Diğer Bana bir şeyler sorsanız neler sorarsınız? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir konu üzerine olabilir 😂 #prensesorular Güncellemeler+1 yıl #prensesorular Güncellemeler+1 yıl 😂 Bana bir şeyler sorsanız neler sorarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
J0seph Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Antidepresan önerebilir misin çok fazla yan etkisi olmayan? 2 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Napcan ki 😂 Yorumla J0seph +1 yıl Abim benim umrumda değil ya haplar ya ölüm. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Böyle düşünme derim :) Yorumla J0seph +1 yıl Ailen bazen sana ne zaman vazgeçmen gerektigini gösterir. Bir kardeş bir sevgili var adam gibi seven onlar olmasa belki her şey daha kolay sonlanacak. En azından biraz kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldun saol. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl saçma sapan profil resimleri koymayı ne zaman bırakacaksın? 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo değiller fjfj Yorumla
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl hayat niye bu kadar sıkıcı 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sana öyle gelmiş fjfj Yorumla sweetdreams25 +1 yıl bak yabancı siteler bile giriyorum onlar bile bana heycan vermiyohayati heycanım gitti Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur öyle :)) Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Neden kendini prens sanıyosun hm? 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Zaten öyleyim pembeli sjdhdj LovecezaM +1 yıl Öyle sanma mavili adgsgwgfa PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum fjf
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. KS de sohbet ettiğin kaç kız var 😂 1 11 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl @hilalQee de aynısını sormuş 😂 Yorumla kimsinlanben +1 yıl e cevap 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranlarım ile yazistigim olur kız 😂 Yorumla kimsinlanben +1 yıl sayı ver sayı 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranım çok 😂 Yorumla kimsinlanben +1 yıl mesela Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tahminin var mı kız 😂 Yorumla kimsinlanben +1 yıl yirmi 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Daha çoktur kız 😂 Yorumla kimsinlanben +1 yıl doğru 😂 36ymış😆 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂😂 Yorumla
Lolagirdap Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gözlerin hangi renk? 2 15 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kahverengi senin? :) Yorumla Lolagirdap +1 yıl Mor. : ) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl mor 😂 Yorumla Lolagirdap +1 yıl Açık lila gibi. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pek yaygın değil gibi :) Yorumla Lolagirdap +1 yıl Evet değil sadece benim türüme özel. 🔮 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli 😂 Yorumla Lolagirdap +1 yıl Erkek mavili noldu söyle?😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Rengin öyle kız djfjf Yorumla Lolagirdap +1 yıl Peki. : ) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla Lolagirdap +1 yıl 🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️ perilerin şansı seninle olsun. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olsun kız umarım 😂👍 Yorumla Lolagirdap +1 yıl Ne perisi, hurilerin olsun be.😂😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olurlar kız 😂😂😂👍 Yorumla
Haklıyımnapcanamk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sana çok gıcık oluyorum. Dövebilir miyim? 2 10 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neyle kız 😂 Yorumla Haklıyımnapcanamk +1 yıl Sopa ile. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Elin şey midir kız 😂 Yorumla Haklıyımnapcanamk +1 yıl Evet. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla Haklıyımnapcanamk +1 yıl Diyorum. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli 😂 Yorumla Haklıyımnapcanamk +1 yıl ? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sopayla demek 😂 Yorumla Haklıyımnapcanamk +1 yıl Evet. Yorumla
EsrArenkiz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 795 cevap paylaştı. Adın nedir 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden sordun fjfh Yorumla EsrArenkiz +1 yıl Soru sormuş olmak için Yorumla PrensHazretleri +1 yıl İbrahim ben ya sen :) Yorumla
hilalQee Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl KS de kaç tane kızla konuşuyosun? 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranlarım ile kız 😂 Yorumla hilalQee +1 yıl Aaaaaaa tm? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet fgdg😂 Yorumla hilalQee +1 yıl Niye her şeye gülüyon? 😂😑😂😑😂😑😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gülmek iyidir kız :D Yorumla hilalQee +1 yıl tm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum 😂 Yorumla
Dindardarwinist Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Neden KS'desin 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranlarım var kız 😂 sen? Yorumla Dindardarwinist +1 yıl Axuwvdywg aynı:pp Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin var mı ki fjfjfi Yorumla Dindardarwinist +1 yıl Sanmam:d Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya 😂 hatırladın mı beni fjdj Yorumla Dindardarwinist +1 yıl Evet:d Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerenin prensisin 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Buraların da prensiyim 😂 Yorumla
miarae_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ne soriim sana? 1 55 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu mu sorun fjfj Yorumla miarae_ +1 yıl Evtt Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Detaya baktin mi cgdf Yorumla miarae_ +1 yıl Tm doruyu söyliceksen sorucam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur fhfhf Yorumla miarae_ +1 yıl Boyun kaç fjdf Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 180 senin fhfg Yorumla miarae_ +1 yıl 166 gfjd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :))) Yorumla miarae_ +1 yıl Evt 🤨 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız :)) Yorumla miarae_ +1 yıl Ne 🙃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla miarae_ +1 yıl 😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne 😂😁 Yorumla miarae_ +1 yıl Yok bisii😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla miarae_ +1 yıl Neee Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seslendim 😂 Yorumla miarae_ +1 yıl Yetr 😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya 😂 Yorumla miarae_ +1 yıl 😒. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli 😂😁 Yorumla miarae_ +1 yıl Ne var ln mavilii 👿 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Rengin öyle 😂 Yorumla miarae_ +1 yıl Seninde 😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet öyle 😂 Yorumla miarae_ +1 yıl Napim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yap bir şeyler 😂 Yorumla miarae_ +1 yıl Ne jfsdhg Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen dedin ne yapayım diye djdjf Yorumla miarae_ +1 yıl Cevap ver o zaman dkf Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benle konuşuyorsun djdjf Yorumla miarae_ +1 yıl Hıı 🥺 fdshsj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet daha ne olsun fjdjdj Yorumla miarae_ +1 yıl Bak yaa 🤬 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla miarae_ +1 yıl Olm 🤬😡😡 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Djdhdh Yorumla miarae_ +1 yıl 😒' Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya 😂😁 Yorumla miarae_ +1 yıl 🥺🤬.. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah djdjf Yorumla miarae_ +1 yıl 😔😔) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O niye kız 😂😁 Yorumla miarae_ +1 yıl Öyle 🥺 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :) Yorumla miarae_ +1 yıl 🤬 ) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Büzme dudağını 😂 Yorumla miarae_ +1 yıl Yetr 😡 hdgfxk Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum 😂 Yorumla miarae_ +1 yıl Bende 👿 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :))) Yorumla miarae_ +1 yıl 😑, Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Fjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Antidepresan önerebilir misin çok fazla yan etkisi olmayan?
Napcan ki 😂
Abim benim umrumda değil ya haplar ya ölüm.
Böyle düşünme derim :)
Ailen bazen sana ne zaman vazgeçmen gerektigini gösterir. Bir kardeş bir sevgili var adam gibi seven onlar olmasa belki her şey daha kolay sonlanacak. En azından biraz kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldun saol.
Diyosun :))
saçma sapan profil resimleri koymayı ne zaman bırakacaksın?
Yoo değiller fjfj
hayat niye bu kadar sıkıcı
Sana öyle gelmiş fjfj
bak yabancı siteler bile giriyorum onlar bile bana heycan vermiyo
hayati heycanım gitti
Olur öyle :))
Neden kendini prens sanıyosun hm?
Zaten öyleyim pembeli sjdhdj
Öyle sanma mavili adgsgwgfa
Olanı diyorum fjf
KS de sohbet ettiğin kaç kız var 😂
@hilalQee de aynısını sormuş 😂
e cevap 😂
Hayranlarım ile yazistigim olur kız 😂
sayı ver sayı 😂
Hayranım çok 😂
mesela
Tahminin var mı kız 😂
yirmi 😂
Daha çoktur kız 😂
doğru 😂 36ymış😆
Diyosun 😂😂
Gözlerin hangi renk?
Kahverengi senin? :)
Mor. : )
Nasıl mor 😂
Açık lila gibi.
Pek yaygın değil gibi :)
Evet değil sadece benim türüme özel. 🔮
Kız pembeli 😂
Erkek mavili noldu söyle?😂
Rengin öyle kız djfjf
Peki. : )
:))
🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️🧚♂️ perilerin şansı seninle olsun.
Olsun kız umarım 😂👍
Ne perisi, hurilerin olsun be.😂😂😂
Olurlar kız 😂😂😂👍
Sana çok gıcık oluyorum. Dövebilir miyim?
Neyle kız 😂
Sopa ile.
Elin şey midir kız 😂
Evet.
Diyosun 😂
Diyorum.
Pembeli 😂
?
Sopayla demek 😂
Evet.
Adın nedir
Neden sordun fjfh