Pekiii siz bu söze katılıyor musunuz? Ben sonuna kadar katılıyorum.. Eh bazen de yoruluyorum.. 😌

Pekiii siz bu söze katılıyor musunuz? Ben sonuna kadar katılıyorum.. Eh bazen de yoruluyorum.. 😌

Yorula yorula düşe kalka geliyor, yaşıyoruz ve gelişiyoruz bu hayatta. Keşke olmasa bazı olaylar, keşke hiç üzülmese kimse ama işte acı tatlı yönleri var hayatın. Hep bize acısı gelse de en son en doğru kararı verdirecek olan da zaten tecrübeler diyeyim acı hikayeler yerine. İyi ki hepsi oldu, iyi ki yaşadık ve akıllandık. Yorulmaya gerek yok. İhtiyacın olduğunda yanında olanlar varsa yorulmazsın da asla.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz efendim 😂🐣
Ne demek size her zaman yorumumuz olur efendim 😇
Evet maalesef yoruluyorum bazen fazla güçlü olmak insanı çok yoruyor. yani diyorum ki her şeyi bırak. ne olacaksa olsun. ama o zaman da sonucu biliyorum. kısaca sanki güçlü olmak zorundaymışım gibi.
Yoruluyorum tabi. Çok da yaram var. Geçirmeye çalışıyorum. Çok gülüyorsun ya diyorlar. Doğruymuş meğerse acılarını saklamak için gülmeleri insanların 🥲. Ama artık sırf güçlü durmak için değil gülmek istediğim için gülüyorum. O acılar da bana ders oldu bir şeyler öğretti no problem 😌💅
Eig için teşekkür ederim 🦋
Rica ederim canım benim 😘
Yorulsak ne fark edecek ki? Kendinden başka yaslanacak kimsen olmadığını her an her saniye acı bir şekilde idrak ediyorsun. O yüzden, kendine yaslanan her daim dik yürür kızım, yorulmak yok kendinden ve güçlü kalmaktan.
Yaa çok güzel yazmışsın 💖 çok doğru..
Ayy ayy teşekkür ettim minnoş 🌹☺️
Teşekkür ederim eig 🌸☺️
Rica ederim şekerim 😘
Cevap
14Cevap
şu an onun yorgunluğunu yaşıyorum. Koca bir dağı tırmanmıs gibi ama zirveye son bir adımı atacak mecalim yok gibi.
Yani mantıklı kolay yollar olmadıgı icin zor yolda ezile ezile artık o yolda gitmeyi ogrenirsin
Yol gidilecek gibi değil ama manzara nasıl güzel diyesim geldi 😂😂 ne alaka bilmiyorum 😂
Aaa bak bu güzeldi ☝🏻
Bir an depresif hale büründüm kesin senin enerjin düşük bana geçti 😂😂
Fazlasıyla hemde.. tonlarca yük bir gram güçle taşınmıyor
Çok haklısın
Evet yoruluyorum bazen
Baksana yaş olmuş 41 🫣
Baş karakter olmak da kolay değil hani
Diğerleri bizim öykümüzdeki yardımcı karakterler
Ve bir başkasının öyküsünde biz yardımcı karakteriz, baş karakter kendisi
İç içe geçmiş binlerce öykü
Ama herkes kendi öyküsünün baş karakteri
"Hayat" ne kadar karmaşık bir öykü, değil mi
Bir şeyleri yitirmeden kazanamıyor bir olamıyor insan. Bir seyler gidecek eksilecek ki güçlü tarafı tamamlansin insanın. Ne yasadin ne geçirdin bilmem ama iyi ki yasamissin ki bugunlere soyledigine göre guclu gelmissin. Yorulma sen asla hep güçlü kal 🤟
Hayır, güçlü olmayı seviyorum. Tam aksine duygusal anlamda zayıf düşmekten korkuyorum. (Çok nadiren başıma geliyor ama çabuk toparlıyorum.)
Kendime güçlü demezdim. Bu kadar sık yorulan ve sadece her köşe başında yıkılan biri güçlü olamaz
Çok aşırı evet hatta güçlü durmaktan sıkılıyorum. Biraz kendimi gevşek bırakayım ne olacaksa olsun diyorum bu sefer de gururuma yediremiyorum.
Yorulmuyorum daha da hoşuma gidiyor birçok konuda güçlü olmak. Yaşadıkça yaşamak gibi bir şey güçlü oldukça daha da güçlü olasım geliyor.
E mecburen tabi kimse kalkıp da zor şartlar bende olsun demiyor
Yaşanmışlıklar olgunlaştırıyor insanı, güçlü kılıyor.
İşlerin benim kontrolümde olmasını seviyorum buda güçlü olmadıktan sonra mümkün değil.
Güçlü olmaktan yoruluyorsak bu güçsüz olduğumuz anlamına gelmez mi?
Gelmez
Bazen rol kesmen gerekiyor ve bir süre sonra gerçekten kasıyor evet
Hemde çok...
Çok nadir bu hisse kapılıyorum ama uzun sürmüyor.
Maalesef öyle.
Zor zamanlar güçlü insanlar doğurur evlat
güçlüyüm diye bütün yük üstüme düştü
Bazen.
Aynen yoruldum artık
Herkesin zorlandığı bir yan vardır
Evet çok
Katılıyorum
Doğrudur.
Çok doğru
Evet yoruluyorum
Yorulsam bile belli etmem.