Kendimi övmek için söylemiyorum da genellikle benim gibi birisini beğenirler. Ben turkiyeden mezunum ailem avrupaya gönderi beni ailemizin çoğu avrupada hem orada eğitimime devam ederim hem de çalışırım. Bizim sülaleden bir tek annem babam turkiyede. Neyse ben her yaz turkiyeye gidiyorum ailemi görmeye. 3 ay orada kalıyorum. Ailemin yaşadığı şehirde yaşayan bir çocuk var 2022den beri görüşüyoruz.
Dis görünüş olarak çocuk beni çok çok çok beğeniyor. Sürekli suratima bakıp bakıp gözlerin ne kadar güzel diyor bana. Tam bir ciddi ilişki insanı ben de öyle. Evlenmek istiyor. Hayatinda kimse yok. Ailesi amcasının kızıyla evlendirmek istiyor ama kendisi istemiyor. Çocuğu çok çok çok istiyorum ama asla yüz vermiyor. Sürekli bana keşke tüm kızlar senin gibi olsa diyor çok yüksek bir ahlaka sahipsin diyor. Annesi ve ablası bana tapiyor. Çok belli ettim ona ama asla sevinmedi ya da karşılık vermedi. Avrupaya gitmeyi çok istiyor. Ben ona 1 aylığına ingilizce kursuna git en azından kendini tanıtmayı öğren ben sana yardımcı olurum dedim ziyaret vizesi yaparım onun da maddi durumu çok iyi istese gelir yani. Ben dis hekimliği mezunuyum o da dis protez gel dedim ben sana iş bulurum avrupa hayatı çok güzel kendi de çıkmak istiyor ama bana yüz vermiyor. Hayatinda da kimse yok bu arada. Beni çok seviyor ama sanki sevgisi bir arkadaşlık sevgisinden fazlası değil. Şimdi çoğunuz aşk menfaatla olmaz dersiniz bunu da anlarım ama insan az da olsa istemeden bir menfaatini düşünür dimi. Bu çocuk onu da düşünmüyor. Yanı ahlaklı güzel sizi seven ve beraber çok güzel bir gelecek inşa edebileceğiniz kızı neden sevmezsiniz. Kendimi övmek için söylemiyorum ama çocuk beni öyle bir beğeniyor ki bunu net hissediyorum ama asla bir ilişki için adım atmıyor. Neden cidden üzgünüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer