Kime canım sıkıldığına göre değişir 😅 ben zaten küsmezdim. eğer sevdiğim ya da samimi gördüğüm birisi beklemediğim bir davranış yaparsa konuşmayı denerdim ilk önce. eğer çok kırılırsam da tepkisiz kalırdım veya mesafeli olurdum Keyifli akşamlar.. ✨
Kimin olduğuna bağlı 😁Eğer pek takmadığım bir insansa hiç umursamadan ilişkiyi keser atarım. Ama gerçekten çok önemsediğim bir insansa önce küstüğümü söyleyip arkamı dönerim sonra da bana arkadan sarilirsa ya da sevgi dolu bir sözcük söylerse onu hemen affedip KOCCAMANN bir öpücükle affederim🥰
Aslında küsmem, küslük sevdiğim bir şey değil. Bir sorunum varsa konuşurum mutlaka. Sadece çok kırıldıysam uzun olmasa da bir süre kendi içime kapanır, sessizleşirim. Ben kendi içimde bir şeyleri konuşabilecek boyuta gelip o sessizliğimi bozana kadar gelinmesini de istemem.
Tepkisiz kalırım diyemem ama tripte atmam sadece ufak çaplı bir gerginlik yaratırım bunu da trip olarak algılayanlar oluyor. Ama yapılan şeye geriliyorum ve bir daha olmaması için sadece gerginliğimi ifade ediyorum.
Çok fena trip atarım, ayrıca içimdekileri tamamen söylemeden susmam ve karşımdaki susuyorsa daha çok deliriyorum. Bazen de susmak en iyisi oluyo, karşındaki analamadıktan sonra konuşmakla kendini youyor insan .
Ben küsmem. Ya trip atarım, alınganlığımı gösteririm, o da olayı, durumu düzeltmek için ama susarsam yapacak bir şey kalmamıştır açıkçası. En azından karşıdaki kişiye göre de kendimi ayarlarım.