ergenlik tavrı olarak algılamayın, ben 3 yaşındayken ayrıldılar, bana hep yalan söyledi, beni hep üzdü defalarca, duygularımla oynadı tam beni sevdiğine inandığımda her defasında çekip gitti. küçükken kansere yakalandım. bir kere bile ziyarete gelmedi yanımda olmadı. yüzünü en son 3 yıl önce gördüm o da uzaktan. içimde hep nedenini açıklayamadığım bir boşluk hüzün vardı zaten. hayatımda ilk defa 2 yıl önce birini sevdim açıldım ve reddetti. ondan sonrasında hep umut verdi o da defalarca üzdü, hayatıma giren iki erkekte derin yaralar açtı. sorun bende mi? bunları nasıl atlatabilirim
Üzüldüm. Benim de zor zamanında yanında olabileceğim arkadaşım olmadı hiç. Eski kız arkadaşım İzmir depreminde öldü diye çok korkmuştum, yazdığımda düşündüğü şey şu oldu: "birini buldun da onu mu kıskandırmaya çalışıyorsun yoksa?"
İnsanlar kafayı sevgililikle bozmuş. Depremi, insanların hayatını kaybetmesini kullanarak birini kıskandırmaya çalışacağımı düşünecek kadar kafayı sıyırmış.
Üzüldüm senin durumuna da. Güven zor kazanılan, kolay kaybedilen bir şey. Bu saatten sonra arkadaş edinmek bile çok zor olmalı senin için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şanssızmışsın, sadece doğru insanlara denk gelememişsin bir türlü. Hiç arkadaşın olmadı mı? Yanında olacak birisi yok mu?
annem vardı sadece
arkadaşlarım da oldu ama hepsi mutlaka sırtımdan bıçakladı
Üzüldüm. Benim de zor zamanında yanında olabileceğim arkadaşım olmadı hiç. Eski kız arkadaşım İzmir depreminde öldü diye çok korkmuştum, yazdığımda düşündüğü şey şu oldu: "birini buldun da onu mu kıskandırmaya çalışıyorsun yoksa?"
İnsanlar kafayı sevgililikle bozmuş. Depremi, insanların hayatını kaybetmesini kullanarak birini kıskandırmaya çalışacağımı düşünecek kadar kafayı sıyırmış.
Üzüldüm senin durumuna da. Güven zor kazanılan, kolay kaybedilen bir şey. Bu saatten sonra arkadaş edinmek bile çok zor olmalı senin için.
çok üzüldüm senin adına
hatta imkansız, ne bir arkadaş ne de bir sevgili yapamam
Umarım en yakın zamanda sorunların çözülür.
Ne kanserine yakalandın? Koca soruda merak ettiğim tek detay bu
kan kanseri lösemi yani
He iyi bari. Sevindim atlatmana. Kaç yaşındasın?
22 yaşındayım şu an hastalığa yakalandığımda 15 yaşındaydım
He kıyamam. Ailende erken yaşta kanserden ölen yoksa kafana takma. Ama erken yaşta ölen varsa kafana takmalısın
yani ilik koyamadık biz yerine kemoterapi ile iyileştim risk hala var
Kan sayımına gidiyo musun hala
Ben bahtsızlıktan da İdrak edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
ben de...
Hayat hain senin bir suçun yok
bir insan bu kadar mı şansız olur
Ben daha kötü haldeyim
Senin bir suçun yok
o zaman neden bunları yaşadım ve hala da devam ediyorum