Kişilik & Karakter Gezerken tutumlu musunuz? ? Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Mesala Kapadokya gittiniz. Balona 190 Euro verir misiniz gerek yok diyip o paraya diyip binmez misiniz. Gezerken tutumlu musunuz? ? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. En son 350€ idi 🙄 hiç tutumlu biri değilim 1 18 Yorumla Gökay90 1 yıl Tutumlu değil zenginsin sjsj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Değilim zengin falan djs Yorumla Gökay90 1 yıl Tamam fakir orti 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😅 zengin bebe Yorumla Gökay90 1 yıl Yok be bende fakirim 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Aferin sana ya Yorumla Gökay90 1 yıl Niye aldım aferini 🤪 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl İki fakir nasıl şirket kuracağız djdjs Yorumla Gökay90 1 yıl Ona para var sjjs merak etme sen Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl He tamam :D aa para bendendi dkdksl Yorumla Gökay90 1 yıl Bak ya sjsjsj 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Neyse para benden olmayabilir ama para benim :D jddjak Yorumla Gökay90 1 yıl Bana da verirsin dimi 3-5 kuruş 🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Tabii ya tabii 💁♀️ Yorumla Gökay90 1 yıl Teşekkürler 🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Sana tip box verecem jsdjjs Yorumla Gökay90 1 yıl Çok olmasın o ya :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Haklısın :D jadjja Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet öyleyim. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 500 euro olduğunu duymuştum indirim gelmiş 😅Gezerken tutumlu olmam ama tatil sonu yine bkunu çıkarmışım diye ağlarım😅 kacınılmaz son 😅 1 1 Yorumla Gökay90 1 yıl Bende öyle 😂 tatile geldim kısılır mı derim geldiğimde fasfakir 🤣 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Binmeyi isterim ama o kadar da para verilmez çokta gerekli değil 1 2 Yorumla Gökay90 1 yıl Bence 1 kez olsun binilmeli derim Yorumla bayanagresif99 1 yıl Bilemiyorum Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Gidelim mi seninle 🤗. @biradettubaa 7.000 ediyor ama değer bence. Yükseklik korkum var gerçi ama 🤦🏻♂️ 3 10 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Benimkini ödersem ben de gelem mi bro Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl @Alfa_Tuçis ayıp ediyorsun 🤦🏻♂️ yalnız son anda vazcayıp sizi yalnız bırakmak da var 😂 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Parayı öde de nereye gidersen git 😂 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl @Alfa_Tuçis 🐻p 🐻p 🥹🥹 vallaha ayıp Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Tamam ağlama uff😏 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl @Alfa_Tuçis balon ücreti bile veriyoruz yine trip.. Allahım görüyorsun sen Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Ufff ufffff Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl @Alfa_Tuçis seni alan kişiye Allah sabır versin 🙄 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Hıhhh 😒 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl @Alfa_Tuçis 😂 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Kiminle gittiğime bağlı ve o anki duygusal durumuma. Yani tek gittiysem vermem mesela ama tek gidip ilham doluysam acımam veririm. 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Pek tutumlu olamam ben de balon için 100 Euro vermiştim zamanında 2 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Gezinin tadını çıkarmayı severim fakat açık açık kazıklanmaya da hay hay demem. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Açıkçası değilim fakat kazık olan şeylere de göz göre göre yönelmem 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanımda ne kadar para olduğuna bağlı çoksa veririm sadece o kadar varsa vermem 1 0 Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Böyle şeyleri sevmem gezmeyi de sevmem bu yüzden tuttumluluk söz konusu değil 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl aslında tatilde daha çok para harcarım ama balıon gezisine de o parayı vermem 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl O değil de gittiği yön bile belli olmayan bir şeye o kadar zahmet vermek acınası değil mi? 😕 1 0 Yorumla
Munis1Bey Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Gezmeye tatile gitmişsen bütüncenin yettiği şeyleri doyasıya yapmak gerekmez mi 1 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% 1 yıl Muhtemelen o parayı öderim.Tekrar biner misin? Derseniz de..Benim için yeterli derim. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. gezmek demek eğlenmek demek harcama demek , abartılı fiyatlar ve gereksiz aktiviteler dışında tutumlu değilim 1 0 Yorumla
Melisaahh Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Vermem verdirttiririm 2 1 Yorumla Gökay90 1 yıl O da bi tercih 😂 Yorumla
nsyssrttm Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Bence tutumlu olunmalı heryere para dağıtırsan elde bir şey kalmaz plan çizmen lazım ona göre hareket edilmesi lazım ki gezmen güzel geçsin 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ben harcarım ya çok tutma huyum yok 1 3 Yorumla Gökay90 1 yıl En iyisi 👍😂 Yorumla Redamancy-4 1 yıl O kadar harcıyorum ki bazen gittiğim yerlerden dönmeye param kalmıyor sjzkksk Yorumla Gökay90 1 yıl Jejsjsj bu baya üst seviyeymiş 🤣 Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Param yoksa gezmeyede gitmem yani 😂 1 2 Yorumla Gökay90 1 yıl Varsa dibine kadar sıyırır mısın o parayı 😂 Yorumla pamukrella 1 yıl Sonuna kadar 😂 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Vermem pintiyim ben 😃 1 1 Yorumla Gökay90 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Grup halinde gittiysem veririm kesin 1 7 Yorumla Gökay90 1 yıl Tekken verilmez mi 😂 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Ya grup halinde gidince arkadaşlar naparsa ben de geri kalmıyorum yanisi 😬 tekken pek bulaşmam sanmam yani Yorumla Gökay90 1 yıl İşte böyle arkadaşlar önemli 😂 gruba uymayanları kınıyorum Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl İnsanı masrafa sokuyorlar 😬 Yorumla Gökay90 1 yıl Ben gittiğimde binemedim. Bir grup binelim bir grup izleyelim dedi izlemekte paralı 🤣 en son hiç bişi yapmadıydık sjsjs sabah 5 gibi kalktığı için balon Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl İzlemek de mi paralı harbiden ya😬 Yorumla Gökay90 1 yıl Sabah servis balonları görebileceğin manzaralı yere götürüyordu 100 lira mı neydi kişi başı 😂 araban varsa ücretsiz konumu bilmen yeterli Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Enayi gibi veririm ben hahzjajjsjajsns 1 1 Yorumla Gökay90 1 yıl Doğru olan bi enayilik bence 😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl binerim belki bilmiyor ben 😂 1 4 Yorumla Gökay90 1 yıl Fakirlik nerede hani 😂😂 merakettimmişte 1 yıl tatilde bloke olur sonra aktifleştiririm fakirliğimi yine 😬😂 Gökay90 1 yıl Ahahah tatil sonrası 2x fakir 😂 merakettimmişte 1 yıl ahahaha bu doğru 😂
n1s4xr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl hayatta vermem ya 190 euro ne gider alısveris yaparim 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. verilir bence ama kur eski kalmış resimdeki :D 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Binerdim ya da binmezdim bilmiyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayırdibine kadar harcarım 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boş adammiyiz ne gezmezi 1 0 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% 1 yıl 190 Euro verip bir de hayatımı tehlikeye atamam 1 0 Yorumla
belinmeyen15644 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Hayır değilim bilhassa harcıyorum:) 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Tutumlu olmak zorundayım 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok tutumluyum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En son 350€ idi 🙄 hiç tutumlu biri değilim
Tutumlu değil zenginsin sjsj
Değilim zengin falan djs
Tamam fakir orti 😂😂
😅 zengin bebe
Yok be bende fakirim 😂
Aferin sana ya
Niye aldım aferini 🤪
İki fakir nasıl şirket kuracağız djdjs
Ona para var sjjs merak etme sen
He tamam :D aa para bendendi dkdksl
Bak ya sjsjsj 😂
Neyse para benden olmayabilir ama para benim :D jddjak
Bana da verirsin dimi 3-5 kuruş 🤣
Tabii ya tabii 💁♀️
Teşekkürler 🤣
Sana tip box verecem jsdjjs
Çok olmasın o ya :D
Haklısın :D jadjja
Evet öyleyim.
500 euro olduğunu duymuştum indirim gelmiş 😅
Gezerken tutumlu olmam ama tatil sonu yine bkunu çıkarmışım diye ağlarım😅 kacınılmaz son 😅
Bende öyle 😂 tatile geldim kısılır mı derim geldiğimde fasfakir 🤣
Binmeyi isterim ama o kadar da para verilmez çokta gerekli değil
Bence 1 kez olsun binilmeli derim
Bilemiyorum
Gidelim mi seninle 🤗. @biradettubaa 7.000 ediyor ama değer bence. Yükseklik korkum var gerçi ama 🤦🏻♂️
Benimkini ödersem ben de gelem mi bro
@Alfa_Tuçis ayıp ediyorsun 🤦🏻♂️ yalnız son anda vazcayıp sizi yalnız bırakmak da var 😂
Parayı öde de nereye gidersen git 😂
@Alfa_Tuçis 🐻p 🐻p 🥹🥹 vallaha ayıp
Tamam ağlama uff😏
@Alfa_Tuçis balon ücreti bile veriyoruz yine trip.. Allahım görüyorsun sen
Ufff ufffff
@Alfa_Tuçis seni alan kişiye Allah sabır versin 🙄
Hıhhh 😒
@Alfa_Tuçis 😂
Kiminle gittiğime bağlı ve o anki duygusal durumuma. Yani tek gittiysem vermem mesela ama tek gidip ilham doluysam acımam veririm.
Pek tutumlu olamam ben de balon için 100 Euro vermiştim zamanında
Gezinin tadını çıkarmayı severim fakat açık açık kazıklanmaya da hay hay demem.
Açıkçası değilim fakat kazık olan şeylere de göz göre göre yönelmem
Yanımda ne kadar para olduğuna bağlı çoksa veririm sadece o kadar varsa vermem
Böyle şeyleri sevmem gezmeyi de sevmem bu yüzden tuttumluluk söz konusu değil
aslında tatilde daha çok para harcarım ama balıon gezisine de o parayı vermem
O değil de gittiği yön bile belli olmayan bir şeye o kadar zahmet vermek acınası değil mi? 😕
Gezmeye tatile gitmişsen bütüncenin yettiği şeyleri doyasıya yapmak gerekmez mi
Muhtemelen o parayı öderim.
Tekrar biner misin? Derseniz de..
Benim için yeterli derim.
gezmek demek eğlenmek demek harcama demek , abartılı fiyatlar ve gereksiz aktiviteler dışında tutumlu değilim
Vermem verdirttiririm
O da bi tercih 😂
Bence tutumlu olunmalı heryere para dağıtırsan elde bir şey kalmaz plan çizmen lazım ona göre hareket edilmesi lazım ki gezmen güzel geçsin
zenginsem veririm fakirim vermem o paraya gezip yerim
Ben harcarım ya çok tutma huyum yok
En iyisi 👍😂
O kadar harcıyorum ki bazen gittiğim yerlerden dönmeye param kalmıyor sjzkksk
Jejsjsj bu baya üst seviyeymiş 🤣
Param yoksa gezmeyede gitmem yani 😂
Varsa dibine kadar sıyırır mısın o parayı 😂
Sonuna kadar 😂
Vermem pintiyim ben 😃
😂😂😂
Grup halinde gittiysem veririm kesin
Tekken verilmez mi 😂
Ya grup halinde gidince arkadaşlar naparsa ben de geri kalmıyorum yanisi 😬 tekken pek bulaşmam sanmam yani
İşte böyle arkadaşlar önemli 😂 gruba uymayanları kınıyorum
İnsanı masrafa sokuyorlar 😬
Ben gittiğimde binemedim. Bir grup binelim bir grup izleyelim dedi izlemekte paralı 🤣 en son hiç bişi yapmadıydık sjsjs sabah 5 gibi kalktığı için balon
İzlemek de mi paralı harbiden ya😬
Sabah servis balonları görebileceğin manzaralı yere götürüyordu 100 lira mı neydi kişi başı 😂 araban varsa ücretsiz konumu bilmen yeterli
Enayi gibi veririm ben hahzjajjsjajsns
Doğru olan bi enayilik bence 😂
binerim belki bilmiyor ben 😂
Fakirlik nerede hani 😂😂
tatilde bloke olur sonra aktifleştiririm fakirliğimi yine 😬😂
Ahahah tatil sonrası 2x fakir 😂
ahahaha bu doğru 😂
hayatta vermem ya 190 euro ne gider alısveris yaparim
verilir bence ama kur eski kalmış resimdeki :D
Binmem. Gerəktiği kadar tutumluyum.
Şahika Koçarslanlı kadar.
Binerdim ya da binmezdim bilmiyorum