Kişilik & Karakter Kaybettiğiniz zamanlarda her şey biter mi, yeniden mi başlar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kaybettiğiniz zamanlarda her şey biter mi, yeniden mi başlar? Kaybettiğiniz zamanlarda her şey biter mi, yeniden mi başlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,6b cevap paylaştı. Ben kaybettiğim zaman her şey biter. ama kaybetmem için önce ölmem lazım. yani yaşadığım sürece hala mücadele ediyorum demektir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İyi misin bizim oğlan? Ses ver bi. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl 🤭 Yorumla Soran +1 yıl İyiyim 🌺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam çok şımarma merak ettim sadece 🤪 Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamın yanındaki emojiyi göremiyorum. El hareketi falan değil demi 🤨 Yorumla Soran +1 yıl Orta parmak değil korkma 😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şey beklerim senden. Neyse iyimisin? Neredeydin sen bakam? Yorumla Soran +1 yıl İşlerim yoğun bu aralar spor falan vakit bulamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi iyi güzel. Hazır yiye yiye tombalak olacaktın az daha. Spora devam 😅 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önce her şey bitti sanıyorsun, sonra alışma evresi, sonra kaldığın yerden herşeye yeniden başlama evresi.. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Her kaybediş bir ders niteliğinde olduğundan, her şey yeniden başlat 1 0 Yorumla
Elinin_körü Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Önce her şey bitti sanıyorum biraz yıpratıyor sonra yeniden başlıyor iyi mi kötü mü bilmem 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl her şey biter yeniden başlar mı hiç bilemiyorum 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Ben isteyerek kaybederim 1 0 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl kaybettiğinde değil vaz geçtiğinde biter 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben kaybettiğim zaman her şey biter. ama kaybetmem için önce ölmem lazım. yani yaşadığım sürece hala mücadele ediyorum demektir.
🤭
İyiyim 🌺
Tamam çok şımarma merak ettim sadece 🤪
Tamam 🥹
Tamamın yanındaki emojiyi göremiyorum. El hareketi falan değil demi 🤨
Orta parmak değil korkma 😬
Her şey beklerim senden. Neyse iyimisin? Neredeydin sen bakam?
İşlerim yoğun bu aralar spor falan vakit bulamıyorum
İyi iyi güzel. Hazır yiye yiye tombalak olacaktın az daha. Spora devam 😅
Önce her şey bitti sanıyorsun, sonra alışma evresi, sonra kaldığın yerden herşeye yeniden başlama evresi..
Her kaybediş bir ders niteliğinde olduğundan, her şey yeniden başlat
Önce her şey bitti sanıyorum biraz yıpratıyor sonra yeniden başlıyor iyi mi kötü mü bilmem
her şey biter yeniden başlar mı hiç bilemiyorum
Ben isteyerek kaybederim
Yeniden başlaması gerekir..
Ben hiç kaybetmedim onlar kaybetti
kaybettiğinde değil vaz geçtiğinde biter
Sen istersen her şey olur
Yeniden başlar