Merhaba Hanımlar&Beyler.
Günlük hayatımız da yahut çevremizde gördüğümüz bir kaç genel tip/karakter üzerinden 7 ayrı kişilik oluşturdum.
Bunlar arasından size en yakın olanını seçebilir yahut yorumlar da kendi fikrinizi, karakterinizi ayrıca belirtebilirsiniz.
1. Nefes alırken bile yorulan.

Bir buluşmaya çağırıldığında hattâ koltuktan düşen yastığı dahi yerine koyarken ızdırap içinde olan, dâimâ yorgun ve ruhu 2. Dünya savaşı gâzisi dostlarımızdır.
2. Gülmeye başladı mı duramayan.

Bu karaktere sahip dostlarımız ise yeryüzünde ki bütün endorfin ve dopaminin sömürgecileridir. Gülmedikleri bir gün ise kaos ve felâket ile sonuçlanmaya mahkûmdur..
3. Her an "Kahroluyorum" Modunda olan.

Yeryüzünde ki bütün acıların, zulümlerin ve dehşetin tezahürü onların ruhuna işler. Ruhlarının derinliklerinde ki cehennem ateşini kahırlı bir tebessüm ile batıran bu dostlarımız. Yalnızca eti puf yedikleri zaman gerçek huzura edebilir..
4. Tencere tıkırtısına dahi oynayabilen.

Tencere tıkırtısına, merdivenden düşen tesisatçıya, balonu kaçan çocuğun ağlamasına.. Yerkürede ki en ufak tıkırtıya dahi oynamak için hazır ve nazır olan bu dostlarımız. Adeta ayaklarını yere vurdukları her saniye yeraltı afetlerinin kafasına vurarak, felaketlerin önüne geçerler..
5. Herkese potansiyel katil, cani okarak bakan.

Bu dostlarımız ise CIA'in bile tespit edemediği katiller tarafından her an katledilme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Galaktik infazcılar onları tespit etmeden önce koruma altına alınmalılar..
6. Sakin. Sakin.. Sakin... Delirmedim...

Sakinlikleri silme dolmuş bir bardak ile aynı seviyede olan bu dostlarımız. Bir damla ile bin yıllık tsunamiyi soğuracak felâket habercisi haline evrilebilirler.. Dünya'nın iyiliği için sakince saçlarını okşayarak onları manipüle etmeyi ihmal etmeyiniz..
7. Fantalı Pepsi'si ile kendine bir serseri ısmarlayan.

Bu dostlarımız henüz tam bir rapor ile tanımlanamayan, Türkçe'nin azizliğini don lastiği gibi sündüre sündüre kullanışları ile yeni bir jenerasyon olma yolunda ilerlemektedir.
Bu türde ki dostlarımızın atası; "canım" Kelimesini, "canım" Olarak kısaltarak literatüre kazandıran Ayşe Kurudağ'dır..
Sizin karakteriniz hangisi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer