Bir Kova ve Aslan burcu olarak burçlarınızı tahmin etmeye oynuyoruz bakalım hangimizin doğru tahminleri olacak 🥳
Burç özelliğiniz veya karakterinizle ilgili bir şey söyleyin bizde @VişneliBrowni_ ile tahmin edelimm 🥳🥳
Karakteriniz hakkında ipucu verin, burcunuzu söyleyelim 🥳?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anam kova ve aslan zıt kutuplar nasıl bir araya geldiniz siz😂 şaka bir yana yakın arkadaşlarımdan biri de aslan, zıt kutuplar birbirini çekiyor galiba:) Karakter özelliğime gelicek olursak; utangaçım, ilk kez yüz yüze görüştüğüm biriyle göz teması kurduğumda yüzüm kızarır. İkili ilişkide iyi değilim, sevgili olmayı beceremiyorum ama çok iyi arkadaş olurum. Hatta erkeklerle kızlardan daha iyi anlaşırım çoğu zaman. Bir de çok inatçı ve hırslıyım. Bir şeyi yapmak istediğim zaman o şeyin mutlaka olmasını isterim. Bakalım burç tahmininiz ne olucak çok merak ettim:)
Hayır ama yükselenim oğlak. Yukarıda yakın arkadaşım aslan, zıt kutuplar birbirini çeker diye tüyo verdiğimi paylaştıktan sonra fark ettim ama neyseki dikkat etmemişsiniz. Kovayım ben de😅😂
Adaletliyimdir kul hakkına çok dikkat ederim, sanırım bu özelliğim ailemdekileri de etkiliyor şöyle ki; kardeşimle (14 yaşında) ben (18) lokum yiyorduk o benden bir tane fazla yemiş dün, bugün tekrar yerken bana 1 tane fazla yedirdi ısrarla hak geçer falan dedi:). Belki küçük bir şey gibi görünüyor ama bu tür alışkanlıkları kazandırarak çocukları hayata yetiştirmemiz gerek kanaatimce... @_Daphnee_
İnatçıyim ayrıca romantik bir yapımda var bana yanlısı asla affetmem intikam güden bir karaktere sahibim benim lügatımda da imkansız diye bir şey yoktur
Aslında bu görüşümde burcumun çok sosyal olduğunu ifade etmiştim ama neyse 😢😢bir ipucu daha çok flörtöz bir burç ama birisini sevdi mi gözü kimseyi görmez😎😎😎
@VişneliBrowni_ Hayırr aslanlar hırslı mı oluyor? Ben sadece bir burca özel sanıyordum bu özelliği. Hmm.. egolu diyeyim o zaman bir de bu sefer bilirsin