Arkadaşlar ben pert...🥲 Canım çıktı, dün sabah 7 buçukta uyandığım uykuyla toplam 3 sınava girdim galiba the end😪😴
Neysem bu yoğunluk bana hayatımda nelerin bitip nelerin başladığını, nelerin başlaması gerektiğini hatırlattı. Sizin de her şeyin bittiğini sandığınız yerden yeni maceralara başladığınız oldu mu?
Bitti sandığınız yerden yeniden başladınız mı hayatınıza?
Biter gibi oldu ama bitmedi, ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. Bir kendimden, birde dumandan ekledim. Hayatım bitme aşamasına gelmedi. Tükendiğim oldu ama bir şekil kendi mi kaldırdım yerden. Çünkü kimse, beklemeye değmezdi.
Hadi gözün aydın ve umarım iyi geçmiştir emeğinin sonucunu alırsın inşallah. Hayat devam ediyor. Her an bir şeylere nokta koyup kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hayat yaşamak budur. Bende yaşıyorum.
Aynı durumdayız kuzu canım çıktı sınavlardan, yarın da çok önemli bir sınavım var. Allah yardımcımız olsun. 🥺 Soruna gelince evet, hayat bu şekildedir zaten düşersin, sonra kalkarsın çünkü mecbursun.
dilerim güzel sonuçlar alırsın, genelde öyledir farkına ister istemez varıyoruz hayatta öyledir zaten bitti dediğin an yeniden başlar hiç bir zaman tükenmez
Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı.
Hayır bitti zannettiğim yerde gerçekten bittiğini fark ettim artık hiçbir şey hissetmediğimi fark ettiğimde bütün duygularımı Devr ettiğimi fark ettim yani gerçekten bitmişti.
En İyi Görüş