Teşekkür ederim @вуηαяcσѕ
Hayata yeniden başlamayı dilediğin oldu mu?
Teşekkür ederim @вуηαяcσѕ
Benim çok oldu ama bazı zamanlar mücadele etmek yorucu geldi.

08 Mayıs, 2023 Pazartesi 22.39
Yeniden başlama arzusu insanların hayatta farklı durumlarda hissedebileceği bir duygudur. Herkesin hayatta zor zamanları veya pişmanlıkları olabilir ve bu tür durumlarda yeniden başlamak isteme hissi ortaya çıkabilir. Ancak, her deneyim ve yaşanmışlık, bizi bugünkü hâlimize getiren bir parçadır ve bizleri şekillendirir.
Eğer hayatta bazı şeylerden pişmanlık duyuyor veya değiştirmek istediğiniz şeyler varsa, önemli olan geleceğe yönelik adımlar atmak, dersler çıkarmak ve ilerlemektir. Her gün yeni bir başlangıç yapma şansımız vardır ve hayatta istediğimiz değişiklikleri yapabilme gücümüz vardır. Kendimize yeni hedefler belirleyebilir, yeni deneyimler yaşayabilir ve gelecekte daha tatmin edici bir yaşam kurabiliriz.
Unutmayın, geçmişteki deneyimlerimiz, büyümemize ve gelişmemize yardımcı olan önemli derslerdir. Her gün yeni bir başlangıç yapma ve hayatımızı daha iyiye doğru yönlendirme şansımız vardır. Kendimize hedefler belirlemek, istediğimiz değişiklikleri yapmak ve yaşamdan en iyi şekilde yararlanmak için bugünden başlayabiliriz.
Hayata yeniden başlamak değil de hayatan göçüp giden sevdiğim insanlar hayata yeniden dönse çok mutlu olurdum ama böyle şeyler olmuyor maalesef
Keşke olsa ah 😞
Cevap
17Cevap
Hayatayi bile Hataya okudum gerisini sen düşün:)))))
Canın sağolsun 🙃
Senden de
Evet biriyle çok isterdim sanırım sadece hayal oldu öyle kaldı bunca zamandır ettiğim mücadelenin hepsi boşa gitti
Hiç aklıma gelmedi demek ki ben bu hayatı seviyorum😇
Hayata yeniden başlamak değil de yeni bir hayata başlayacağım bir dönemdeyim, diyelim.
Hiç istemem. Hep düşünürüm bir daha kim yaşayacak bu kadar zamanı.
Yeniden değil de bazı zamanları tekrar yaşayıp düzeltmek istediğim oldu.
Yeniden başlamak değil ama bazı anlara dönüp farklı kararlar almak isterdim
Geriye dönüp hatalarımı düzeltmek istediğim çok oldu.
Oldu evet mücadele zamaninda olduğum zor geliyor hayat bana 🥺
Evett hemde çok olabildiğince geriye dönüp sil baştan isterdim
Geçmişi yaşamak onbeş sene geriye doğru gitmek isterdim.
Yoo olmadı. Hayata yeniden başlamak da istemezdim çünkü emeklemeye yeni baslamak gibi bir şey olur halbuki yaşadığım tecrübeler birer ders niteliğinde
Evet fazlasıyla
Hayata kimse olmadan başlamayı dilediğim an oldu..
yaptım bunu
ikinci hayatım daha güzel oldu
Yok valla hiç almıyım ben bitse de gitsemciyim.
Mutsuz olan herkes illaki dilemiştir bu dilegi 😎
Hayır olanı bile ağır
Baştan başlamaya gücüm yetmez
Oldu. Hem hayalimi hem asık olmayı diledim
Hergun
Maşallah
Evett
Evet oldu
Her zaman olmasa da bazı zamanlar olmuştur
Olmadı
Hergun yeni bir sans unutma
Hemde defalarca