" İnsan ilk önce kendinden özür dilemeli.. Belki sonra başkalarından diler.. Ama önce kendinden başlamalı, önce kendinden.."

" İnsan ilk önce kendinden özür dilemeli.. Belki sonra başkalarından diler.. Ama önce kendinden başlamalı, önce kendinden.."

Kendime karşı özür borçlu değilim çünkü kendimle aramda özür lafı olmaz. yani ne yapıyorsam kendime iyi ya da kötü bunu ben yapıyorum bu yüzden de kendim hak ediyorum demektir. sadece hatalarımdan dersler çıkartıp bir daha yapmamak benim için oldukça önemli oluyor diyebilirim. bunların dışında kendimi mutlu ederek aslında kendimden özür dilemiş oluyorum
Çok aşağıladım ya kendimi, başkaları değer vermiyor diye kendimi suçladım hep onlardan beni sevmelerini bekledim kendimi hiç sevmedim. Şu an kimseden bi beklentim olmasa da kendimi hala sevmiyorum yıllar sonra belki bir şeyler düzelir, en azından şu 18 senede hiçbir iyi şey olmadı ama sonrası bi umut..
Haketmeyenler için yaptığım şeylerden dolayı.
Kalbimi kırmalarına izin verdiğim için.
Cevap
8Cevap
Bazı konularda düşünsel ve duygusal anlamda kendime zarar verdiğim için özür dilerim.
hiç bir şey için
Kendimden özür dilersem; olduğum kadını meydana getiren şeyler için özür dilemek olur bu da kendime ihanettir
Kendimden, insanlara beni kırmaları için fırsat verdiğimden dolayı özür dilemişliğim var.
Özür dileyecek birsey yok kendim ettim kendim buldum
kendime bu kadar yüklendiğim için özür dilerim ama ben de başka türlüsünü bilmiyordum
Dibin dibindeyken bunu kendime yapıyorum özür dilerim kendim
Herkesi kendim gibi bilip iyi niyetle yaklaşmak kendimden ödun verip hep karşındakini düşünüp onun derdine derman olmak için çabalamak hayatta hiç kimseye değil sadece kendime zarar verdigim için kendimden hergun özür diliyorum artık.
Gençliğimi hep eve kapalı geçirdiğim için
kendime zaman ayırmadığım icin
Yok şükür
Boş düşünceler için
Özür borcum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?