Selam ♾️ Bu hayatta kaldıramayacağınız bir yük oldu mu? ya da sizce öyle bir acı öyle bir mutsuzluk var mı size göre, yoksa ne yaşarsanız yaşayın bir şekilde atlatırım diyor musunuz. karakteriniz güçlü mü.

Selam ♾️ Bu hayatta kaldıramayacağınız bir yük oldu mu? ya da sizce öyle bir acı öyle bir mutsuzluk var mı size göre, yoksa ne yaşarsanız yaşayın bir şekilde atlatırım diyor musunuz. karakteriniz güçlü mü.

Oğlum da henüz 11 aylıkken bir farklılık hissettik. Yoğun araştırmalar sonucu durumun OTİZM gibi ciddi semptomlar gösterdiğini gördük. Henüz 14 aylıkken bu konuda çok uzman bir prof. bize OTİZM tanısı koydu. %80 derece de ağır sorun olduğunu 4-5 yaşına kadar yürüme ve konuşma olmayacağını, buna kendimizi hazırlamamız gerektiğini söylediler. O anda ne yapacağımı bilemedim, eşim çok ağlamıştı. Sonra bununla savaşmanın gerektiğini ve durumu en aza indirmek ve geleceğini hazırlamak konusunda uzlaştık. Çok şükür şu an da 6 ncı sınıfa gidiyor ve arkadaşları ile iletişim de çok da bizi yıkan bir problem yok. Tabii ki izlerini taşıyor ama buna da şükür. Gerçekten çok ağır bir yüktü. Atlatması hala çok güç bizim için. Yine de güçlü kalmayı başarabildik.
Otizm için Gaps diyetini öneren doktorlar var (gluten, market sütü ve paketli gıdalardan uzak tutmalisiniz) ve ağır metal de otizm yok açıyormuş ağır metal detoksu olarak çocuğunuza zeolit, bentonit kili icirebilirsiniz (doktora danisarak) ve hacamat sülük de ağır metal temizligi için çok faydalı. Dediklerimi yapın eğer çok kötü değilse çocuğunuz farkı göreceksiniz ınsallah
Çok şey yaşadım cidden. Her şeyi kaldırdım da bir öz annemin yeğenleri ile bir olup beni küçümsemesi, alay etmesi dışlamasını unutamadım. Ben daha 13 yaşında çocukken beni sabaha kadar ağlatmalarını unutamadım daha dün gece hatta sabaha kadar yine uyutmadı o travmam. Benim de ben sizden güçlüyüm ezemezsiniz beni diye onlardan daha iyi yerlere gelmemi bana ağızlarını açık bakmalarını unutmadım. İmtihanlar bana yürümeyi, hayatta almayı öğretti teşekkür ediyorum bir yandan geldiğim konumdan mutluyum. Herkes bana güçlü zor kız diyor.
Kalmayı *
Teşekkürler.
Kaldıramam bu bana çok fazla dediğim bir acı yaşadım. Kaldıramam dediği ne varsa bir şekilde üstesinden geliyor insan. Bunu denedim gördüm. Eskisinden çok daha iyi ve güçlü olunabiliyormuş. Hiç olmadığım kadar iyi dönemimdeyim şu an.
Teşekkürler. :)
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Herkesin vardır bir tahammül ve kırılma noktası. Kesinlikle allah beni öyle durumlardan korusun, en büyük duam bu. Keyifli geceler.
Her şeyin en güzelini diliyorum sana abla 💫🤗
Ben de senin için en güzelini biliyorum kardeşim 🤗✨
Teşekkür ederim abla benim eşleşme de kaldı yine 😅🤗
ahah :D bakarım şimdi dur akşam işim vardı hallederiz ahsh
Takılıyorum abla ya :D sdjsdj 🥂💫
Teşekkürler Barış :D ✨
Rica ederim :D ✨
Cevap
12Cevap
Yok çok şükür üstesinden gelirim
Hemen esnaf krediden başvuru yapıyorsun ve 2 milyon liracık kredi alıp bi 35 ton çift kırma 6+4+2 hidrokon vinç alıyorsun sen de 7/24 kaldırıyorsun canım benim bebekimm
Ben bunu kaldıramam dediğim, bununla nasıl başedeceğim dedigim ne varsa hepsinin de altından kalktım... Yeterki evlatlarıma bir şey olmasın orada biterim sanırım. Rabbim imtihan etmesin kimseyi evladıyla..
Tek basıma da her seyi hallediyorum ama insan arada bi saçı okşansın istiyor
Evet abla buna bende ihtiyaç duyuyorum yani insan kendisi hallediyor her şeyi ama arada gerçekten destek olan seven biri olsun istiyor.
Barışım 🥺🌸
🌸😞
Kaldıramam dediğim anda daha güçlü bir şekilde her yükün üstesinden geldim.. Kimin ne dediği ne düşündüğü umurumda olmadı.. Benim hatam benim yanlışım diyerek kabul ettim..
Kaldıramayacağımı düşündüğüm şeyler oldu, kaldırabiliyormuşum, kaldırdım.. 😄
:D çok iyi
Her yükü kaldırdık ama her yük kaldırılmak zorunda değil bazılarını sal gitsin yapmak gerek
Aynen öyle knk :)
İnsanın kaldıramayacağı bir yük yok bence. Tüm bu dünyada yaşanan acılar, hepsi insan için. Çünkü en iyi kaldirabilenler insanlardır. Kaldiramayacagimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum insanlık olarak.
Teşekkürler
İnsan her yükü kaldırıyor. Allah daha fazlasını vermesin yeterli.
Sanırım ölümlü olduğum gerçeği. Düşündükçe moralim bozuluyor.
Bu arada fenomenliğin hayırlı olsun.
Teşekkür ederim :)
Çok ağır gelen şeyler yaşadım ve izleri silinmiyor. Insan acıdan ölmüyor ama bir daha da eskisi gibi olmuyor
Kesinlikle haklın abla.
Her acı elbet bir şekilde atlatılır diye düşünüyorum. En azından benim için böyle. Kazalar, kayıplar, yaşanmış herhangi kötü bir olay belki kısa belki uzun süreli acı çekmemize sebep olabilir ama sonsuza kadar sürmez ve bir şekilde atlatırız.
Ölüm sanırım bu benim için çok ağır bir şey..
Teşekkürler.
Allah kimseye kaldıramayacaği yük vermez.. zorluklar çektim elbette ama şimdi dönüp baktığımda kaldırmışim ve daha güçlü yoluma devam ediyorum.. çok şükür
Yaşanan tüm olayların acıların bizi ileriye götürdüğünü ve olgunlaştırdığına inanıyorum..
Hamd olsun.. yüklerimden özgürleştim 🌸
Allahım bana kaldırmayacağım yükü vermez bilincindeyim. Biraz zorlanırım ama her şeyin altından kalkarım.
Karakterim çok güçlü….
ne kadar güçlü olursan ol … Hayatın tokatı da bu sefer ona göre sert ve güçlü oluyor…
insan sandığından hep güçlüdür…. Ama acısız torpilli Hayatlar diliyorum herkese 😄
Evet asla kaldıramadığım bir yük var üzerimde belki bişekilde yaşanıyor fakat asla atlatılmıyor..
Hayır Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş yük verirse sabır da verirmiş
Buzdolabı, gardrop, yatak gibi ağır eşyalar. 😂
Annemi babami kaybetmek dusuncesini bile kaldiramiyorum😔
Birkaç sene önce var derdim sanırım ama şu an yok, kaldırırım.
İstemeden bile olsa birini üzmeye dayanamam.
O sorumluluğu şu an attım üzerimde mahkemede delil olarak göstereceğim böyle insanlara hattını bildirmediginde kendilerini birseh sanarlar
Vardır elbette, Allah korusun 😑
Herkesin arkadaşı varken benim yalnız olmami kimsenin benle gorusmek istememesini kaldiramiyorum ve evde yapılacak aktivite olmadığı için uyumaktan başka çarem olmamasını kaldiramiyorum
Bir anne için evlat acısı
Haklısın abla
Ölümden gayrısı bize yük değil Barışım..😌
Haklısın ablam teşekkür ederim. ☺️🤭
Kendimi kaldıramam heralde😂
:D :D
Vicdan azabını asla kaldıramam.
Katılıyorum bende
Annemin babamı aldattığını öğrendiğim an. Hayatımın en zor zamanı
Sevdiğim insan yüzünden aldatılmak
Haca gitmeden ölmek
İlla ki vardır