatifim ki bazen etrafima yaydigim enerjiden herkesi mutsuz ediyorum. Benim mutsuz olup yanimdakinin mutlu bir zaman olamaz yani djjskskaakwosidi