Kişilik & Karakter Pozitif misin yoksa negatif mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Çevrene nasıl bir enerji yayıyorsun? Pozitif misin yoksa negatif mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Pozitifim. Hayatı her şeye rağmen seviyorum. Ne kadar üzülsem de, güzel şeyleri de unutmadan yaşıyorum. Bir dahası olmayacak çünkü bunun.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 141,5b cevap paylaştı. negatifim her zaman için. ama keşke pozitif olsaydım diyorum ama o zaman da kendimi kandırmış olurum 1 0 Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nötrüm, her iki kutba da yakınım. 1 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Duruma göre değişir ama genelde pozitifim. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Stabil 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Pozitif 1 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. Negatif 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Pozitifim. Hayatı her şeye rağmen seviyorum. Ne kadar üzülsem de, güzel şeyleri de unutmadan yaşıyorum. Bir dahası olmayacak çünkü bunun.. Keyifli günler..
negatifim her zaman için. ama keşke pozitif olsaydım diyorum ama o zaman da kendimi kandırmış olurum
Nötrüm, her iki kutba da yakınım.
Duruma göre değişir ama genelde pozitifim.
Şu an enerji alabilirim sadece.
Pesimist
Stabil
Pozitif
Negatif
Negatif
Pozitif
Negatif
Pozinegatif
Negatif