bir turlu yapamiyorum 21 yasindayim erkegim boyum 188 92 kiloyim fitness yaptim hala da devam ediyorum vucudum iyi ama bir turlu ozguven kazanamiyorum cok utanip cekiniyorum. bu yuzden kiz arkadasim bile vucudunun hakkini veremiyorsun cok pisirik sin dedi birakti beni, ne yapmam lazim yorumlarinizi bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendinizi Tanıyın: Kendinizi tanımak, güçlü yönlerinizi ve zayıf yönlerinizi anlamanıza yardımcı olur. Olumlu yanlarınızı takdir edin ve geliştirmek istediğiniz alanları belirleyin.
Hedef Belirleyin ve Başarılarınızı Kutlayın: Kendinize ulaşılabilir hedefler belirleyin ve bu hedeflere ulaştıkça kendinizi kutlayın. Küçük başarılarınızı takdir etmek, kendinize olan güveninizi artırabilir.
Kendi İç Sesinizi Yönetin: Kendi iç sesinizin olumlu ve destekleyici olmasına dikkat edin. Olumsuz düşünceleri fark edin ve onları olumlu düşüncelere yönlendirin. Olumlu bir iç konuşma tarzı geliştirmek, özgüveninizi ve özsaygınızı artırabilir.
Kişisel Bakımınıza Özen Gösterin: İyi bir fiziksel ve zihinsel sağlık, özgüveninizi artırabilir. Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz yapma ve yeterli uyku almak, kendinize değer verdiğinizi gösterir.
Utançla Yüzleşin: Utangaçlıkla başa çıkmak için adım atın. Sizi utandıran durumlarla yavaş yavaş yüzleşin ve rahatsızlık hissettiğiniz sosyal becerileri geliştirmek için kendinizi zorlayın. Küçük adımlarla başlayarak sosyal etkileşimlerinizi artırabilirsiniz.
Sosyal Becerilerinizi Geliştirin: Sosyal becerilerinizi geliştirmek için çaba gösterin.
Empati kurma, etkili iletişim, kendinizi ifade etme ve başkalarıyla etkileşim kurma becerilerinizi çalışın. Sosyal etkinliklere katılmak ve yeni insanlarla tanışmak da utangaçlıktan kurtulmanıza yardımcı olabilir.
Destek Arayın: Özgüven ve özsaygı kazanmak için bir destek sistemine sahip olmak önemlidir. Yakın arkadaşlarınız, aile üyeleriniz veya bir terapist gibi kişilerden destek alabilirsiniz. Onlarla duygularınızı ve deneyimlerinizi paylaşmak size güç verebilir.
Unutmayın, herkesin özgüven seviyesi farklıdır ve herkes kendine özgü bir süreç yaşar. Kendinizi sabırla destekleyin ve zamanla ilerleme kaydedeceğinizi unutmayın.
Knk yüzüne hiç yumruk yememişsin ki
knk ne yapicam sorun orada İstanbul'da yasiyorsan yaz neredeysen yanina gelecem ogret bana , vallahi biktim benim karnima kadar boyu olan ya da obez ya da cahil adamlar ozguvenleri var kizlar var bende hixbiri yok , keske 170 boyum olsaydi sisko olsaydim da ozguvenim olsaydi aga
senin vucutta iyi knk kollar saglam. tebrik ediyorum. ama dedigim gibi ne yapcam bilmiyorum yol gosterirsen cok sevinirim kankam
Knk urfalıyım anladığım kadarıyla korkaksın korkmayan insanların çevresi çok fazla olur benim gibi ve istediği kızada hemen hemen sahip olabilirler
Knk bir kızı gözüne baya bi kestiricen sana bakarsa çok fazla o zaman gidip tanış amacın kız yavlamak ztn
Kız tavlamadan kolay ne dert ettiğin şeyr bak hahaha🤣🤣😂
knk hic sorma korkagim valla boy post kas ne kadar olsada yurek yok bende , yalan atmaya gerek yok ve benim bir dogulu arkadasim vardi diyarbakirli adi diyar di. cocuk 160 boyunda max 55 kiloydu ama o kadar cesurdu ki hicbirseyden korkmuyordu ne bicaklanmak ne dayak yemek ne olmek ne kizlar ne de baska birsey. yani dogulular cesur oluyor benim gozlemledigim kadariyla. ama dedigim gibi bir turlu kazanamadim ozguven cesaret bunlari kazanamadim. sende sporcusun bak anlarsin ben deadliftr 220 kilo atiom squatta 170 kilo atiom 1 tekrar olarak. ama yurek olmayinca hicbisiye yaramior. ve son olarak cocukken annem babam beni cok dovdu belki bu yuzden bu sekilde olaylar yasiyorum.
Knk kız tavlamak edep ahlak vb. Diğer şeylerde ister ama kızlar cesur atılgan erkek sever
Ben hayvan gibiyim girmediğim kavga tanımdaığım insan yok gibi beni tanımayanda yok gibi ama sıkıldım artık bıktım bu uyg sevdim korkak olma sevgilin olması için hiç çabaya gerek bile yok resmen
Bence awm gibi yelere git arkadşın varsa orada gözüne kestirdiğinin birin instgramını al İstanbul'a hiç gelmedim bilmiyorum orayı
knk cok dert ya tek kiz degil her yerde sonuk kaliom sessiz kaliom kimseyi kiramiyom insanlara hayir felan diyemiyom kirilmasinlar diye. anlatsam sabaha kadar anlatirim seninde kafani sisirmeyim ama cesur ve ozguvenli oldugun icin gercekten cok sanslisin kankam kiymetini bil
Knk cesurluk kendini güçlü hisetmeden gelie senin cesur olmamanın nedneini bilmiyorum şehir çocuğusundur hep evde olduğun içindir
Bizim gibi soakta ölümüne dövüşseydin tanıdıpın insablar çok olsaydı ortamda sevilseydin sana bakarlardı peşnde köpek gibi koşarlardı
aynen oyle knk ben omrumde bir kez kavga bile etmedim knk en fazla laf dalasi yapmisimdir o kadar ve evet sehir cocuguyum knk sokak ortamlarinda takilamadim fazla dedim ya sans iste knka sans gulmedi yuzume boyle bir kaderim oldu
Kork 50 kilo berklerde sevgili buluyor bazen onlar bulıyoesa sende bulursun ila cesurluğa gerek yok he yeri geldiğindd kprkmayacaksın 2,3 dayaktsn kimse ölmez benim yerimse olsaydın ne demek istediğimi anlardın git sosyal ortlamrlarda aekadaşlarınla takıl bulursun
eyw kankam tavsiyelerin icin cok tesekkur ettim Allah razi olsun , ben kavga etsem biriyle kesin beni bicaklar ve kalbime felan gelir ölür giderim diye dusunuyorum hep. iste dusunmeyide kontrol etmek zor. umarim senin gibi olurum kankam bende bir gun
Knk bıçaklandım ölmedim haha kimse o haltı çabuk çabuk yitemez merak etme sen bende bıçakladım benim bıçakladıpımda ölmedi
Ne demek kardeşimizsin ama kız işi bir yerden sonra sıkıyor ben namza başlıycam
eyw kankam ne zaman İstanbul'a isin duserse yolun duserse gelirsen yaz kankam bana elimden geldigi kadar yardimci olurum sana
Sağol kardeşim ne demek sağoll işin gücün rastgele iyi akşamlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!