Kişilik & Karakter Hadi bana bir soru sor desem ne sormak istersin? Hayallersenn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hadi bana bir soru sor desem ne sormak istersin? Güncellemeler+1 yıl Dengesiz konuşanları siliyorum 😡 Hadi bana bir soru sor desem ne sormak istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. En sevdiğin gün 0 4 Yorumla Hayallersenn +1 yıl Pazartesi günü 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Şaşırdım kimse sevmez çünkü :D Hayallersenn +1 yıl Ben seviyorum 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl güzelmiş :D
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yarın son günün olsaydı ve söylemen gereken fakat söyleyemediğin bir şey varsa o sence nedir? 0 6 Yorumla Hayallersenn +1 yıl Babamın annemi aldatıyor olduğunu söylerdim 😔 Yorumla iSooo1 +1 yıl Umarım gerçek değildir. Verdiğim tepki "has..." :D Yorumla Hayallersenn +1 yıl Keşke yalan olsaydı 😔 Yorumla iSooo1 +1 yıl Peki annen bunu hak ediyor mu sence? Yorumla Hayallersenn +1 yıl Hayır asla Yorumla iSooo1 +1 yıl Bubanın içine edeyim Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 725 cevap paylaştı. Sahip oldukların için Şükrediyor musun? 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. En son ne zaman ağladın abla :( 0 1 Yorumla Hayallersenn +1 yıl Dün ağladım 🥺 Yorumla
Eforlife Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Baban ne iş yapıyor? 0 2 Yorumla Hayallersenn +1 yıl Bankacı Emekli 😂 Yorumla Eforlife +1 yıl Oooo severiizzz 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En sevdiğin gün
Pazartesi günü 😂
Şaşırdım kimse sevmez çünkü :D
Ben seviyorum 😂
güzelmiş :D
Yarın son günün olsaydı ve söylemen gereken fakat söyleyemediğin bir şey varsa o sence nedir?
Babamın annemi aldatıyor olduğunu söylerdim 😔
Umarım gerçek değildir. Verdiğim tepki "has..." :D
Keşke yalan olsaydı 😔
Peki annen bunu hak ediyor mu sence?
Hayır asla
Bubanın içine edeyim
Sahip oldukların için
Şükrediyor musun?
En mutlu olduğun an neydi? 😄
En son ne zaman ağladın abla :(
Dün ağladım 🥺
Benim sorular biraz zor ama