Şaka yapmasını bilmeyen, hazır cevap olmayan, yaptığı işte en çokta sportif şeylerde iyi olmayan.. eğlenceli olmayan sessiz sakin kendi köşesinde silinmiş özgüvensiz karalara bağlayan kilolu bir kız….
muhtemelen hayır
işte bu kişi benim ve mutsuzum
Şaka yapmasını bilmeyen, hazır cevap olmayan, yaptığı işte en çokta sportif şeylerde iyi olmayan.. eğlenceli olmayan sessiz sakin kendi köşesinde silinmiş özgüvensiz karalara bağlayan kilolu bir kız….
muhtemelen hayır
işte bu kişi benim ve mutsuzum
Senin kendini sıfatlandırman bu şekilde ama belki seni tanıyacak ya da tanımak isteyen birisinin değerlendirmesi farklı olabilir ve sen de belki bununla birlikte başak başka açılımlar göstereceksin. İçindeki evleri belki de keşfedecek karşındaki kişi bunu bilemeyiz.
İyi yönlerimde var başkaları söylüyor evet ama bu yönler daha baskın
Yani seni tanımadığım bilmediğim için bir yargıya varamam ama negatif düşüncelerin içinde yoğrulmak senin ruhunu yorar gibi geliyor. O yüzden kendine dair ümitsizlik değil de çatlayacak ümit beslesen hayatın da pozitif dönebilir diye düşünüyorum. Hem seni tanımak isteyen insanları da daha çok hayatına alabilirsin böylece
Beni kimse istemiyor!!! Kendimden karakterimden olduğum kişilkten herşeyimden nefret ediyorum
Bunu sen söylüyorsun bunu bilemem bu noktada. Ama içindeki cevheri de senden başkası ortaya koyamaz ya da o cevheri çıkarmaya yardım edecek biriyle birlikte elde edebilirsin. Bunu yapmana yardım edecek kişi belki ailenden biridir belki başaknbşr diyardan gelir bilemeyiz. Ama ümitsizlik her zaman yorar onu biliyorum...
Evet çok yoruldum ruhum ölüyor
İşte öldürme ruhunu bırak engelleme kendini. Umutsuzlukla ölür insan ama umut hep vardır merak etme...
26 yaşıma kadar hep bir umutla yaşadım ama hiçbirlerim olmadı gerçekten şu an isyana firdiğimi hissediyorum
Eh ben de 40 yaşındayım ama benim de hayatımda kimse yok şu anlık. Ama ümitsiz değilim, daha önce hayatıma girenler oldu elbet ama şimdi yok diye isyan etmeye gerek yok. Ümitsiz olursak düşeriz dibe ve kalkamayız da. O yüzden güçlü olmak zorundayız.
Bunu düzeltebilecek olan tek kişi sensin ve maalesef mutsuz olmak, üzülmek bu konuda hiçbir işe yaramıyor. Şaka yapamayabilirsin, hazır cevap olmak zorunda değilsin, kilolu olmanın hiçbir önemi yok kilo zamanla verilir sadece kendini bazı konularda geliştirmeye bak özellikle özgüven konusunda kendini geliştirmen lazım. Sevdiğin, yapmaktan zevk aldığın aktiviteler illa ki vardır, sadece onun üzerine gitmeyi dene. Yerinde olsam hemen hayatımda bir şeyleri değiştirmek için adımlar atardım.
Bilmiyorum kilo verdiğim zamanlarda oldu zayıf olduğum o zamanda mutlu değildim çünkü beni seven kimse yok herkes benden bıkıyor uzaklaşıyor heryere negatif enerji saçıyorum
Pozitif biri olma gibi bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum, eğer karamsarlıktan dolayı değil de gerçekçi biri olduğundan dolayı negatif enerji saçıyorsan bu bence çok da kötü bir şey olmayabilir. Belki hata sende değildir, bunu da düşünmek lazım. Seni ve bahsettiğin insanları tanımadığım için net olarak bir yorum yapamıyorum ama ben de öyle zor zamanlardan geçtiğim için yaşadığın sıkıntıyı çok iyi anlıyorum. Benim de kurtulmak için pek bir çabam yoktu ama en azından o dönemde spora başladığım için spor yapmak bana oldukça yardımcı oldu, bu senin için resim, müzik, tiyatro veya başka herhangi bir şey olabilir, sadece kafayı dağıtıp sevdiğin şeye odaklanmak gerçekten güzel geliyor. Hiç ummadığın bir şeyi çok sevebilir ve bırakmak istemeyebilirsin, bu senin atman gereken ilk adım sonrasında acilen karamsar düşüncelerden kurtulman lazım. "Herkes benden bıkıyor, uzaklaşıyor" gibi şeyler düşünmeyi bırakmalısın, bu düşünceler hayatını çok kötü şekilde etkiler. Bırak seni sevmeyen herkes gitsin, yeni insanlarla tanışırsın aralarından seni sevenler çevrende kalır
Hayatımda ilk defa iş yerinde çalışmaya başladım zamanla insanlar sessizliğimi, kendi köşeme çekilişimi gördükçe artık beni adam yerine koymamaya başladılar.. umursamıyorlar bile beni.. kimseylede doğru düzgün bağ kuramıyorum çünkü hepsi iki yüzlü gibime geliyor ama işimide bırakamam yakında beni atacaklar diye çok korkuyorum… aşk desen ayrı bir imkansızlık ne gezip tozabiliyoruö ne bir şey … güya mührndisim ama şefim yeterince bağımsız olmadığımı söylüyor ne yapabilirim kendimi yok etmekten başka
Ne kimse seviyor ne kimse istiyor ben neden varımki
Yorumunu çok beğendim teşekkür ederim biraz olsun dokundu
İş arkadaşlarına bir şans daha ver bence, az da olsa onlarla konuşmayı dene. Eğer yine olmuyorsa o zaman onlarla konuşmayı kesersin, onun haricinde arada bir kafeye gidebilirsin orada da insanlarla tanışabilirsin. Sadece biraz atılgan ve konuşkan olman yeterli olacaktır, anlatacakların, anlatmak istediklerin veya dinlemek istediklerin vardır. O konulardan açıp konuşabilirsin, bu sayede biraz daha mutlu hissedersin. Daha önceden zor bir şeyi başarmış mühendis olmuşsun, bu durumdan çıkmak da zor olacak ama mühendis olmak kadar zorlamayacağından emin olabilirsin, bunları aşacağına inanıyorum ve senin de bu konuda kendine inanmanı istiyorum. Senin yetersiz olduğunu düşünen herkesi at bir kenara, onların düşüncelerinin hiçbir önemi yok. Şefin sadece iş yerinde seninle muhattap olan gereksiz biri, asıl önemli olan sensin. Çünkü o senin hayatın, bir başkası için yaşamıyorsun. Kovabilirler tabii ki ama hiçbir şey senin sağlığından, huzurundan önemli değil bunu unutma. Yeni bir iş bulunur geç de olsa bulunur ama mental sağlığı toparlamak öyle kolay olmuyor, her şeyi bu kadar düşünürsen ileride kötü hastalıklara da yol açar bu durum. Kendin hariç hiçbir şeyi bu kadar düşünme, önemseme
Cevap
14Cevap
Keşlerden oluşan bir tarikat kurmak gibi bir hayali olmayan, kimse istemez.
Hayalim var ama..
Evli çocuklu mutlu bir iş kadını olmak. Başarılı olmak
Denedim fiziksel olarak hoşuma gitmeyen biriyle olmuyor çok zor
Kilo hariç beni tarif ediyorsun hiç bir insan dış görünüşle yargılanmaz.
Kilo olmasa diğerleri inde sıkıntı yok
Beden kilo sorun
şu an bir çok erkeğin hayalindeki kızdır bence
Şakamısın
saydıklarının hepsini düzeltmek senin elinde
Amerikan korku filmi gibi ilk önce şişkolar ölür
Neden 😔
Işim bile olmaz
Neden olmaz gerçekten o kadarmı kötü
Yok kızlar boş varlıklar ondan
Ben alırım
Neden